AS Nye Troms

Søkeresultat

Nyheter av: Sol Gabrielle Larsen

- Sammen gjør vi en forskjell

Nå starter vårens ryddeaksjoner:

- Sammen gjør vi en forskjell

Publisert: - Oppdatert: 30.04.2019 kl 22:53

STORSTEINNES: I uka som kommer skal landets største kollektive dugnad gå av stabelen. På Storsteinnes skal det ryddes søppel både i fjæra og i sentrum.

– En høyst oppegående jubilant

Malangstun er 30 år:

– En høyst oppegående jubilant

Publisert:

BALSFJORD: Mye har skjedd i løpet av de siste 30 årene, også på Malangstun sykehjem. Onsdag ble den store dagen feiret med både kaker, taler og musikk.

– Veiene er for våte

Nødreparasjoner og akuttiltak må vente:

– Veiene er for våte

Publisert:

BALSFJORD: Fylkesveier i ferd med å gå i oppløsning skaper farlige situasjoner for bilistene. Hjelp er på vei – men det vil ta tid.

Spennende sommer på kulturlåven

Spennende sommer på kulturlåven

Publisert: - Oppdatert: 25.04.2019 kl 11:53

MÅLSELV: Både lattermuskelen og dansefoten får svingt seg på Moen kulturlåve i år. Det varierte programmet passer for både små og store.

Hotell for de aller minste

Hotell for de aller minste

Publisert:

BALSFJORD: De kryper og kravler og smyger seg fram. Til irritasjon for mange, og begeistring for andre. På Balsfjord folkebibliotek kan du i mai lære hvordan du lager ditt eget insektshotell.

- Vi trenger et skifte

Balsfjord Høyre holder folkemøter:

- Vi trenger et skifte

Publisert:

STORSTEINNES: Med et rykende ferskt forslag til partiprogram i lomma, inviterer den unge ordførerkandidaten Fridtjof Winther og kampanjeleder Arne-Hugo Hansen til tre folkemøter.

Kalv søker barn

Kalv søker barn

Publisert:

STORSTEINNES: Er du mellom åtte og ti år og glad i dyr? Da kan kalvemønstring være noe for deg. Men da bør du helst begynne å trene allerede nå.

- Alle trenger å bli sett

Får skryt fra Utdanningsdirektoratet:

- Alle trenger å bli sett

Publisert:

BALSFJORD: På Storsteinnes skole vet lærerne å sette pris på elevene sine. Det har både foresatte og Utdanningsdirektoratet lagt merke til.

- Veldig fortjent

Arbeidsmiljøpris til barnehagen på Mestervik:

- Veldig fortjent

Publisert:

BALSFJORD: De er positive. Har et enestående samhold og høy arbeidsmoral. De ansatte i Malangen barnehage, avdeling Mestervik, strekker seg langt for de minste. Det blir lagt merke til.

Ringo Moon til Buktafestivalen

Ringo Moon til Buktafestivalen

Publisert:

BALSFJORD: Jakob Haugstad Struve (18) fra Balsfjord og bandet Ringo Moon vant årets Bukta Battle. Dette gir dem en plass på scenen under sommerens store rockefestival.

- Katastrofalt det som har skjedd

Til kamp mot privatiseringen av renholdet:

- Katastrofalt det som har skjedd

Publisert:

MÅLSELV: Forholdene på Skjold kan ikke forsvares, mener Ap-leder Mari Siljebråten i Bardu og Synnøve Søndergaard i LO Troms. De mener det er på tide at Forsvaret igjen tar over ansvaret for renholdet i leiren.

Dansa seg til landsfinalen

Dansa seg til landsfinalen

Publisert:

MÅLSELV: Markus Nesvik (13) har gått videre til landsfinalen i UKM med sin egenkomponerte dans. Nå håper han å inspirere andre.

4. og 5. trinn på snøskredskurs

4. og 5. trinn på snøskredskurs

Publisert:

BARDU: Den skal krøkes tidlig, som god fjellvandrer skal bli. Det fikk denne gjengen erfare da de lærte hvordan man unngår å bli tatt av skred i fjellet.

