SMS-meldinger

Skriv kodeordet NYETROMS og tast et mellomrom før du skriver det du har på hjertet.
Signer så meldinga før du sender den til 2377.

Dine synspunkter blir da publisert både i papiravisa og på nett, så fremt det du skriver egner seg for publisering. Du kan ytre deg om det meste, men direkte personangrep, usannheter, reklame og krenkende ytringer tolereres ikke. Det er viktig at du skriver kort, og vi oppfordrer deg til å signere med fullt navn. Anonyme ytringer kan også aksepteres, men da er det ei forutsetning at meldinga er sendt fra en mobiltelefon som kan spores, slik at Nye Troms vet hvem avsenderen er.

P.S. Du betaler kun vanlig sms-takst for tjenesten.

31.03.14 kl 06:59

Ser i avisen at Kolbjørn Olsen a.s legger ned etter 44 års drlft. Ble ikke firmaet grunnlapt i 1949? Sa

28.03.14 kl 08:55

Håper mange finner veien til Sagelvvatn Bygdehus på søndag når bygdelaget arrangerer den årlige SKI- OG AKEDAGEN. Snøcafe og mye utemoro venter! Aktivitetsgruppa (fra Mette Løvmo)

26.03.14 kl 17:14

PREMIUTDELING MANDAGSKIRENN Vi i UL Fremskritt minner alle deltakerne på Mandagskirennene om at det blir premieutdeling på Rønningen ungdomhus etter Fagerfjellsprinten søndag 30.03. Vi håper alle som deltok på mandagsrennen har anledning å gå Fage

26.03.14 kl 17:05

FAGERFJELLSPRINTEN Vi i UL Fremskritt minner om skirennet Fagerfjellsprinten søndag 30.03. Kafe med kaker, nystekte vafter og hjemmelaget lapskaus til middag fås kjøpt på Rønningen ungdomhus i Fagerfjell. Det blir også loddsalg. For mere info se ut

26.03.14 kl 10:47

Bingoen på falken skytterlag på Aspelund er godt igang. Bygge potta bare venter på å bli vunnet. Ønsker alle velkommen til en spennende kveld på Falken. Se annonse i dagens avis.

26.03.14 kl 10:37

test

25.03.14 kl 17:36

Quizleis!? Torsdag er det tid for ny quizkveld på Høgtun. Gjermund er klar med nye spørsmål. Mat og drikk kan kjøpast hos Esther. Alle er velkomne! Arr: Målselv Mållag

25.03.14 kl 10:18

Tusen takk til Bardu IL,Thobbe og Rolf for en super fotballørdag i Barduhallen. Flotte og dyktige ungdommer vartet opp med godt spill, gode holdninger og drifta turneringa utmerket - dokk e flink! Mvh stolt fotballmamma

20.03.14 kl 08:59

Så kom eiendommsskatten og den var forhøya, men vi bare bukker og betaler og protester ikke..... "fortvilt"

20.03.14 kl 08:06

AVSLUTTNINGS SKIRENN Minner om siste mandags skirenn for store og små i lysløypa på Rundmoen mandag 24.03. Etter rennet blir det grilling av pølser, saft og kaffe til alle deltakerne. Laget vårt sponrer grillinga. For info ring Øistein 91810096. V

19.03.14 kl 11:07

SKIMERKERENN Det blir skimerkerenn med bevertning i Lysløypa på Rundmoen søndag 23.03. For mere info ring Øistein tlf 91810096.Velkommen til en fin skitur. For UL Fremskritt Wiggo Mortensen

16.03.14 kl 11:55

Loppemarked på Rislamoen. Vi åpner onsdag kveld etter arbeidstid, fordi det var så dårlig vær på lørdag. Lotteri, kaffe og vafler. Storsteinnes Skytterlag. Underskr. Einar Nysted

15.03.14 kl 14:07

Trodde viltnemda skulle jobbe FOR driftsplanområder Bengt A

15.03.14 kl 11:12

Reportasjen i NT 19.3 om tidligere ungdomsverstinger var verd å lese! Flott at det går så bra med de. May Huske Strømseth, Bardu

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...