AS Nye Troms

Søkeresultat

Nyheter av: Sol Gabrielle Larsen

- Jeg er veldig spent

Balsfjord-lærling til verdens største matmesse:

- Jeg er veldig spent

Publisert:

NORDKJOSBOTN: Torsdag spenner Ken-Aksel Johnsen (20) på seg flybeltet og kokkelua og setter snuten mot verdens største mat- og landbruksmesse i Berlin.

– Er laget for butikker på små steder

Euronics bytter navn til Elon:

– Er laget for butikker på små steder

Publisert:

STORSTEINNES: Til tross for at det gamle Euronics-skiltet er skrudd ned hos B Nilsen på Storsteinnes, lover kjøpmann Ketil Nilsen minst like god service som tidligere.

Vil merke rasfarlige fjell

Vil merke rasfarlige fjell

Publisert:

Klinikkoverlege Mads Gilbert mener man kan lære av skredulykken i Tamokdalen i Troms, og vil merke «dødsfjellene» i guidebøkene.

Siktproblemer for letemannskap

Siktproblemer for letemannskap

Publisert: - Oppdatert: 15.01.2019 kl 09:32

BALSFJORD: Letemannskapene har fått en bedre markering på to av de savnede skiløperne i Tamokdalen, etter at de mandag tok i bruk Recco-utstyr i søket. Det videre arbeidet ble forhindret på grunn av mye snø på toppen.

Avlyste møter på grunn av støy

PPT med store utfordringer i nye lokaler:

Avlyste møter på grunn av støy

Publisert:

BALSFJORD: Når det behandles personsensitive og taushetsbelagte opplysninger på PPT i Nordkjosbotn, har støy fra naborommene gjort jobben vanskelig. Nå retter kommunen opp i problemene.

Sendt til legevakt etter garasjebrann

Sendt til legevakt etter garasjebrann

Publisert: - Oppdatert: 28.12.2018 kl 12:41

JOSEFATN: To personer er sendt med ambulanse til legevakta etter at det brøt ut brann i en garasje på Josefvatn i Balsfjord.

- Vil lokke flere til Balsfjord

- Vil lokke flere til Balsfjord

Publisert:

BALSFJORD: Det spiller ingen rolle om du bygger nytt eller velger brukt. Alle som kjøper bolig i kommunen bør slippe eiendomsskatt de første årene, mener Høyres Ole-Johan Rødvei.

- Vi er strålende fornøyde

50 000 kroner til sommervedlikehold:

- Vi er strålende fornøyde

Publisert: - Oppdatert: 27.12.2018 kl 13:30

BALSFJORD: Også neste år vil det spire og gro av fargerike blomster og nyklipte bedd i Nordkjosbotn og på Storsteinnes.

-Det er kjempebra

Balsfjord rører ikke barnehagesatsen:

-Det er kjempebra

Publisert:

STORSTEINNES: Regjeringa har økt maksgrensa på barnehagesatsene. Men i Balsfjord forblir prisene de samme. Det gleder tobarnsmamma Stine-Lise Stenvoll (26).

Trues med tvangsmulkt

Pumper avløpsvann ut i fjorden:

Trues med tvangsmulkt

Publisert:

BALSFJORD: Fylkesmannen varsler tvangsmulkt mot Balsfjord kommunalteknikk KF, som har ansvar for renseanlegget til Mack. Ved tilsynet ble prosessavløpsvann fra fabrikken pumpet rett ut i Balsfjorden.

-På høy tid

Nordkjosbotn barnehage utredes:

-På høy tid

Publisert:

BALSFJORD: På nyåret skal den gamle og slitte barnehagen i Nordkjosbotn utredes med tanke på en oppgradering. Det gleder foreldregruppa.

Tordnet om stigebil

Balsfjord kommune vedtok neste års budsjett:

Tordnet om stigebil

Publisert:

STORSTEINNES: FrPs Michael Berg reagerte sterkt på at rådmannen – og ikke fagpersonell, har kommet til konklusjonen om at det er forsvarlig at brannvesenet i kommunen står uten stigebil.

