Fra visjon til virkelighet

LEDER:

Fra visjon til virkelighet

Publisert:

Dersom du som ektefelle får se en film av din mann sittende ved sida av en potensiell elskerinne mens han sier ordene «Jeg elsker deg», bør du være på vakt. Og det bør du fortsatt være om han kommer hjem og sier at han dessverre kom i skade for å glemme et «ikke»

Mer enn et friminutt

LEDER:

Mer enn et friminutt

Publisert: - Oppdatert: 18.07.2018 kl 21:53

etter vårt syn er VM i fotball, til tross for at konseptet er befengt med noen skavanker, et viktig friminutt på den internasjonale arena

En bauta er borte

LEDER:

En bauta er borte

Publisert:

Barentssamarbeidet er på sett og vis hans fjerde barn, og i ettertid er det vanskelig å se at andre enn dialogkunstneren Thorvald kunne ha blitt far til dette barnet

Utfordrer NATO

LEDER:

Utfordrer NATO

Publisert: - Oppdatert: 12.07.2018 kl 23:22

«inntrykket er at USAs president betrakter NATO som en markedsplass med store muligheter for USAs våpenindustri. Mer enn som en gjensidig, transatlantisk garantist mot det totalitære»

Ferievekst på fire hjul

LEDER:

Ferievekst på fire hjul

Publisert:

«mange Målselv-politikere vil få problemer med speilbildet sitt, dersom Lians må ut av kommunen for å få realisert vekstpotensialet sitt videre»

Vi heier på UP

LEDER:

Vi heier på UP

Publisert:

De nordnorske UP-tallene viser at det absolutt er behov for et særorgan i politiet som konsentrerer seg om å sikre lov og orden på veiene.

Ingen 40-årskrise i Øverbygd

LEDER:

Ingen 40-årskrise i Øverbygd

Publisert:

Etter 40 års bruk er det ingen tvil om at Gimlehallen har betydd mye for den lokale idretten. Den kunne ikke hatt et så høyt aktivitetsnivå opp gjennom årene uten hallen.

La forsvarssjefen  være forsvarssjef

LEDER:

La forsvarssjefen være forsvarssjef

Publisert: - Oppdatert: 05.07.2018 kl 15:45

Hvis Forsvarsdepartementet skal sitte med begge hendene på rattet i arbeidet med det fagmilitære rådet, vil formålet med forsvarssjefens råd være borte.

To æraer er over

LEDER

To æraer er over

Publisert:

Både gamle Bardufoss videregående skole og Høgtun har vært veldig gode skoler. Alt godt har imidlertid en ende. Nå har de to skolestedene kommet til veis ende, i hvert fall i skolesammenheng.

En snikende trussel

LEDER:

En snikende trussel

Publisert:

det er slett ikke slik at alt som skrives, vises og deles er sant og springer ut fra en edel tanke om å belyse en sak objektivt

Et sterkt signal fra Tine

LEDER

Et sterkt signal fra Tine

Publisert:

Nå vet bøndene at det satses videre i Balsfjord på den råvaren som de leverer. Det er et signal som ikke må underkommuniseres.

LEDER

Milepæl for Hæren

Publisert: - Oppdatert: 19.06.2018 kl 15:47

Lokal kontroll i lufta er ei forutsetning for å lykkes i strid. Brigade Nords kampbataljoner kan heller ikke forvente å få kontinuerlig støtte fra de nye kampflyene av typen F-35 over slagmarka.

Gledelige nyheter

LEDER:

Gledelige nyheter

Publisert: - Oppdatert: 15.06.2018 kl 14:36

Den spenstige kontrakten føyer seg bare pent inn i rekka av gode aktører lokalt som får hjulene til å gå rundt, og vel så det.

Problematisk amerikanisering

LEDER:

Problematisk amerikanisering

Publisert: - Oppdatert: 14.06.2018 kl 11:49

med det norske flagget på hjertesida av brystet må det være lov til å spørre om tiltagende amerikanisering av det norske Forsvaret tjener Norges interesser

Snøen, skuteren og hyttene

LEDER:

Snøen, skuteren og hyttene

Publisert:

"Signalene her nord har vært klare og tydelige. Folk er forbannet."

Nye tider – gamle spor

LEDER:

Nye tider – gamle spor

Publisert: - Oppdatert: 07.06.2018 kl 19:41

Tollbarrierer og handelskrigslignende tilstander mellom gamle venner på hver sin side av Atlanteren var ikke det NATO-arkitektene for hadde i tankene da de initierte den transatlantiske forsvarspakten

Det lille, men viktige ekstra

LEDER:

Det lille, men viktige ekstra

Publisert: - Oppdatert: 07.06.2018 kl 15:40

«Mulighetene er mange, og det er bare fantasien som setter begrensningene når næringslivet i Målselv nå blir utfordret til å vise kreative muskler»

Virkeligheten må ikke bli en fiende

LEDER:

Virkeligheten må ikke bli en fiende

Publisert: - Oppdatert: 09.06.2018 kl 14:09

Dersom virkeligheten er fiende for forsvarssjefen og politikerne, er det ikke virkeligheten det er noe galt med.

Velkommen, Målselvpartiet!

LEDER:

Velkommen, Målselvpartiet!

Publisert:

i motsetning til på Facebook, så ansvarliggjøres meningsbærere i når de bringes inn i kommunestyresalen og andre politiske fora

Det haster på Andslimoen

LEDER:

Det haster på Andslimoen

Publisert: - Oppdatert: 31.05.2018 kl 16:37

det er vanskelig for de lokalpolitikerne som har fått det fordømte ansvaret det faktisk er å skulle ordne opp i den lapskausen av dispensasjoner, unnlatelsessynder og uforenelige vedtak som gjennom tiår har fått godgjøre seg på Andslimoen

Mer enn et spørsmål om abort

LEDER

Mer enn et spørsmål om abort

Publisert: - Oppdatert: 28.05.2018 kl 20:27

i det livlige Temple Bar-området eller på Harcourt Street kan man lett bli forledet til å tro at Irland egentlig er en lang pubkveld med allsang og pur glede, men bak denne fasaden skjuler det seg veldig mye

Trenger vi NRK?

LEDER:

Trenger vi NRK?

Publisert:

vi trenger NRK. Som flaggskip for den nasjonale formidlinga av nyheter og reportasjer. Gjennom lyd og bilder. Via radio og TV

Folk flytter til Målselv

LEDER:

Folk flytter til Målselv

Publisert: - Oppdatert: 24.05.2018 kl 17:02

målselvordføreren har fått en klar indikasjon på at bolysten i kommunen hans ikke kan bedømmes ut fra støynivået fra de lokale eiendomsskattemotstanderne

Den store avstanden

LEDER:

Den store avstanden

Publisert:

«folk i Finnmark vet hva den langsiktige konsekvensen vil bli når landets største fylke går fra å være sentrum i seg selv til å bli en periferi i en Tromsø-sentrert region»

Verre enn fryktet

LEDER:

Verre enn fryktet

Publisert: - Oppdatert: 18.05.2018 kl 10:38

det regjeringa nå legger opp til er så langt unna ei satsing på Hæren som det er mulig å komme ut fra de inngangsverdiene som var gitt

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...