«MULDFÔR»: Oddlaug Lakseide (t.v.) viser her knollen til den svært vanlige fjærbregna, som likner på en artiskokk og smaker som mandelpotet. - Dette var det som kaltes for «moillfôr», og som ble brukt mye til dyrefôr i gamle dager, om det var knapt med andre ressurser, opplyser hun sin kollega Audhild Olaisen.
«MULDFÔR»: Oddlaug Lakseide (t.v.) viser her knollen til den svært vanlige fjærbregna, som likner på en artiskokk og smaker som mandelpotet. - Dette var det som kaltes for «moillfôr», og som ble brukt mye til dyrefôr i gamle dager, om det var knapt med andre ressurser, opplyser hun sin kollega Audhild Olaisen.

Rundtur i Målselvs matkultur

Publisert Sist oppdatert

Kjøp tilgang eller

Få øyeblikkelig tilgang til alt innhold

Kampanjeabonnement

5 uker for 5,-

Bestill her!

Månedsabonnement (digitalt)

240,-

Bestill her!

Kvartalsabonnement (digitalt)

700,-

Bestill her!

Årsabonnement (komplett)

3290,-

Bestill her!

Powered by Labrador CMS