AS Nye Troms

Søkeresultat

Nyheter av: Maiken Kiil Kristiansen

Balsfjords mest heldige nabo

Balsfjords mest heldige nabo

Publisert:

BALSFJORD: Åse Mosbergvik er ei dame med skikkelig vinnerflaks, og flere skulle nok ønske de hadde henne i nabolaget sitt.

Slo til med dobbel vinnerlykke

Slo til og vant igjen

Publisert: - Oppdatert: 03.11.2016 kl 09:36

BALSFJORD: Åse vant for andre gang, og hun var ikke den eneste i husstanden som hadde vinnerlykken med seg.

Fylkesmannen avdekket en rekke lovbrudd

Flere lovbrudd avdekket

Publisert: - Oppdatert: 03.11.2016 kl 09:39

BALSFJORD: Som forelder ville ikke Helge Horne stilltiende se på det han oppfattet som flere tilfeller av mobbing som det ikke ble tatt tak i ved Storsteinnes skole.

Advarer mot MOT- og Bry dæ-kutt

Advarer mot MOT- og Bry dæ-kutt

Publisert:

NORDKJOSBOTN: Nyvalgt leder i Balsfjord ungdomsråd, Aurora Fykse, mener det er et stort tap for ungdom i Balsfjord om politikerne kutter MOT og Bry Dæ.

Foreslår å kutte både MOT og Bry dæ

Dette foreslås kuttet

Publisert:

BALSFJORD: Rådmannen og hennes stab gått gjennom hvilke midlertidige tiltak som kan gjøres for å unngå et stort underskudd til neste år.

Satte punktum i barnehagesaken

Satte punktum i barnehagesaken

Publisert:

BALSFJORD: Kommunestyret gjorde små grep for å sikre at barna i Hamnvåg ikke blir stående uten tilbud mens man venter på at et privat barnehagetilbud eventuelt er på plass.

Samlet inn 354 kroner per elev

Samlet inn 354 kroner per elev

Publisert:

NORDKJOSBOTN: Nordkjosbotn skole samlet inn nesten 40 000 kroner til årets TV-aksjon. Det ga dem topplassering i fylket.

Ber politikerne legge til rette for barnehagetilbud

Ber politikerne legge til rette for barnehagetilbud

Publisert:

HAMNVÅG: Etter vedtakene i levekårsutvalget og formannskapet har Snefrid Sandmo og May Doris Håkonsen skjønt at de nok mister et kommunalt barnehagetilbud i bygda si. Nå håper de det vil legges godt til rette for et privat initiativ.

Kan måtte kutte opp mot 25 årsverk

Kan måtte kutte opp mot 25 årsverk

Publisert:

BALSFJORD: Kommunens folkevalgte politikere har bedt rådmannen se på hvordan kommunens aktivitets- og tjenestenivå kan reduseres. Tilsvarende 25 årsverk.

Vil fortsatt legge ned  barnehagen i Hamnvåg

Vil fortsatt legge ned barnehagen i Hamnvåg

Publisert:

BALSFJORD: I dag skal politikerne i levekårsutvalget ta stilling til nedleggelse av barnehageavdelinga i Hamnvåg. Nok en gang innstiller rådmannen på nedleggelse.

– Vil sette prosessen mange år tilbake

– Ny E6-trasé kan ta flere år

Publisert:

BALSFJORD: Regionvegsjef i Statens vegvesen, Torbjørn Naimak, mener at en traséendring for veiprosjektet mellom Nordkjosbotn og Storfjord vil sette prosjektet tilbake med flere år.

Ønsker seg skuterløype før vintersesongen

Ønsker seg skuterløype før vintersesongen

Publisert:

BALSFJORD: Daglig leder ved Malangen Resort, Eirik Tannvik, mener Balsfjord kommune er tafatt når det gjelder å få på plass skuterløype i Malangen. Reiselivsbedriften er mer eller mindre avhengig av ei skuterløype i Malangen om de fortsatt skal satse på vinterturisme.

