UTLEIE: Dette bygget leier Berners Sønn AS ut til Veidekke. Foto: Torbjørn Kosmo
UTLEIE: Dette bygget leier Berners Sønn AS ut til Veidekke. Foto: Torbjørn Kosmo

Tromsø-firma fornøyd med drifta i Målselv

MÅLSELV/TROMSØ: Tromsø-firmaet Berners Sønn AS gjør det bra på omsetningsfronten. Firmaet driver med eiendomsforvaltning og utvikling.

Publisert Sist oppdatert

Når avisa tok kontakt med daglig leder i Berners Sønn AS ,Knut Magne Wilhelmsen, kunne han konstatere at han var fornøyd med hva regnskapstallene i firmaet viser.

– Vi er fornøyde med regnskapene siden vi starta firmaet for mange år siden. Det går greit over alt der vi driver, Målselv inkludert. Noen ganger må vi bruker mer penger for å få det finere, sier han.

Målselv er bare ett av flere steder selskapet har prosjekter.

– I 2013 kjøpte vi et bygg i Tromsø som går bra. Vi har ikke bare eiendommer i Målselv, men også på Karlsøy og i Tromsø. Vi er litt rundt omkring. Vi driver ikke kun i Målselv, forteller han.

Millionrenovering

I 2015 hadde selskapet et minus i resultat på 1.140.000 kroner. Det handler om renovering av fasader blant annet i Målselv, forteller han. Samtidig poengterer Wilhelmsen at driften i selskapet er god.

– I 2014 og 2015 renoverte vi alle fasader til mange millioner. Det medfører et redusert resultat. Driften har hele tiden vært stort sett den samme. Det er bare det at vi har brukt penger på renovering som gir utslag på resultatet. Vi har blant annet renovert på skoler i Målselv. Vi har også renovert litt i Torgsenteret og der Effekt-treningssenteret ligger, forteller Wilhelmsen.

I tillegg til renovering av bygg leier også firmaet ut kontorbygg.

– På Andslimoen har vi to bygg. Der leier vi ut til Veidekke og til UNI Forsikring, sier han.

Etterspørselen etter renovering i Målselv er ikke spesielt stor, forteller Wilhelmsen.

– Det er mindre etterspørsel av en del type fasiliteter i Målselv, sa da blir det i all hovedsak butikker vi renoverer, sier han.

Powered by Labrador CMS