AS Nye Troms

SMS-meldinger

Skriv kodeordet NYETROMS og tast et mellomrom før du skriver det du har på hjertet.
Signer så meldinga før du sender den til 2377.

Dine synspunkter blir da publisert både i papiravisa og på nett, så fremt det du skriver egner seg for publisering. Du kan ytre deg om det meste, men direkte personangrep, usannheter, reklame og krenkende ytringer tolereres ikke. Det er viktig at du skriver kort, og vi oppfordrer deg til å signere med fullt navn. Anonyme ytringer kan også aksepteres, men da er det ei forutsetning at meldinga er sendt fra en mobiltelefon som kan spores, slik at Nye Troms vet hvem avsenderen er.

P.S. Du betaler kun vanlig sms-takst for tjenesten.

12.06.19 kl 10:42

Nest siste sjanse til å spe på feriebudsjettet. 2 store byggepotter venter på heldige vinnere. Velkommen til Falken for en ny torsdagsbingo. Helge J

12.06.19 kl 05:52

Til topps i Målselv 2019. Nå er sommersesongen så smått i gang. Finn turene på Telltur.no under Midt-Troms Friluftsråd og Målselv. Turene blir lagt ut her etterhvert som ny kode er på plass. De som ikke har tilgang til internett kan få en oversikt på turene på papir. Det vil bli lagt ut på JokerHolt og Sport1 på Andslimoen. Det går også an å skrive ut papirversjonen fra kommunen si heimeside. God tur! Hilsen Fysak Målselv

05.06.19 kl 12:33

I avisa lørdag: Til alle årets Olsborg-konfirmanter! Gratulerer med den store dagen deres, ønsker alle ei god og trygg framtid! En varm klem fra gammel-lærer Monica Sjøgren

05.06.19 kl 08:36

Lapskausmiddag på Brennmoen 2. pinsedag 10/6 til inntekt til sykehjemsbussen. Arr. Sørkjos sanitetsforening

04.06.19 kl 22:14

Husk bingoen på Falken i kveld. Ta med naboer og venner til en spennende spillekveld. Velkommen skal dere alle være ! Helge J

04.06.19 kl 13:04

Det er informasjonsmøte om konfirmasjon i Målselv og Øverbygd menigheter. Torsdag 6.6 i Øverbygd kirke og tirsdag 11.6 i Målselv kirke.

04.06.19 kl 10:50

Anne-Britt Sneve/LHL Balsfjord

04.06.19 kl 10:49

Med tema Hjerneslag på programmet, minner LHL BALSFJORD om møtet torsdag kveld. Info og foredrag av repr. fra Hjerneslag Ung i Tromsø. Stedet er Lions' på Storsteinnes. ALLE er velkommen!

31.05.19 kl 12:21

BARDU BYGDETUN trenger nye medlemmer til tunets venneforening. Vi har dugnad på tunet fra kl 17.00 hver tirsdag i sommerhalvåret. Bålkaffekos og hyggelig samvær i lavvoen vår under dugnaden. Har du tid og lyst så er du hjertelig velkommen! Hilsen oss i Bardu Bygdetuns venner

31.05.19 kl 11:36

Bruktmarked i Balsfjord folkebibliotek lørdag 8/6 kl. 10-14. Masse skatter til vennlige priser, velkommen!

22.05.19 kl 08:25

Dugnad på Målselv kirkegård. Vi minner om dugnad på kirkegården torsdag ettermiddag. Ta gjerne med rive. Kaffe og vafler serveres. Kirkegårdsutvalget.

15.05.19 kl 17:30

Førstkommende lørdag er det Vårmønstring på Andselv for Amcar og andre veteranbiler. Velkommen både som besøkende og utstiller. Mer info på amcarmalselv.com eller vår FB side ACC Målselv. Mvh Marita Johnsen ACC Målselv

14.05.19 kl 09:42

Fluebindekurs for viderekomne i Balsfjord folkebibliotek 5/6 kl. 18-21. Ta kontakt for påmelding, begrenset plass. Pris 250 kr, medbrakte stikker og verktøy nødvendig.

14.05.19 kl 09:39

Fluebindekurs for nybegynnere i Balsfjord folkebibliotek 28/5 kl. 18-21. Ta kontakt for påmelding, begrenset antall plass. Pris 150 kr, intet medbrakt utstyr nødvendig.

07.05.19 kl 19:43

Husk bingoen på Falken i kveld. Ta med naboer og venner til en spennende spillekveld Helge J

06.05.19 kl 23:09

UL Fremskritt ønsker lopper til høstens loppemarked på Rønningen, alt mottas med takk. Vi henter gjerne. For mer info, se Facebook-siden eller ta kontakt med Maud Eidissen eller Siv G. Hansen. Mvh Yvonne Barnung Østgaard for UL Fremskritt.

03.05.19 kl 12:14

førstkommende søndag er det utdeling av 4 årbok i Målselv kirke under gudstjenesten. Alle 4åringer i menigheta er spesielt invitert. Mvh Kateketen.

23.04.19 kl 16:56

Litt spenning på en torsdagskveld? Etter en kort påskeferie starter Falken Skytterlag opp med bingo igjen. Velkommen til nye og gamle spillere !Helge J

12.04.19 kl 08:21

Vi ønsker velkommen til påskens gudstjenester i Målselv og Øverbygd sokn! Se menighetsbladet eller fredagens avis for detaljer. Vi har gudstjenester både i friluft og i kirkene, og på ulike tider av dagen. God påske! Målselv og Øverbygd menighetsråd

09.04.19 kl 22:16

Alle som skriver navnet sitt i boka på Sundlifjellet før kl 14.00 på Palmesøndag, 14.05, er med i trekningen av tre fine premier. BOIFs allidrettsgruppe Agnes Nerland Fagerheim

09.04.19 kl 21:43

Siste sjanse for en bingokveld før Påske. Falken Skytterlag ønsker velkommen til nye og gamle spillere ! Helge J

08.04.19 kl 22:09

-Det skrives om at det står dårlig til med økonomien for Menighetsbladet i Målselv -det trenger vel ikke være slik?La de som vil ha bladet abonnere på det,sånn som det gjøres med ukeblader/aviser -da vil man få vite hvor mange som er interessert.

04.04.19 kl 09:13

SKIRENN Vi i UL Fremskritt arrangerer Fagerfjellsprinten søndag 7.april. Det er et skirenn for alle med forskjellige løypelengder etter alder. Vi har kafe fra med kaffe og kaker, lapskaus. Påmelding for deltakelse på skirenn. For mere info ring Annie

03.04.19 kl 19:15

Vi ønsker å takke Coop Prix Olsborg for sponsing av saft, frukt og fruktkurv til sesongens onsdagsrenn, samt Trulsen Maskin som har brøytet parkeringsplass. Tusen takk, hilsen Målselv IL

02.04.19 kl 21:10

Litt spenning på en torsdagskveld? Oppsøk Falken Skytterlag å bli med på vår bingokveld. Velkommen til nye og gamle spillere ! Helge J

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...