AS Nye Troms

Søkeresultat

Nyheter av: Sol Gabrielle Larsen

Etterlyser flere bønder

Etterlyser flere bønder

Publisert:

STORSTEINNES: Dersom du har – eller skal – overta gården til foreldrene dine, ønsker Landbruk Nord å hanke deg inn for litt veiledning og gode råd på veien.

- Vil gi eksemplarisk hundehold

Bygger toppmoderne hundeanlegg:

- Vil gi eksemplarisk hundehold

Publisert:

SAND: Pepsi og de andre hundene på Folkehøgskolen 69 grader nord, får fra sommeren av maten servert fra et eget kjøkken, tilberedt av engasjerte og lærevillige elever.

- Sinnsykt mye penger for oss

72.000 kroner i husleie:

- Sinnsykt mye penger for oss

Publisert:

BALSFJORD: Hamnvåg familiebarnehage har en avtale med kommunen om å leie lokalene gratis. Likevel har de fått et varsel om at 72.000 kroner vil bli trukket i årlig husleie.

Lukker avvik mot vannverk

Lukker avvik mot vannverk

Publisert:

BALSFJORD: Etter å ha fått varsel om tvangsmulkt fra Mattilsynet, skal forholdene nå være på plass igjen ved Nordkjosbotn vannverk.

- De er riktig så stolte

Automasjonselever fikk stående applaus:

- De er riktig så stolte

Publisert: - Oppdatert: 20.02.2019 kl 17:21

BALSFJORD: De elleve elevene fra Nordkjosbotn videregående skole som hjalp Focus Interiør på Rundhaug forrige uke, gjorde en formidabel jobb, forteller læreren deres.

Gir 170.000 kroner til brystkompresjonsmaskin

Fikk hjerteinfarkt på jobb:

Gir 170.000 kroner til brystkompresjonsmaskin

Publisert:

STORMOEN: I april i fjor falt Heidi Grønstøl om på jobb. Nå bidrar Perpetuum med 170.000 kroner til en brystkompresjonsmaskin som skal brukes på ambulansestasjonen i Nordkjosbotn.

- Vi skal ut og leke

Lærere på kurs for å bruke snø i undervisningen:

- Vi skal ut og leke

Publisert:

BALSFJORD: Den omgir oss i enorme mengder. I skolegården ligger den strødd. Med så mye snø tilgjengelig, så må den kunne brukes til noe. Det mener i alle fall en gjeng lærere.

Nei til busstopp på Storsteinnes

Nei til busstopp på Storsteinnes

Publisert:

BALSFJORD: Krzysiek Lisek skulle ønske at direktebussene mellom Tromsø og Narvik kjørte innom Storsteinnes. Men det kommer ikke til å skje.

Ønsker busstopp på Storsteinnes

Tide buss vant busskontrakt i Tromsø og Midt-Troms:

Ønsker busstopp på Storsteinnes

Publisert:

STORSTEINNES: Krzysiek Lisek må gå 4,5 kilometer fra Storsteinnes for å rekke bussen på Tømmerelv. Nå ønsker han et bedre busstilbud.

Etterlyser svar fra kommunen

PPT med store støy-utfordringer på Kuben:

Etterlyser svar fra kommunen

Publisert:

BALSFJORD: Byggestøy og lydsmitte har gjort jobben til de PPT-ansatte på Kuben svært vanskelig. Snart to måneder etter at de sendte klage til kommunen om forholdene, har de ennå ikke fått svar.

– Meget merkelig

Mener rådmannen feilinformerte om Øverbygd legetjeneste:

– Meget merkelig

Publisert:

MÅLSELV: Under onsdagens kommunestyremøte avfeide rådmannen at Øverbygd legetjeneste utredes med tanke på å legges ned. Men et interndokument sier noe annet.

Mack har kontroll over utslippet

Mack har kontroll over utslippet

Publisert:

BALSFJORD: Mack sitt renseanlegg er igjen oppe og går etter at fabrikken i lengre tid har pumpet prosessavløpsvann rett ut i Balsfjorden. Likevel risikerer de fortsatt tvangsmulkt.

– Det er helt fantastisk

Balsfjord nest best på kommunal service i Troms:

– Det er helt fantastisk

Publisert:

STORSTEINNES: Når det kimer i ett sett i telefonene på rådhuset på Storsteinnes, står denne gjengen klare til å ta i mot spørsmål, ros og ris fra innbyggerne. Nå får de selv skryt.

