AS Nye Troms

Søkeresultat

Nyheter av: Ivar Løvland

Øverbygd best i lokaloppgjøret

Publisert: - Oppdatert: 04.05.2019 kl 19:19

SETERMOEN: Øverbygd slo Bardu 3-1 på bortebane i lørdagens 6. divisjonskamp.

Ung tropp som reiser til NM

Ung tropp som reiser til NM

Publisert:

MÅLSELV: Det er sju unge utøvere som skal forsvare Øverbygd kickboxingklubb sin ære under årets norgesmesterskap. For de sju blir NM et mesterskap der de skal sikre seg nye doser med erfaring.

Fortsetter på landslaget

Fortsetter på landslaget

Publisert:

MÅLSELV: BOIF-løper Ingrid Andrea Gulbrandsen får fornyet tillit på juniorlandslaget til Norges skiforbund.

Syklistene inntar Målselv-veiene

Syklistene inntar Målselv-veiene

Publisert:

MÅLSELV: Det er vår og sola og de bare veiene er kommet fram. Ett av de sikreste vårtegnene er at syklistene kommer fler og fler ut på veien.

Skadesmell verre enn poengtapet

NIL med to baklengs på ett minutt:

Skadesmell verre enn poengtapet

Publisert: - Oppdatert: 03.05.2019 kl 17:03

NORDKJOSBOTN: NIL ledet lenge mot Skarp, men tapte. Verre var det at et par sentrale spillere sannsynligvis pådro seg skader som kan sette dem ut av spill i lengre tid.

Stortrives med håndball

Stortrives med håndball

Publisert:

MOAN: Sjekk disse unge håndballspillerne i Storsteinnes IL. De skal kanskje være de som sørger for at sporten har ei lovende framtid i Balsfjord.

Måtte gi tapt for overmakta

Måtte gi tapt for overmakta

Publisert: - Oppdatert: 01.05.2019 kl 18:49

KROKEN: Bardufoss fikk lett spill mot Storelva. Borte mot Krokelvdalen onsdag ble det langt verre for BOIF-gutta.

Sterkt bortepoeng i åpninga

Sterkt bortepoeng i åpninga

Publisert:

TROMSDALEN: Det tok Tromsdalen-reservene 34 sekunder å skåre på Nordkjosbotn IL. Likevel klarte gjestene å få med seg ett poeng fra serieåpninga.

Skal investere seks nye millioner i anlegget

Steilia alpinsenter i medvind:

Skal investere seks nye millioner i anlegget

Publisert:

STEILIA: Steilia alpinsenter går bedre enn optimistene kunne drømme om da alpinklubben overtok drifta fra den tidligere kommunale anlegget. Denne vintersesongen har besøkstallene skutt ytterligere i været.

Landslaget neste for Erik

Landslaget neste for Erik

Publisert: - Oppdatert: 29.04.2019 kl 12:49

MÅLSELV: BOIF-løperen Erik Valnes ble mandag tatt ut på det norske sprintlandslaget i langrenn for herrer.

Koste seg på egen turnering

Koste seg på egen turnering

Publisert: - Oppdatert: 28.04.2019 kl 20:15

SETERMOEN: Bardu cup samlet lørdag 43 lag som spilte rundt 170 fotballkamper. Jentene på Bardu sitt lillejentelag synes det er topp med turnering på hjemmebane.

Kakefest for gullguttene

Kakefest for gullguttene

Publisert:

BARDUFOSS: Erik Valnes og Morten Hol vant begge gull internasjonalt i vinter. Det passet skigruppa i Bardufoss OIF på å feire på behørig vis.

Gaute sine nye menn

Gaute sine nye menn

Publisert: - Oppdatert: 26.04.2019 kl 23:21

RAMFJORD: Gaute Bjørn Olsen tror hans nye NIL-mannskap skal kunne bite godt fra seg. Det selv om utskiftningene i spillerstallen er store fra det laget som i fjor endte på en 5. plass i divisjonen.

