AS Nye Troms

Søkeresultat

Nyheter av: Fredrikke Fjellberg Moldenæs

Bardufoss må ikke bli glemt

Publisert:

«Bardufoss kan risikere å komme i bakevja når kampen om de toneangivende rikspolitikernes og medienes oppmerksomhet spisser seg til»

Økt omsetning for Transport Nord

Økt omsetning for Transport Nord

Publisert:

MÅLSELV: Nøkkeltallene viser gode resultater for Transport Nord på Andslimoen, med en rekordomsetning i fjor.

Suksessår for feriesenteret

Suksessår for feriesenteret

Publisert:

MÅLSELV: I 2013 hadde selskapet et underskudd på nesten 900 000 kroner. Året etter skulle derimot vise seg å bli et suksessår, og den positive trenden har fortsatt. I fjor hadde feriesenteret et overskudd på 5,3 millioner.

Naturen som treningssenter

Publisert:

«I ei tid hvor aktivitetsnivået i befolkninga viser ei negativ utvikling, er det viktig at alle gode krefter bidrar til å støtte opp om tiltak som kan få folk i bevegelse»

Fylkestinget positiv til bompenger

Fylkestinget positiv til bompenger

Publisert:

MÅLSELV: Fylkestinget støtter forslaget om utredning av bompenger for å utbedre E6 i store deler av Indre Troms.

Sjefskifte i Artilleribataljonen

Sjefskifte i Artilleribataljonen

Publisert:

BARDU: Forrige uke ble en historisk milepæl for Artilleribataljonen. Ikke bare feiret artilleriet i Norge 331 år, men under sjefskiftet forrige fredag fikk brigadens artilleri sin første kvinnelige sjef.

Gladnyhet for turfolket

Gladnyhet for turfolket

Publisert:

ALTEVATN: Torsdag var om lag 40 personer samlet ved Leirtaket på Altevatn. Da startet dugnadsarbeidet i forbindelse med bygginga av en ny turlagshytte på Vuoma. Også 339 skvadronen ga en hjelpende hånd.

Satte grillpølserekord

Satte grillpølserekord

Publisert:

ANDSLIMOEN: Aldri før i historien har det blitt produsert så mye som 225 tonn grillpølser på ei uke i Målselv.

Klare for landsfinalen

Klare for landsfinalen

Publisert:

BALSFJORD: 24.–28. juni er det igjen tid for landsmønstringa i UKM. To av bidragene som skal representere Troms, kommer fra Balsfjord

Sirkus Trump fortsetter

Publisert:

«Det vår urolige verden ikke trenger nå er at USA får en president som er en løs kanon på dekk i de fleste sammenhenger»

Nyskolen på Rustahøgda siger

Nyskolen siger

Publisert:

MÅLSELV: Det er blitt avdekket problemer i forbindelse med byggingen av den nye videregående skolen på Bardufoss.

Lørdag er det duket for nytt andeløp i Andselva

Lørdag er det duket for nytt andeløp i Andselva

Publisert: - Oppdatert: 23.06.2016 kl 14:14

MÅLSELV: Lions Club Målselv gjentar suksessen fra fjoråret og arrangerer andeløp i Andselva. Arrangøren satser på like stor oppslutning som året før.

Blåblå sørområdesatsing

Publisert:

«Slik vi ser det, er styrkinga av Rygge ren distriktspolitikk på det sentrale Østlandet. Eller sørområdesatsing, om du vil»

Reddet av dugnad

Reddet av dugnad

Publisert: - Oppdatert: 21.06.2016 kl 15:46

Takket være en stor dugnadsinnsats på Nordnorsk hestesenter den siste uka ble dette føllet fra Gibostad reddet etter en fødsel med keisersnitt der mora måtte bøte med livet.

Svaret er klubbveps

Svaret er klubbveps

Publisert:

I avisa 2. juni viste vi bilde av et insekt Einar Kjosmo hadde funnet i Takelvdalen.

For tidlig å avlive FM-nettet

Publisert:

«Det er bekymringsfullt at det nå er så åpenbar uenighet langt inn i de norske regjeringskorridorene om samfunnskonsekvensene av å avlive FM-nettet allerede neste år»

Erna, tilgi oss, for vi vet ikke hva vi gjør!

Publisert:

«Det blir stadig tydeligere at fyndord om demokrati, robusthet og markedets logikk er som fåreklær rundt en ulv»

Ja til reklamefrie tobakkspakker

Publisert:

«Innskjerpinga av «røykeloven» har bidratt til den nedgangen i andelen røykere vi har sett de senere år, og i forlengelsen av det ser vi det nå som helt naturlig at standardiserte, reklamefrie tobakkspakninger blir neste steg på veien mot å skape den første røykfrie generasjon»

Ringen er sluttet

Publisert:

«Gode krefter i både Bardu og Målselv tar «samling i bånn» for å hedre Ole Reistads minne. På best mulig vis»

Kommunereformen og «Komiske Ali»

Publisert:

«én ting er det at kommunereformen stadig tydeligere framstår som en fiasko. Verre er det at den ansvarlige statsråden stadig prøver å fortelle oss noe annet»

Viktig gjennomslag

Publisert:

«Prinsippet om lokal forhandlingsrett innebærer et viktig gjennomslag for ansatte i en bransje der de største aktørene på arbeidsgiversida tjener mer penger enn den generelle lønnsnivået i bransjen skulle tilsi»

Fornuftig pusterom

Publisert:

«Utsettelsen av kravet om løsdrift gir et fornuftig og gledelig pusterom for hardt pressede små og mellomstore aktører. I den mest matnyttige bransjen i landet vårt»

Stem nei!

Publisert:

«Vi oppfordrer alle stemmeberettigete til å avgi sin stemme. Og vi anbefaler alle i Bardu og Målselv å stemme nei til kommunesammenslåing»

På tide å tenke nytt om russetida

Publisert:

«Det er ingen logikk i at tida fram mot viktige eksamener skal preges av fyll og fest heller enn lesing og faglig fokus»

Velfortjente penger

Publisert:

«Verdiskaping er ei viktig forutsetning for all lokal virksomhet. Og da må vi også tåle at lokale virksomheter tjener penger på verdiskapinga»

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...