Det overordnede problemet

Publisert:

«Det virkelig overordnede problemet er at vi som befolker kloden ikke er i stand til å ta innover oss problemer av en så overordnet karakter som klimaendringene»

Er det lurt å slå ring om Midt-Troms?

Publisert:

«Det er langt fra Dividalen til kommunesenteret i dag, og det vil ikke bli kortere dersom Midt-Troms blir til én kommune»

Kommersialismens pris

Publisert:

«Ingen vil jo betale millioner for å irritere de samme menneskene som man har laget en påkostet reklamefilm for å selge sine produkter til»

Veiskille for Senterpartiet

Publisert:

«politisk sett er det mange senterpartister som over tid har følt seg lite vel med å sitte i en rødgrønn båt som de har opplevd at Navarsete har bidratt til å styre mot babord»

Gratulerer med nasjonaldagen!

Publisert:

«Det ligger et skremmende konfliktpotensial i grenselandet mellom samiske særrettigheter og folks allmenne rettsoppfatning»

Olympisk alvor

Publisert:

«Terrortruede leker til over 300 milliarder i homofobe omgivelser er ikke framtidas suksessoppskrift»

Erna på prøve

Publisert:

«Det er ingen bombe at KrF fortsatt setter vernet om det ufødte liv foran de kvinnerettighetene som er nedfelt i abortloven, men det er oppsiktsvekkende at Erna Solberg har våget å bygge regjeringsprosjektet sitt på denne bomba»

ITMS må på skinner igjen

Publisert: - Oppdatert: 19.01.2021 kl 09:41

«Det er ikke samfunnstjenlig å bygge opp to parallelle helsetjenester under samme tak i Indre Troms»

Forbilledlig politiarbeid

Publisert:

«Politiet kan oppnå mye ved å bli oppfattet som en medspiller i forebyggingssammenheng. Mer enn som en motspiller som griper inn med straff når det har gått galt»

Dette har dere råd til, Bardu, Målselv og Balsfjord!

Publisert:

«Lykke til med omprioriteringa av noen få tusenlapper, Arne, Helene, Ole-Johan og alle dere andre som er lokale folkevalgte her vi bor»

Hurra for Musa!

Publisert:

«Når en gutt som for få år siden kom alene fra Afrika har greid å bli bardudøl god som noen, bør det være mulig å krysse de aller fleste integreringsgrenser»

Travel start på året for Den røde hane

Publisert:

«Vi kan ikke gardere oss mot det vi så i Lærdal i helga. Men vi kan gjøre vårt for å hindre at utgangen blir fatal dersom Den røde hane skulle finne på å avlegge oss et besøk»

Det skjøre hodet vårt

Publisert:

«Over tid tåler ikke det skjøre hodet vårt å spille det skuespillet som ofte må til for å kunne framstå som et vellykket speilbilde av en uekte fasade»

Bosettingsutfordring for kommunene

Publisert:

«Alle bør skjønne at ingen kan komme skikkelig i gang med livet sitt i et nytt land så lenge man er stuet sammen med andre på et midlertidig mottak»

Partiet i sentrum

Publisert:

«Slik vi ser det, skal det mye til for at den neste senterpartilederen heter noe annet enn Vedum eller Arnstad»

Det er slett ikke alt folkevett som er sunt

Publisert:

«Arne Pedersens flytevestnekt er først og fremst ei fortelling om uvett, formidlet av en medieflokk som ukritisk har valgt å kaste fornuften over bord. For så å la den seile sin egen sjø. Uten redningsvest»

Som man roper i skogen får man færre kommuner

Publisert:

«Det kommer til å bli betydelig færre kommuner i Norge. Til og med rakettforskere bør skjønne det»

Veistandard og ansvar

Publisert:

«Som samfunn kan vi ikke akseptere at trafikksikkerheten forringes i det som framstår som et ansvarsvakuum mellom veieier og entreprenør»

Den verdifulle frivilligheten

Publisert:

«Samfunnet blir beriket av at noen berikes av at andre beriker seg selv».

Fortjent heder

Publisert:

«Vidkunn Haugli har gitt samtida svar på mange lokalhistoriske spørsmål som samtida ikke visste fantes før Haugli kom med svaret»

Godt nytt år!

Publisert: - Oppdatert: 30.12.2013 kl 18:01

«det er umåtelig viktig for distriktsbosettinga at ungdommene våre får lov til å bo og utdanne seg i hjemtraktene før de vender blikket utover»

Juletanker fra et herberge

Publisert:

Dersom verden er et herberge, er mitt røde pass ei god forsikring mot den skjebnen Maria og Josef møtte da de kom til herberget i Betlehem den gangen «i de dager».

God jul, kjære leser!

Publisert:

«det er også utfordringer knyttet til en ytringsvirkelighet der vi alle er vår egen redaktør. Og det bekymrer meg. Av flere grunner, men først fremst fordi jeg frykter at samfunnet vårt blir mer likegyldig dersom alle ord blir like gyldig»

TIL topps med nytt mannskap

Publisert:

«TILs nedtur startet med det forsmedelige cupfinaletapet mot Hødd i 2012. Det virket som om laget aldri klarte å reise seg etter tapet mot sunnmøringene»

Dystre dødstall

Publisert:

«Noen bilførere kjører som om det er sommer hele året. De har en overdreven tro på at gode biler og solide dekk vil berge dem ut av enhver farlig situasjon»

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...