KLAR TIL STORINNRYKK: Ronny Bjørnslett (t.v.) er ansatt som ny kjøkkensjef i skikafeen. Enkelte så ham trolig i puben i fjor, men nå er det grytene i skikafeen som har førsteprioritet. Det gjør at Fred Kenneth Degerstrøm kan konsentrere seg fullt og helt om jobben som daglig leder, og restauranten kan nå tilby matservering også utenom skisesongen. Foto: Vera Lill Bjørkhaug
KLAR TIL STORINNRYKK: Ronny Bjørnslett (t.v.) er ansatt som ny kjøkkensjef i skikafeen. Enkelte så ham trolig i puben i fjor, men nå er det grytene i skikafeen som har førsteprioritet. Det gjør at Fred Kenneth Degerstrøm kan konsentrere seg fullt og helt om jobben som daglig leder, og restauranten kan nå tilby matservering også utenom skisesongen. Foto: Vera Lill Bjørkhaug

Mer aktivitet i Fjellandsbyen

Publisert Sist oppdatert

Kjøp tilgang eller

Få øyeblikkelig tilgang til alt innhold

Kampanjeabonnement

5 uker for 5,-

Bestill her!

Månedsabonnement (digitalt)

240,-

Bestill her!

Kvartalsabonnement (digitalt)

700,-

Bestill her!

Årsabonnement (komplett)

3290,-

Bestill her!

Powered by Labrador CMS