Skal befare ny E6-trasé

Skal befare ny E6-trasé

Publisert:

BALSFJORD: Fremskrittspartiet i Balsfjord vil ikke gi seg med trasévalg for ny E6 mot Storfjord. Nå har de stelt i stand befaring med en representant fra transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget.

Fortvilt over ny utredning av skolen

Fortvilt over ny utredning av skolen

Publisert: - Oppdatert: 20.09.2016 kl 08:35

BALSFJORD: Balsfjord kommune skal utrede en mulig nedlegging av skoletrinn på Laksvatn skole. Det skaper uro og usikkerhet blant de ansatte.

Landbrukskontoret tilbake til rådhuset

Landbrukskontoret tilbake til rådhuset

Publisert:

BALSFJORD: I snart to år har Tromsøregionens landbruksforvaltning holdt til i Landbruk Nord-bygget på Storsteinnes. I neste uke skal kommunestyret ta stilling til om kontoret skal flytte til rådhuset.

Utreder å legge ned klassetrinn på Laksvatn

Utreder å legge ned klassetrinn på Laksvatn

Publisert:

BALSFJORD: Rådmannen i Balsfjord har bedt om at to ulike alternativer til tiltak for Laksvatn skole utredes. Å legge ned ungdomstrinnet og å legge ned både ungdomstrinnet og mellomtrinnet.

Føler seg trakassert av ordføreren

Føler seg trakassert av ordføreren

Publisert:

BALSFJORD: De ansatte ved Storsteinnes skole mener ordføreren i Balsfjord trakasserer egne ansatte etter hennes uttalelse om en læringskultur i kommunen som hun mener ikke er ideell.

Inviterer til språkkafé

Inviterer til språkkafé

Publisert:

BALSFJORD: Lørdag arrangerer folkebiblioteket i Balsfjord språkkafé for å lære fremmedspråklige å snakke norsk enda bedre. Kanskje dannes det noen vennskap også.

Flere nyansettelser i Balsfjord kommune

Flere nyansettelser i Balsfjord kommune

Publisert:

BALSFJORD: Balsfjord kommune har gjort nyansettelser i ei helt ny stilling og ei stilling som har kommet tilbake. Rådmann Ellen Beate Lundberg håper det skal styrke kommunens administrasjon.

Vet ikke årsaken til ulykka

Vet ikke årsaken til ulykka

Publisert:

BALSFJORD: Politiet vet foreløpig ikke årsaken til motorsykkelulykka der ei kvinne ble alvorlig skadd i Balsfjord fredag ettermiddag.

Fikk latterkulene til å trille

Skoglund fikk latterkulene til å trille

Publisert:

TAKVATN: Tore Skoglund var det store trekkplasteret da Takvatn bygdelag inviterte til fortellerkveld på lørdag.

Fortviler over fraværsregel

Fortviler over fraværsregel

Publisert:

NORDKJOSBOTN: Flere av elevene ved Nordkjosbotn videregående skole og rektor Bjørn Martin Sivertsen er i utgangspunktet positive til regjeringens nye fraværsregel. De savner likevel mer informasjon om hvordan den skal håndheves.

Her bor Vinjar (17)

Her bor Vinjar (17)

Publisert:

NORDKJOSBOTN: De første ukene av skoleåret har den videregående eleven Vinjar Wilhelmsen bodd i campingvogn mens han leter etter en ledig hybel i Nordkjosbotn.

Motorsykkelulykke i Balsfjord

Publisert: - Oppdatert: 10.09.2016 kl 09:01

En kvinne er sendt til UNN etter en utforkjøring på motorsykkel ved Nordbyvatnet.

Diskuterte svakheter ved balsfjordskolen

Diskuterte svakheter ved balsfjordskolen

Publisert:

BALSFJORD: Dårlige resultater og mobbing i skolen var tema for diskusjon da levekårsutvalget i Balsfjord hadde sitt første ordinære møte på mandag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...