Skutvik får likevel ny bru

Vraket rådmannens innstilling:

Skutvik får likevel ny bru

Publisert:

STORSTEINNES: Politikerne i Balsfjord bevilger 119 000 kroner til prosjektering av ny elv over Skutvikelva i Malangen. Bygda som nå er delt i to, skal igjen samles.

– Blir veldig spennende

Malangseidet skole i storforestilling:

– Blir veldig spennende

Publisert:

MALANGSEIDET: Når juleforestillingen «Gatas evangelium» åpner dørene i Tromsø neste uke, står denne gjengen klar til å synge jula inn foran 600 forventningsfulle publikummere.

– Vi har ingen å miste

Fortviler over farlig veistykke:

– Vi har ingen å miste

Publisert: - Oppdatert: 06.12.2018 kl 13:28

KJERRVIKA: På elleve år har Oddrun Kristiansen vitnet ti utforkjøringer fra stuevinduet. Forrige uke kunne det gått skikkelig galt da en lastebil kjørte utfor skrenten i den bratte svingen i Kjerrvika i Malangen.

Ordførerkandidaten slår et slag for distriktene

Ordførerkandidaten slår et slag for distriktene

Publisert:

BALSFJORD: Blir Jens-Olav Løvlid (Sp) den nye ordføreren i Balsfjord, vil han sørge for bolyst i hele kommunen. - Folk skal få bo der de bor, sier han.

På tur med bestefar

Rundhaugmartna’n godt besøkt i år også:

På tur med bestefar

Publisert:

RUNDHAUG: Det er fint å ha en bestefar med seg når man er på julemarked. Det synes i alle fall Heine (2), Hedda (4) og Nora (10).

– Bedre sikret mot vold og trusler

Fikk sju pålegg fra Arbeidstilsynet:

– Bedre sikret mot vold og trusler

Publisert: - Oppdatert: 05.12.2018 kl 15:27

BALSFJORD: Legetjenesten i Balsfjord har tatt grep etter at et tilsynsbesøk avdekket sju avvik i sommer. Målet er å sikre de ansatte mot vold og trusler.

– Helt fabelaktig

Stor pepperkakesuksess i Nordkjosbotn:

– Helt fabelaktig

Publisert:

NORDKJOSBOTN: Da Nordkjosbotn videregående skole skulle ta kjevla og linjalen fatt, var det med en egen ingeniør og en pepperkakemester på laget.

–  Dette er barnas dag

Varm julestemning på Setermoen:

– Dette er barnas dag

Publisert: - Oppdatert: 04.12.2018 kl 09:09

SETERMOEN: Alver og nisser, fakler og kaker. Julestemninga har slått rot på Setermoen.

– Vi blir ikke hørt

Rådmann-nei til utbedring av Skutvikbrua:

– Vi blir ikke hørt

Publisert:

BALSFJORD: Skutvikbrua forblir stengt og ingenting gjøres med veien den står på. Slik blir det dersom rådmannen i Balsfjord får det som hun vil.

- Distriktene subsidierer sentrum

Store prisforskjeller mellom Coop-butikkene:

- Distriktene subsidierer sentrum

Publisert:

MESTERVIK: Prisene på varene i nærbutikken Coop Marked på Mestervik er hårreisende høye, mener pensjonist Egil Kanstad. - Coop har glemt sin opprinnelige visjon.

- Det er ikke første gang

Vrimler av rotter på Storsteinnes:

- Det er ikke første gang

Publisert:

STORSTEINNES: Da Ragnhild Furustøl Jenssen (78) flyttet til Tennes etter andre verdenskrig, fant hun rotter under huset og oppi toalettet. På halen hadde de store skjell.

Utforkjøring i Kjerrvika

Utforkjøring i Kjerrvika

Publisert: - Oppdatert: 30.11.2018 kl 13:46

KJERRVIKA: En passasjer klager over litt smerter i brystet etter at en lastebil kjørte av veien i en skarp sving i Kjerrvika i Malangen.

Mack-utslipp får fortsette

Mack-utslipp får fortsette

Publisert:

BALSFJORD: Mack-fabrikken i Nordkjosbotn pumper prosessavløpsvann rett ut i Balsfjorden. Først fikk de refs fra Fylkesmannen. Nå får de fortsette praksisen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...