Fikk en drømmestart

Fikk en drømmestart

Publisert:

RUSTAHØGDA: BOIF fikk akkurat den starten på sesongen som de kunne håpe på. Storelva ble feid av banen i storhallen med 6-1 torsdag kveld.

Får mer ansvar på unge skuldre

Får mer ansvar på unge skuldre

Publisert:

MÅLSELV: I kveld starter poengjakta for Bardufoss OIF i 4. divisjon. Da hviler det enda mer ansvar på skuldrene til unge Adrian Nymo Melseth.

Rådmannen permittert på ubestemt tid

Ordføreren erklærte seg inhabil:

Rådmannen permittert på ubestemt tid

Publisert:

BALSFJORD: Tirsdag ble rådmann Rigmor Richardsen permittert fra si stilling i Balsfjord kommune med umiddelbar virkning. Samtidig erklærte ordfører Gunda Johansen seg inhabil i den videre behandling av varslingssakene.

Skrev seg inn i historiebøkene

Skrev seg inn i historiebøkene

Publisert: - Oppdatert: 24.04.2019 kl 12:48

MÅLSELV/SØRREISA: Ingrid Andrea Gulbrandsen skrev seg inn i historiebøkene da hun vant jubileumsrennettil Vakkerhumprennet . 50 år etter rennets oppstart, ble hun første kvinnelige totalvinner.

Oversvømt kommunal vei

Oversvømt kommunal vei

Publisert: - Oppdatert: 24.04.2019 kl 13:20

BERGLUND: Den kommunale Seljelvnesveien har vært stengt store deler av dagen etter at en bekk har dratt med seg store mengder sand og stein og tettet stikkrenna under gamle E8.

Hjemmeseier for Krister

Hjemmeseier for Krister

Publisert: - Oppdatert: 24.04.2019 kl 13:06

BALSFJORD: Krister Klaussen bor halvannen kilometer fra startsletta. Påskeaften kunne junioren for aller første gang gå i mål som vinner av det tradisjonsrike Skarrennet.

- Har ikke slått positivt ut for oss

- Har ikke slått positivt ut for oss

Publisert:

BARDU: At det var Bardu kommune som i sin tid fikk utvidet Rohkunborri nasjonalpark i forhold til det verneforslaget som opprinnelig lå fremme, har ikke slått positivt ut i skuterløypesaken på Leinavatnet.

Jubileum for Vakkerhumprennet

Jubileum for Vakkerhumprennet

Publisert:

MÅLSELV: Vakkerhumprennet ble første gang arrangert i 1970. Påskeaften kjøres det 22 km lange turrennet fra Karlstad til Sørreisa fro 50. gang.

Tittelforsvarere i trøbbel

Ble svensk mester i fjor:

Tittelforsvarere i trøbbel

Publisert:

BALSFJORD/PITEÅ: I fjor sjokkerte nærmest Piteå idrottsforening svensk fotball med å vinne Dameallsvenskan. Søndag starter de 2019-sesongen som tittelforsvarere.

Utslått etter straffer

Utslått etter straffer

Publisert:

RUSTAHØGDA: BOIF burde avgjort kampen både i ordinær tid og i ekstraomgangene. I stedet rotet de bort ledelsene de hadde tre ganger og tapte cupdramaet mot Skånland på straffespark.

Gleder seg til ny cupsjanse

Gleder seg til ny cupsjanse

Publisert:

MÅLSELV: Fredag kveld spiller BOIF for en plass i første ordinære runde i NM-cupen. Skal de komme dit må Skånland beseires i storhallen i kveld.

Håper på 200 skyttere

Håper på 200 skyttere

Publisert:

BALSFJORD: Lørdag avvikles ett av sesongens mest tradisjonsrike feltstevner. Vikingsmellen nådde i fjor for første gang over 200 deltakere.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...