Nå blir byen en attraksjon rikere:

TIL BARDUFOSS: Datoen er ikke fastsatt, men etter jul kan Vinbanken fort være på plass i sine nye lokaler i Bardufoss Hotell. Dermed vil Vinbanken være å finne på Setermoen og på Bardufoss om ikke lenge. Arkivfoto: Marius Mikalsen
TIL BARDUFOSS: Datoen er ikke fastsatt, men etter jul kan Vinbanken fort være på plass i sine nye lokaler i Bardufoss Hotell. Dermed vil Vinbanken være å finne på Setermoen og på Bardufoss om ikke lenge. Arkivfoto: Marius Mikalsen

Vinbanken kommer til Bardufoss

MÅLSELV: Mandag fikk Vinbanken innvilget skjenkebevilling til sine nye lokaler i Bardufoss Hotell. Dermed utvides også mattilbudet på Bardufoss med ytterligere en bedrift.

Publisert Sist oppdatert

Allerede har Bardufoss et variert tilbud av mat og drikke med flere restauranter som Pizzakjellern, Joker’n, Pizzabakeren, Nordlys Bar og Restaurant, Madam Jil, Go’2 Grill og Bardufosstun.

I februar kommer også restaurant- og sportsbarkjeden O’Learys til Bardufoss Hotell.

Den så langt siste i rekka over etableringer blir Vinbanken, som allerede har lokaler på Setermoen. Etter å ha blitt innvilget skjenkebevilling av formannskapet i Målselv kommune mandag, kan endelig arbeidet med å gjøre lokalene i hotellet klare i hotellet så smått begynne.

Plass til 57

Ifølge sakspapirene til skjenkebevillingen vil Vinbanken på Bardufoss da ha plass til 42 kunder inne i deler av spisesalen på Bardufoss Hotell, samt ytterligere 15 utendørs.

– Dette er et skritt i en utvidelse vi gjør. Vi har lyst til å være framoverlente, samt å spre glede og mat- og vininteresse. Det er det jeg lever og ånder for, sier innehaver av Vinbanken, Anja Renée Vedal.

Hun ser for seg at Vinbanken på Bardufoss, i likhet med den allerede etablere Vinbanken på Setermoen, skal bli en sosial møteplass.

– De som er interesserte i å ta i bruk konseptet vårt ser vi mye til, sier hun.

Samme konsept

Og det er nettopp av den grunn at hun nå vil etablere konseptet også i Målselv.

– Vi har drevet i fem år på Setermoen, og vi vokser i riktig retning. Det vi har på Setermoen inneholder inkludering, latter og sosialt samvær. Vi har vinsmaking og ølsmaking, og det setter rammene for å være sammen i Vinbanken. Det er vårt konsept på Setermoen, og jeg tror det også kan passe på Bardufoss, sier Vedal.

Ingen åpningsdato enda

En konkret dato for åpninga på Bardufoss har ikke Vedal tenkt på riktig enda. Det er usikkert om en eventuell åpning vil skje før eller etter jul, men etter all sannsynlighet vil åpninga skje etter jul.

Hun leter nå også etter folk å ansette med interesse for vin og mat.

– Jeg vil ikke tenke på når vi åpner. Vi venter et fenomenalt innrykk på vår kommende sushihelg snart, og det er det som står fremst i tankene nå. Vi leker oss og har det gøy på jobb, slår Vedal fast.

Powered by Labrador CMS