Lukten av Rundhaugmartna’nTRADISJON: I 25 år har kokingen av fattigmenn gitt lukten til Rundhaugmartna’n. Marlen Foshaug og Inger Helgesen er to av ti damer som torsdag sørget for at tradisjonen blir holdt i hevd.
Lukten av Rundhaugmartna’nPASSE TYKK: Damene på møteplassen har ti års erfaring (og vel så det) med å få fattigmanndeigen kjevlet ut passe tykk. Her er det Åshild Ingebrigtsen og Edel Engen Vik som er i sving.
Lukten av Rundhaugmartna’nTRANSPORTVENNLIG SYSTEM: De første gangene damene masseproduserte fattigmenn til Rundhaugmartna’n, hadde de transportproblemer. Det fikk de løst med en hjemmesnekret brettholder.
Lukten av Rundhaugmartna’nVAREMERKE: Ingrid Marie Bøe og Ingrid Stensland baker ut julekakene som har blitt martnans varemerke.
Lukten av Rundhaugmartna’nFØRSTE STEG: Gunvor Kirkesjord lagde kilosvis med fattigmanndeig på torsdag.
Lukten av Rundhaugmartna’nANDRE STEG: Deigen skal kjevles ut, skjæres i passe emner og få et hull på midten.
Lukten av Rundhaugmartna’nTREDJE STEG: Emnene skal rulles sammen.
Lukten av Rundhaugmartna’nFJERDE STEG: De ferdigrullede fattigmennene er klare for koking.
Lukten av Rundhaugmartna’nFEMTE STEG Fattigmennene blir til slutt kokt i smult. Det skal Møteplass-damene gjøre på lørdag, slik at besøkende kan få rykende ferske julekaker.
Lukten av Rundhaugmartna’nTRADISJON: I 25 år har kokingen av fattigmenn gitt lukten til Rundhaugmartna’n. Marlen Foshaug og Inger Helgesen er to av ti damer som torsdag sørget for at tradisjonen blir holdt i hevd.

Har beriket Rundhaugmartna’n med fattigmenn i 25 år

Publisert Sist oppdatert

Kjøp tilgang eller

Få øyeblikkelig tilgang til alt innhold

Kampanjeabonnement

5 uker for 5,-

Bestill her!

Månedsabonnement (digitalt)

240,-

Bestill her!

Kvartalsabonnement (digitalt)

700,-

Bestill her!

Årsabonnement (komplett)

3290,-

Bestill her!

Powered by Labrador CMS