Balsfjord-lærling til verdens største matmesse:

SPENTE: Kjøkkensjef Trond Furøy på Vollan Gjestestue gleder seg til å høre hvilke erfaringer lærling Ken-Aksel Johnsen tar med seg hjem fra matfestivalen i Berlin. Foto: Sol Gabrielle Larsen
SPENTE: Kjøkkensjef Trond Furøy på Vollan Gjestestue gleder seg til å høre hvilke erfaringer lærling Ken-Aksel Johnsen tar med seg hjem fra matfestivalen i Berlin. Foto: Sol Gabrielle Larsen

- Jeg er veldig spent

Publisert Sist oppdatert

Kjøp tilgang eller

Få øyeblikkelig tilgang til alt innhold

Kampanjeabonnement

5 uker for 5,-

Bestill her!

Månedsabonnement (digitalt)

240,-

Bestill her!

Kvartalsabonnement (digitalt)

700,-

Bestill her!

Årsabonnement (komplett)

3290,-

Bestill her!

Powered by Labrador CMS