Burde hatt bank

LEDER:

Burde hatt bank

Publisert: - Oppdatert: 21.09.2020 kl 21:22

I koronakrisa har det vist seg enda mer, og så kan man selvsagt lure på om den krisa kom litt beleilig for en bank som vurderte å kutte enda mer av navlestrengen sin til lokalbefolkninga i Distrikts-Nord-Norge.

Akutt nordnorsk tv-suksess av ypperste klasse

LEDER:

Akutt nordnorsk tv-suksess av ypperste klasse

Publisert:

I så måte fortjener også de som får hjelp fra ambulansepersonell en klapp på skuldra og takk for at de lar sine skader og sykdom vises for allmennheta på denne måten.

En ufattelig tragedie

LEDER:

En ufattelig tragedie

Publisert: - Oppdatert: 17.09.2020 kl 15:10

Tragedien i Målselv føyer seg dessverre inn i en trist rekke av store saker. Det bør vekke dem som eventuelt «sover» i timen.

Uverdige forhold

LEDER:

Uverdige forhold

Publisert:

Norske myndigheter har varslet at de skal ta imot 50 av migrantene på Lesvos. Det er det mange som synes er et fryktelig lavt tall.

Krav og tilbud

LEDER:

Krav og tilbud

Publisert: - Oppdatert: 11.09.2020 kl 09:11

Det spørs vel om ikke Toralf og co angrer litt på prosessen som har vært kjørt internt i denne saken, hvis svaret fra Frode Bruvoll om ei uke er «nei takk» til ei årslønn på 945 000 kroner.

Politi til det bedre

LEDER:

Politi til det bedre

Publisert: - Oppdatert: 10.09.2020 kl 10:31

Fortsatt finnes det mange uløste forsvinnings- og drapssaker i Norge. Lokalt er Vålnes-saken den klart største. Kanskje blir den også løst om noen år.

Trafikklysenes reiseråd

Leder:

Trafikklysenes reiseråd

Publisert:

Det som blir komisk er at når regjeringa åpner og lar «trafikklyset» skifte fra rødt til gult, sier de samtidig at nordmenn altså ikke bør reise over grensen til disse regionene.

Gate 1 og Gate 2

LEDER:

Gate 1 og Gate 2

Publisert: - Oppdatert: 03.09.2020 kl 21:47

Målselv hadde bystatus-debatt for fem år siden. Den sluknet uten at Målselv ble forsøkt fremmet til noe mer enn det kommunen er. Det bør også bli resultatet nå.

På «sikker» plass

LEDER:

På «sikker» plass

Publisert: - Oppdatert: 03.09.2020 kl 08:37

Kanskje blir kampen om de viktige distriktsstemmene tøffest fra Senterpartiet, som de siste årene har lyktes langt bedre i å nå fram til velgerne med sine politiske budskap enn det Ap-toppene har klart.

En vei inn i framtida

LEDER:

En vei inn i framtida

Publisert: - Oppdatert: 31.08.2020 kl 21:09

Selvsagt vil en ny vei på vestsida fortsatt medføre godt med trafikk etter dagens trasé, men bomiljøet vil garantert forbedres når hovedtyngden av trafikken blir ledet over på den andre og langt mindre befolkede siden av fjorden.

Godt jobba, Balsfjord og Bardu!

LEDER:

Godt jobba, Balsfjord og Bardu!

Publisert: - Oppdatert: 28.08.2020 kl 08:18

tida vil vise at den digitaliseringsrevolusjonen som nå pågår er helt avgjørende for framtidig bostruktur, grisgrendt livskraft og alt det andre som vi heier på fra vårt origo en god del mil fra verdens navle

En dose sunt bondevett?

LEDER:

En dose sunt bondevett?

Publisert: - Oppdatert: 27.08.2020 kl 08:03

Det er sikkert ikke de store summene det blir, men som prinsipp er dette en sak som berører flere i hjerterota mer enn i lommeboka.

Nye koster inn fra Venstre

LEDER:

Nye koster inn fra Venstre

Publisert:

Neste høst kan de i verste fall ende opp med en skjebne som en ubetydelig parentes i norsk politikk, hvis de kommer under sperregrensen og ramler ut av Stortinget.

Verdighet på tampen av et langt liv

LEDER:

Verdighet på tampen av et langt liv

Publisert:

Nå skal jeg selvsagt ikke konkludere med at alt er Pasientreisers skyld, så langt derifra, men at det er et forbedringspotensial i den visjonen som lå til bunn da Pasientreiser ble etablert, tror jeg er en kjensgjerning.

Ta vare på gutten

LEDER:

Ta vare på gutten

Publisert: - Oppdatert: 21.08.2020 kl 12:57

Den takken står jeg fortsatt for, men ettermælet til Petter i norsk langrennssport vil nå for alltid ha en mørk flekk som aldri vil forsvinne helt, uansett hvor lavt Petter legger seg og hvor mye han vil si unnskyld.

Slutt å gi de unge koronaskam

LEDER:

Slutt å gi de unge koronaskam

Publisert:

Det er for mye å forvente at unge skulle la være å være unge. La være å ha det gøy. La være å leve.

Oppdrager eller kompis?

LEDER:

Oppdrager eller kompis?

Publisert:

Mange foreldre mister grepet om oppdragelsen av sine egne barn fordi de er mer opptatt av å være kompis enn oppdrager

Adjø solidaritet?

LEDER:

Adjø solidaritet?

Publisert: - Oppdatert: 13.08.2020 kl 06:51

varsellampa i den kollektive samfunnsånden skiftet fra rødt til grønt på et tidspunkt denne sommeren

Norgesferie med bismak

LEDER:

Norgesferie med bismak

Publisert:

Sommeren 2020 bør være en vekker for myndighetene. Ingenting vokser inn i himmelen, og spesielt ikke små bygders evne til å ta imot et ubegrenset antall turister.

Jeg gleder meg til vinteren!

LEDER:

Jeg gleder meg til vinteren!

Publisert: - Oppdatert: 07.08.2020 kl 14:11

Det er hull på hull på hull på hull, sprukken asfalt, dype spor og telehiv som fungerer som satsbrett om man kjører over 40 km/t

I samme båt

LEDER:

I samme båt

Publisert: - Oppdatert: 06.08.2020 kl 09:49

Hurtigrutens folk burde jo være de beste til å vite hvordan man opptrer når man er i samme båt

Fantastisk dugnadsinnsats

LEDER:

Fantastisk dugnadsinnsats

Publisert:

Dugnadsånden er på ingen måte død på de museale tunene i Målselv. Snarere tvert imot. Det jobbes som aldri før for å gi tunene den oppmerksomheten de fortjener.

En trist saga

LEDER:

En trist saga

Publisert:

Det er oppriktig trist at den unike fagmannen, tradisjonsbæreren og -formidleren Arne Pedersen nå går inn i livets finaleomgang med de følelsene han tilkjennegir.

Finnmark versus Lofoten

LEDER:

Finnmark versus Lofoten

Publisert:

Vårt lille land er bare en liten brikke i spillet mellom stormaktene. Derfor kan ingenting utelukkes. Utenkelige ting har skjedd før, og vil skje igjen.

Vi glemmer aldri

LEDER:

Vi glemmer aldri

Publisert:

Dessverre ble det 77 mennesker, de fleste av dem veldig unge, som aldri kunne returnere til sine kjære etter denne fredagen i frykten og redselens jerngrep.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...