Hvilesteg eller retrettsteg på vei mot fornuften?

LEDER:

Hvilesteg eller retrettsteg på vei mot fornuften?

Publisert:

ved å spille ballen tilbake til Stortinget har Mæland lagt ytterligere press på et allerede hardt presset KrF, og det store spørsmålet blir nå om det er mulig å finne ei løsning som er akseptabel for Finnmark. Uten at denne også innebærer omkamp om andre absurditeter

Balsfjord+Salmar=Ikke sant

LEDER

Balsfjord+Salmar=Ikke sant

Publisert: - Oppdatert: 17.08.2018 kl 06:37

Balsfjord-brura ble ikke fin nok, og Salmar gjorde som ungdommen gjorde før i tida og varslet i brevs form at forholdet er slutt.

Musikken, dansen og møteplassen

LEDER

Musikken, dansen og møteplassen

Publisert:

Samtidig har de lokale kreftene, enten de er nasjonalt kjent eller ikke, skjønt viktigheta av at de stiller på arrangementet i egen bygd.

I fengsel for friheta

LEDER

I fengsel for friheta

Publisert:

Fortsatt lever de i uvisshet. Fortsatt har de frykt. Fortsatt aner de ikke hvordan framtida blir. De vet ikke engang hvordan morgendagen blir.

Flink ungdom

LEDER

Flink ungdom

Publisert: - Oppdatert: 10.08.2018 kl 12:04

For det er akkurat like viktig i dag som for tjue år siden, å kunne lære seg at pengene ikke kommer rekende av seg selv. De krever en smule innsats …

Kjærlighet gjør blind

LEDER

Kjærlighet gjør blind

Publisert:

Som menig partipolitiker har det vært et problem mest for Siv Jensen og ledelsen i Fremskrittspartiet. Som statsråd skaper fiskeriministeren langt større vansker.

Takk for turen!

LEDER:

Takk for turen!

Publisert:

«En som virkelig har imponert, nok en gang, er Lars Monsen selv. Han har framstått som en konge på fjernsynsskjermen, nok en gang.»

Nybrottsarbeid i startgropa

LEDER

Nybrottsarbeid i startgropa

Publisert:

Den styringa kan være alfa og omega for at drifta kan videreføres på det nivå som er nødvendig, for at mine og dine barn eller barnebarn skal kunne få det tilbudet som vi så sterkt unner dem på fritida.

En sommer er over?

LEDER

En sommer er over?

Publisert:

Egentlig er sommeren 2018 allerede berget. For manns minne er kort, og de fleste av oss har snart allerede glemt den trasige juni-måneden.

Ut på tur – aldri sur

LEDER

Ut på tur – aldri sur

Publisert:

Men vi har også turer som selv minstemann kan klare. Det gjelder bare å se mulighetene, og de finnes. I hopetall.

Sårbar matsikkerhet

LEDER:

Sårbar matsikkerhet

Publisert:

det er noe som er grunnleggende galt når vi rett utenfor vinduet vårt ser god matjord stå ubrukt, samtidig som det er fôrkrise og avlingssvikt i de deler av landet som skal stå for størsteparten av matproduksjonen vår

Vel blåst!

LEDER:

Vel blåst!

Publisert:

det kan løftes tungt når det løftes i flokk i våre nærmiljø, og nå står også Norges råeste bakkeløp som et lysende eksempel på at det er mulig å få til hva som helst også her i Midt-Troms

Bygninger til besvær

LEDER:

Bygninger til besvær

Publisert:

framtida blir fattigere av at vi i nåtida ikke evner å se og ivareta de kulturhistoriske gullkornene fra fortida.

Fra visjon til virkelighet

LEDER:

Fra visjon til virkelighet

Publisert:

Dersom du som ektefelle får se en film av din mann sittende ved sida av en potensiell elskerinne mens han sier ordene «Jeg elsker deg», bør du være på vakt. Og det bør du fortsatt være om han kommer hjem og sier at han dessverre kom i skade for å glemme et «ikke»

Mer enn et friminutt

LEDER:

Mer enn et friminutt

Publisert: - Oppdatert: 18.07.2018 kl 21:53

etter vårt syn er VM i fotball, til tross for at konseptet er befengt med noen skavanker, et viktig friminutt på den internasjonale arena

En bauta er borte

LEDER:

En bauta er borte

Publisert:

Barentssamarbeidet er på sett og vis hans fjerde barn, og i ettertid er det vanskelig å se at andre enn dialogkunstneren Thorvald kunne ha blitt far til dette barnet

Utfordrer NATO

LEDER:

Utfordrer NATO

Publisert: - Oppdatert: 12.07.2018 kl 23:22

«inntrykket er at USAs president betrakter NATO som en markedsplass med store muligheter for USAs våpenindustri. Mer enn som en gjensidig, transatlantisk garantist mot det totalitære»

Ferievekst på fire hjul

LEDER:

Ferievekst på fire hjul

Publisert:

«mange Målselv-politikere vil få problemer med speilbildet sitt, dersom Lians må ut av kommunen for å få realisert vekstpotensialet sitt videre»

Vi heier på UP

LEDER:

Vi heier på UP

Publisert:

De nordnorske UP-tallene viser at det absolutt er behov for et særorgan i politiet som konsentrerer seg om å sikre lov og orden på veiene.

Ingen 40-årskrise i Øverbygd

LEDER:

Ingen 40-årskrise i Øverbygd

Publisert:

Etter 40 års bruk er det ingen tvil om at Gimlehallen har betydd mye for den lokale idretten. Den kunne ikke hatt et så høyt aktivitetsnivå opp gjennom årene uten hallen.

La forsvarssjefen  være forsvarssjef

LEDER:

La forsvarssjefen være forsvarssjef

Publisert: - Oppdatert: 05.07.2018 kl 15:45

Hvis Forsvarsdepartementet skal sitte med begge hendene på rattet i arbeidet med det fagmilitære rådet, vil formålet med forsvarssjefens råd være borte.

To æraer er over

LEDER

To æraer er over

Publisert:

Både gamle Bardufoss videregående skole og Høgtun har vært veldig gode skoler. Alt godt har imidlertid en ende. Nå har de to skolestedene kommet til veis ende, i hvert fall i skolesammenheng.

En snikende trussel

LEDER:

En snikende trussel

Publisert:

det er slett ikke slik at alt som skrives, vises og deles er sant og springer ut fra en edel tanke om å belyse en sak objektivt

Et sterkt signal fra Tine

LEDER

Et sterkt signal fra Tine

Publisert:

Nå vet bøndene at det satses videre i Balsfjord på den råvaren som de leverer. Det er et signal som ikke må underkommuniseres.

LEDER

Milepæl for Hæren

Publisert: - Oppdatert: 19.06.2018 kl 15:47

Lokal kontroll i lufta er ei forutsetning for å lykkes i strid. Brigade Nords kampbataljoner kan heller ikke forvente å få kontinuerlig støtte fra de nye kampflyene av typen F-35 over slagmarka.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...