NOEN BEDRE?: Dette er Dividalens svar på det britiske jentebandet Spice Girls. Klarer du og ditt lag å toppe denne musikkutkledninga i Påskestafetten? (Foto: UL Håpet)
NOEN BEDRE?: Dette er Dividalens svar på det britiske jentebandet Spice Girls. Klarer du og ditt lag å toppe denne musikkutkledninga i Påskestafetten? (Foto: UL Håpet)

Inviterer til musikalsk påskemoro

MÅLSELV: Ungdomslaget i Dividalen er klar for påskemoro. På årets Påskestafett spiller musikk hovedrollen.

Publisert Sist oppdatert

I fjor ble Påskeboben byttet ut med en fem etappers stafett. Konseptet ble så godt tatt imot at Påskestafetten blir videreført i år.

– Vi trenger et underholdende arrangement i påska, og i fjor ville vi prøve å finne på noe nytt. Vi så at deltakelsen i Påskeboben dabbet av, og vi tror at stafetten er et enkelt konsept som alle kan være med på, sier Hilde Bjerke Wikeland.

For ungene går barneboben som normal i forkant av stafetten for de voksne barna. Etter barneboben får alle deltakerne premie. Derfor oppfordrer Dividalens ungdomslag folk til å stille til start påskeaften. Hvert lag kan ha inntil fem deltakere.

– Vi vil gjerne ha påmelding eller et signal om at en vil stille lag i Påskestafetten. Det for å ha materialer nok til postene våre. Vi har noen som melder seg helt i siste liten, og det bruker å gå bra det og, forteller Wikeland.

I år er musikk temaet for påskemoroa UL Håpet byr på påskeaften. Her kan deltakerne kle seg ut som favorittbandet, la seg inspirerer av kreative artister, illustrere en spesiell sang eller like gjerne komme som et musikkinstrument. Her er det kun fantasien som setter begrensninger. Den beste og mest gjennomførte kostyma blir selvfølgelig premiert.

– Det er bare å begynne å planlegge. Målet er at også planleggingsperioden skal være underholdende og artig for deltakerne. Om noen skulle komme utkledd som en kontrabass, hadde det bare vært utrolig morsomt.

Det vil vanke premier til flere. Deriblant for den største fiaskoen og speakerens favoritt. Det skjer på kveldens festligheter.

– På kvelden har vi premieutdeling for Påskestafetten med påfølgende sluttalag/fest med ett helt nytt band som vi har kalt for «RASK». De som spiller, er Roar Brustad, Arne Martin Dahl, Sveinung Sørli og Kjell Øverås. Vi kan dermed danse til 60-, 70- og 90-tallslåter, forteller hun, og oppfordrer deg til å hive deg med.

Powered by Labrador CMS