Fem gode grunner til å spise norsk rødt kjøtt

KOMBINASJONSKU: Den norske kua, norsk rødt fe, er avlet frem for å produsere mye melk og godt kjøtt. Dette kalles en kombinasjonsku. Å ikke spise melkekua vil være en kjempestor sløsing av en fantastisk ressurs, sier direktør i Norsk Landbrukssamvirke, Ola Hedstein. Arkivfoto: Kari Anne Skoglund
KOMBINASJONSKU: Den norske kua, norsk rødt fe, er avlet frem for å produsere mye melk og godt kjøtt. Dette kalles en kombinasjonsku. Å ikke spise melkekua vil være en kjempestor sløsing av en fantastisk ressurs, sier direktør i Norsk Landbrukssamvirke, Ola Hedstein. Arkivfoto: Kari Anne Skoglund
Publisert Sist oppdatert

Kjøp tilgang eller

Få øyeblikkelig tilgang til alt innhold

Kampanjeabonnement

5 uker for 5,-

Bestill her!

Månedsabonnement (digitalt)

240,-

Bestill her!

Kvartalsabonnement (digitalt)

700,-

Bestill her!

Årsabonnement (komplett)

3290,-

Bestill her!

Powered by Labrador CMS