- Fare for helse og sikkerhet

Stenger to bygninger på Skjold på grunn av manglende renhold:

- Fare for helse og sikkerhet

Publisert: - Oppdatert: 09.04.2019 kl 08:42

MÅLSELV: Inngrodd skitt og ekstremt mye støv, var synet som møtte Hærens hovedverneombud Thomas Norman Hansen under en inspeksjon på Skjold. Nå stenges to av bygningene.

- Ei forferdelig skummel parkering

Dette synet møtte Torunn i Grønnåsen:

- Ei forferdelig skummel parkering

Publisert:

BALSFJORD: Det kunne fort ha skjedd ei ulykke i 80-sona i Grønåsveien søndag formiddag, da en bilist bestemte seg for denne parkeringa.

- Føler vi gjorde det bra

Årets UKM-fylkesfinaleresultat snart klart:

- Føler vi gjorde det bra

Publisert:

BALSFJORD: Foran en fullsatt scene viste en gjeng Balsfjordungdommer fram talent, kreativitet og humor under årets fylkesfinale på Finnsnes i helga. Nå venter landsfinalen – dersom de går videre.

- Rent vann redder liv

Konfirmantene i Bardu aksjonerer for Kirkens Nødhjelp:

- Rent vann redder liv

Publisert:

BARDU: Søndag besøker konfirmanter, unge og voksne fra Bardu menighet husstandene i kommunen for å samle inn penger til Kirkens Nødhjelps fasteaksjon.

«Mathiesen-bygget» skal selges

«Mathiesen-bygget» skal selges

Publisert:

BALSFJORD: Interessen for næringsbygget, som blant annet huser Balsfjord folkebibliotek, er stor. Prisantydningen er på nesten 5,6 millioner kroner.

- De verste tilfellene er på Storsteinnes

Syke og utmagra katter må avlives:

- De verste tilfellene er på Storsteinnes

Publisert:

BALSFJORD: Slik så katta «Værsågod» ut da Dyrebeskyttelsen endelig fikk tak i han, etter 15 år på vandring i Buktafeltet på Storsteinnes. - Han så helt jævlig ut, sier June Åsheim.

- Lettere enn å måke for hånd

Ruth (81) brøyter egen innkjørsel med traktor:

- Lettere enn å måke for hånd

Publisert: - Oppdatert: 08.04.2019 kl 19:05

SELNES: I 22 år har hun bodd alene. Og i minst like mange år har hun klart seg selv. Lang og bratt innkjørsel er ingen hindring for 81 år gamle Ruth Sørensen på Selnes i Balsfjord.

Bardu tok imot tre av disse

Norske kommuner bosatte nesten 5000 flyktninger i fjor:

Bardu tok imot tre av disse

Publisert:

BARDU: Flyktningene bosettes raskere enn tidligere, viser tall fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi). I fjor bosatte Balsfjord 10 flyktninger og Målselv åtte. Men i Bardu kom kun tre.

Full fart i akebakken

Full fart i akebakken

Publisert:

JOSEFVATN: Det er ikke bare de voksne som koser seg under kulturuka på Josefvatn bygdehus. Onsdag samlet rundt 40 barn seg på Luneng-jordet for litt akemoro, pølser og saft.

- Skremte meg skikkelig

Ronny vitne til svært skred på Laksvatn:

- Skremte meg skikkelig

Publisert:

BALSFJORD: På tur til jobb mandag morgen hørte Ronny Jordnes plutselig en høy, buldrende lyd nærme seg. -Jeg ble helt skjelven, forteller han.

Aksjonerer for bedre vann

Aksjonerer for bedre vann

Publisert:

BALSFJORD: Rent vann er ingen selvfølge – men det burde det være, mener konfirmantene i Balsfjord. De samler inn penger til Kirkens Nødhjelps fasteaksjon.

Firbeint møte i Nordkjosbotn

Firbeint møte i Nordkjosbotn

Publisert:

NORDKJOSBOTN: Isha og Perle smilte fra øre til øre – selv om det kun var en av dem som gikk videre til finalen da 600 hunder – fordelt på to dager – kjempet om å være flottest og sunnest i helga.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...