Intensiverer smitteverntiltakene i butikken:

NYTT TILTAK: Et smitteverntiltak butikken gjør, er å klargjøre ferdigoppskåret brød for kundene. Framover vil de ha omtrent 50/50 med oppskåret og hele brød, forklarer butikksjef Jon Kvello. Foto: Marius Mikalsen
NYTT TILTAK: Et smitteverntiltak butikken gjør, er å klargjøre ferdigoppskåret brød for kundene. Framover vil de ha omtrent 50/50 med oppskåret og hele brød, forklarer butikksjef Jon Kvello. Foto: Marius Mikalsen

Gjenopptar handletidsreglene fra mars

Publisert Sist oppdatert

Kjøp tilgang eller

Få øyeblikkelig tilgang til alt innhold

Kampanjeabonnement

5 uker for 5,-

Bestill her!

Månedsabonnement (digitalt)

240,-

Bestill her!

Kvartalsabonnement (digitalt)

700,-

Bestill her!

Årsabonnement (komplett)

3290,-

Bestill her!

Powered by Labrador CMS