AS Nye Troms

Kulturpris til Anne Nymo Trulsen

Kulturpris til Anne Nymo Trulsen

Publisert:

MÅLSELV: Anne Nymo Trulsen ble vinner at Coop Nords Kulturpris 2013. – Da blir det nytt elektrisk piano, jubler artisten.

Julemarkedet  som hadde «alt»

Julemarkedet som hadde «alt»

Publisert: - Oppdatert: 03.12.2013 kl 13:58

STORSTEINNES: Kommunestyresalen på rådhuset var gjort om til julemarked lørdag. Der var det mye å velge i for kundene som ønsket lokalproduserte julegaver.

Stemningsfullt på Setermoen

Stemningsfullt på Setermoen

Publisert:

SETERMOEN: Ordføreren steg til hest og var fremst i fakkeltoget fra kommunehuset til Kirkeparken for å tenne julegrana i Bardu. Men nissene var nok likevel høydepunktet for alle ungene som deltok.

Koselig på Rundhaug i helga

Koselig på Rundhaug i helga

Publisert:

RUNDHAUG: Det manglet ikke på gode tilbud på Rundhaugmartna’n lørdag. Heller ikke på det kulturelle planet.

Utsolgt førjulskonsert

Utsolgt førjulskonsert

Publisert: - Oppdatert: 28.11.2013 kl 14:41

BARDU: Folk i Bardu går mann av huse for å få oppleve Hekla Stålstrenga.

Nerbygda Revylag inntar Trondheim

Nerbygda Revylag inntar Trondheim

Publisert:

MÅLSELV: De beste innslagene fra NM i revy i sommer får vise seg frem under fire forestillinger i Olavshallen i helga. Alle fire forestillingene er utsolgt.

Anne ute med nok ei plate

Anne ute med nok ei plate

Publisert:

MÅLSELV: Anne Nymo Trulsen er ei travel dame. Fredag gir hun ut sitt tredje album i år, denne gangen sammen med Northern Lies.

Vil kartlegge kulturlivet

Vil kartlegge kulturlivet

Publisert: - Oppdatert: 26.11.2013 kl 09:48

BALSFJORD: Tirsdag skal kulturaktører i Bals­fjord kommune ha et møte med kulturetaten. Målet er å utvikle gode kulturarenaer.

En konsert full av energi

En konsert full av energi

Publisert: - Oppdatert: 22.11.2013 kl 17:47

RUSTAHØGDA: Fredag var Sirkus Eliassen på Rustahøgda. Det ble et sirkus uten like.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...