KVINNEFORUMLEDER: Hun har leda partiets kvinneforum i to år. Nå er hun innstilt til to til. Foto: Kari Anne Skoglund (arkiv)
KVINNEFORUMLEDER: Hun har leda partiets kvinneforum i to år. Nå er hun innstilt til to til. Foto: Kari Anne Skoglund (arkiv)

Anne Berit er innstilt til gjenvalg som kvinneforumsleder

BARDU: Til helga avholder Troms og Finnmark Høyre årsmøte. Valg av ny ledelse er ett av de viktigste punktene på programmet.

Publisert Sist oppdatert

I forkant av helgas årsmøte har valgkomiteen gjort det klart at de ønsker at Anne Berit Figenschau, opprinnelig fra Bardu, men bosatt i Tromsø, skal fortsette i en rolle hun har hatt den seinere tida. Nemlig ledervervet for fylkespartiets kvinneforum.

Valgkomiteen innstiller også at Geir-Inge Sivertsen fra Senja kommune skal gjenvelges som leder. Om det går igjennom, vil de begge bekle disse vervene de neste to årene. Det samme gjelder for Nina Danielsen fra Sør-Varanger, som er innstilt som 2. nestleder. Den siste i lederkvartetten som valgkomiteen ønsker seg, er Ståle Sæther fra Loppa.

– Vi har hatt to møter, og legger frem ei enstemmig innstilling. Troms og Finnmark Høyre har vært fornøyd med ledelsen som har sittet i to år. Valgkomiteen har vært opptatt av at ledelsen skal være bredt sammensatt fra fylket. Det mener vi at vi har klart. Nå er det opp til årsmøtet å bestemme, sier valgkomiteens leder Einar Mustaparta i ei pressemelding.

Det skal også velges ti delegater til moderpartiets årsmøte seinere i år. Både Martin Nymo fra Målselv og Cecilie Mathisen fra Balsfjord er innstilt som varadelegater.

Powered by Labrador CMS