- Frykter dødsulykke neste gang

Ny smell i ulykkesvingen i Malangen:

- Frykter dødsulykke neste gang

Publisert:

BALSFJORD: Det er med hjertet i halsen Oddrun Kristiansen ser bilene suse forbi stuevinduet sitt. Lørdag la hun og familien på sprang for å hjelpe da to biler frontkolliderte i Kjerrvika.

-Her kan man lande litt

Tilbyr medisinsk yoga på treningssenter:

-Her kan man lande litt

Publisert:

STORSTEINNES: Meditasjon. Indre ro og bøy og tøy. «MediYoga» kan hjelpe mot en rekke lidelser, skal vi tro instruktør Laila Johannesen på Frisk trim og helse på Storsteinnes.

Samiske trommer møter mytologi

Samiske trommer møter mytologi

Publisert:

BALSFJORD: Hvor stammer egentlig symbolene på de samiske trommene fra? Og hvor gammel er de første runebommene? De som ønsker svaret må møte opp på Balsfjord folkebibliotek fredag.

– Her har rutinene sviktet

Frykter listeriasmitte etter rakfiskmåltid:

– Her har rutinene sviktet

Publisert:

STORSTEINNES: Rett etter jul ble Vidar Lillebo brått syk. Ukene gikk uten at legene klarte å finne årsaken. Men så kom han selv over noen artikler på nettet.

Vil sette Malangen på kartet

Vil sette Malangen på kartet

Publisert:

AURSFJORD: Lill-Karin Elvestad og Johan Robertsen har sett seg lei på at folk kjører E6 gjennom Olsborg til Tromsø, når det finnes «en gyllen omvei» gjennom Aursfjorden.

- Handler om å gi opplevelser

Stor optimisme i naturbaserte reiseliv:

- Handler om å gi opplevelser

Publisert:

SKUTVIK: For å lykkes som hotell- og konferansesenter, er det ikke lenger nok å lokke med varme senger, delikatesser og personlig service. I dag er det utendørsopplevelser som trekker turister. Nå går Malangen Resort AS mot helårsdrift.

- Bekymret over ressursfordelingen

Sand og Malangseidet skole med samme ledelse:

- Bekymret over ressursfordelingen

Publisert:

BALSFJORD: Skolelederforbundet reagerer på reduksjonen i administrasjonsressursen som har vært foretatt i Balsfjordskolen de siste årene.

-Det ble skålt mye

Balsfjordinger på ishavet med adelen på slep:

-Det ble skålt mye

Publisert:

BALSFJORD: For 150 år siden var det ikke nordlyset og midnattssola som først og fremst bergtok de styrtrike turistene. Da gikk det i storviltjakt, champagne og brennevin.

- Helt avhengig av dugnad

Videre fiberutbygging i Balsfjord:

- Helt avhengig av dugnad

Publisert: - Oppdatert: 30.01.2019 kl 16:28

STORSTEINNES: Så langt har rundt 500 husstander i Balsfjord koblet seg på fiber. Det ville vært flere, hadde dugnadsinnsatsen vært større. Nå skal flere områder bygges ut.

Fridtjof (32) kan bli ordfører

Generasjonsskifte i Balsfjord-Høyre:

Fridtjof (32) kan bli ordfører

Publisert:

BALSFJORD: Han har aldri før figurert på noen liste. Men i år har maskinist Fridtjof Winther kapret førsteplassen blant Høyres nominerte - og kan med det bli Balsfjords nye ordfører.

-Vi tar godt vare på hverandre

Dameklubb med storjubileum:

-Vi tar godt vare på hverandre

Publisert:

MESTERVIK: For 50 år siden bestemte en gjeng damer seg for å samles i en klubb. Og siden har det duftet av nytrukken kaffe og ferske vafler hver gang de møtes.

Anbefaler privat firma

Balsfjord kommune søker oppmålingsingeniør:

Anbefaler privat firma

Publisert:

BALSFJORD: I stedet for å ansette en ny ingeniør, bør kommunen sette bort oppmålingen til et eget firma, mener daglig leder Bjørn Edvardsen i BE Geomatikk.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...