KLAR FOR BRENNING: Landmålerne Bjarne (t.v.) og Harald Logstein, sammen med Sverre og faren Sigurd Hansen foran mila som ble brent i 1953 ved Vetlnesbua i Dividalen. Foto: Kristian Krogh Da tjærebrenning var ei viktig attåtnæring Publisert søndag 03. mars 2019 - 12:00 Sist oppdatert mandag 04. mars 2019 - 13:18 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Kjøp tilgang eller Allerede abonnent? Logg inn her for å få tilgang Få øyeblikkelig tilgang til alt innhold Kampanjeabonnement 5 uker for 5,- Bestill her! Månedsabonnement (digitalt) 240,- Bestill her! Kvartalsabonnement (digitalt) 700,- Bestill her! Årsabonnement (komplett) 3290,- Bestill her! Allerede abonnent? Logg inn her for å få tilgang Min side ✕ nyheter Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post