Kritisk for Fortauskafeen:

BEGRENSET MENY: Takeaway og catering av ustekt pizza er det eneste tilbudet den tradisjonsrike Fortauskafeen i Målselv-senteret nå kan tilby. – En fortvilet situasjon, sier daglig leder Roar Lange, som i den senere tid er blitt rammet av både et kranglete ventilasjonsanlegg og koronakrisa. Foto: KARI ANNE SKOGLUND
BEGRENSET MENY: Takeaway og catering av ustekt pizza er det eneste tilbudet den tradisjonsrike Fortauskafeen i Målselv-senteret nå kan tilby. – En fortvilet situasjon, sier daglig leder Roar Lange, som i den senere tid er blitt rammet av både et kranglete ventilasjonsanlegg og koronakrisa. Foto: KARI ANNE SKOGLUND

Holder den i live med spleis og kald pizza

Publisert Sist oppdatert

Kjøp tilgang eller

Få øyeblikkelig tilgang til alt innhold

Kampanjeabonnement

5 uker for 5,-

Bestill her!

Månedsabonnement (digitalt)

240,-

Bestill her!

Kvartalsabonnement (digitalt)

700,-

Bestill her!

Årsabonnement (komplett)

3290,-

Bestill her!

Powered by Labrador CMS