AS Nye Troms

Søkeresultat

Nyheter av: Ivar Løvland

Straks bare historie

Snart historie

Publisert:

HOPP: Mobakken er snart historie. Om en måned kan kommunestyret besegle skjebnen til hoppbakken ved foten av Ala.

Mister 380 000 kroner

Mister 380 000 kroner

Publisert:

IDRETT: Momskompensasjon-en for bygging av idrettsanlegg i 2014 strakk ikke til mer enn drøyt halvparten av de omsøkte beløp. For Øverbygd idrettslag betyr det nesten 400 000 tapte kroner.

Tøff test i første stevne

Tøff test i første stevne

Publisert:

KICKBOKSING: Isabell Fjelde Ivanov stiller i spissen for fire utøvere fra Øverbygd i sesongens første stevne. I Oslo venter god motstand for alle.

Har gjort svenske av seg

Har gjort svenske av seg

Publisert:

SKISKYTING: Etter åtte år med Östersund som base har Torstein Stenersen nå valgt å skifte statsborgerskap. Skiskytteren håper på mesterskapsdeltakelse i blågult fra nå av.

Høy fart på rask bane

Høy fart på rask bane

Publisert: - Oppdatert: 19.09.2014 kl 10:09

FRIIDRETT: I et bra felt klarte Kristian Ulriksen å komme under det magiske 9-tallet på 3000-meteren i STIL-karusellen. Dermed har to lange baneløp denne sesongen begge endt med sterke vinnertider i Nordkjosbotn.

Holder kurs mot sluttspill

Holder kurs mot sluttspill

Publisert:

FOTBALL: Samarbeidet om guttelaget Nord­kjosbotn IL/Storsteinnes IL har vært en suksess. Nå er laget nesten klart for KM-sluttspillet.

Konkurranselik trening

Konkurranselik trening

Publisert:

KOMBINERT: Thomas Kjelbotn har ikke fått hoppinga helt til i sommer. Det tror han vil rette på seg når hoppene blir flere.

Kamp om pokalene

Kamp om pokalene

Publisert:

BILCROSS: I fjor stakk Stian Bjørnås av med herrenes vandrepokal. Lena Mari Nerli jakter til helga sitt tredje napp i damenes pokal i Karin og Arne Steiens minneløp.

Mange løp over fjellet

Mange løp over fjellet

Publisert:

TERRENGLØP: 160 deltok i søndagens løp og turmarsj fra Rabbåsen i Sørreisa og til Skoelvdalen i Nedre Bardu.

Sjelden vare i sort

Sjelden vare i sort

Publisert:

FOTBALL: Nora Kjoshaug Hansen er ei av få jenter på Storsteinnes som dømmer fotballkamper.

Hjemmeseier i liten serie

Hjemmeseier i liten serie

Publisert:

FOTBALL: Lillejentene til Storsteinnes IL og Malangshalvøya BK spiller sammen med Furuflaten dobbel serie. De skulle gjerne hatt flere motstandere.

Løpsfest for alle

Publisert: - Oppdatert: 08.09.2014 kl 21:04

FRIIDRETT: Målselvstafetten samlet 67 stafettlag med nesten 500 løpere og 50 løpere i de to barneløpene lørdag. Igjen ble det en folkefest av dimensjoner rundt oppvekstsenteret på Rundhaug.

Klart tap for NIL

Klart tap for NIL

Publisert:

FOTBALL: (4. div.: Nordkjosbotn IL-Stakkevollan 1-5) NIL klarte aldri å bygge videre fra oppturen laget fikk i midtukekampen da laget tok høstens første seier.

Golf med Rolf

Publisert: - Oppdatert: 06.09.2014 kl 23:41

GOLF: Rolf-Håvard Winje har aldri spilt golf. Ikke før vi dro ham med til Finnkroken golfpark denne uka. Der fikk han sin første lyninnføring i sporten der kølleføringa er høy og ballene små.

NNM-gull og ny pers i motvind

NNM-gull og ny pers i motvind

Publisert:

FRIIDRETT: Bjørnulf Brekke løp sin raskeste 100-meter noensinne da han vant gull i NNM. Det selv om det var motvind i juniorfinalen.

Vil vise mer muskler

Vil vise mer muskler

Publisert:

ALPINT: Alpinister over hele landet måler seg opp og mot hverandre gjennom en standardisert Ironman-test. Resultatet viser hvor utøverne står i treningsarbeidet.

Bardu-jentene klare for Oslo

Bardu-jentene klare for Oslo

Publisert:

TURN: Showgruppa til Bardu IL er klar for Gym for Life Challenge. Der skal de konkurrere med 13 andre showtropper om en tur til den internasjonale finalen.

Skapte spenning i toppen

Skapte spenning i toppen

Publisert:

FOTBALL: (5. div: Øverbygd IL–Bardufoss OIF 3–1) Øverbygd vant lokaloppgjøret mot BOIF. Nå har de lagt ekstra press på BOIF før returmøtet til uka.

Spissrekke i særklasse

Spissrekke i særklasse

Publisert:

FOTBALL: (5. div.: Storsteinnes IL–Øverbygd IL 0–7) Øverbygds angrepsrekke fikk fritt spillerom mot Storsteinnes. De færreste makter å stanse dem.

Med en kropp i verdenstoppen

Med en kropp i verdenstoppen

Publisert: - Oppdatert: 19.08.2014 kl 16:30

FITNESS: Kristina Skjelberg har en kropp få andre kan vise maken til. Om to måneder skal hun kjempe om tittelen verdens beste i bodyfitness.

Håper på oppsving

Håper på oppsving

Publisert:

FRIIDRETT: Det tradisjonsrike fjelløpet Fugltindmarsjen arrangeres søndag for 35. gang. Da er trimklassen den suverent største klassen.

Fjerde eksport fra STIL til TIL

Fjerde eksport fra STIL til TIL

Publisert:

FOTBALL: Krister Skogli er klar for Tromsø IL. 17-åringen er den fjerde eksporten fra Storsteinnes og til toppklubben.

Gro på prinsesselaget

Gro på prinsesselaget

Publisert: - Oppdatert: 06.08.2014 kl 20:26

SKYTING: Gro Bjerregaard ble beste lokale skytter på onsdagens baneskyting. Med 245 poeng jakter hun prinsessetittelen på Landsskytterstevnet i Sandnes.

Sommerlig gjennombrudd

Sommerlig gjennombrudd

Publisert:

SKISKYTING: Marius Hol fikk et aldri så lite gjennombrudd med sin sterke 2. plass under Blinkfestivalen i sommerskiskyting.

NM-finale uten maksimal klaff

NM-finale uten maksimal klaff

Publisert:

SKYTING: Geir Bjerregaard fra Bardu og Jostein Rubbås-Risvik fra Øvre Målselv kom seg begge til den militære NM-finalen. Der leverte begge en serie litt for svak til å komme med helt i gullkampen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...