AS Nye Troms

Søkeresultat

Nyheter av: Ivar Løvland

Hjem med mange pallplasseringer

Hjem med mange pallplasseringer

Publisert:

MÅLSELV/TRONDHEIM: En rekordstor tropp fra Øverbygd kickboxingklubb sikret på ny mange plasseringer blant de tre beste i norgescupen. I Trondheim ble det fem klasseseire.

Kjørte inn til KM-gull på hjemmebane

Kjørte inn til KM-gull på hjemmebane

Publisert:

STEILIA: 14 år gamle Kari Olstad kjørte inn til seier i storslalåm under helgas kretsmesterskap. Ungjenta håper en dag å kunne bli en virkelig god alpinist.

Har skaffet skytesporten et oppsving

Har skaffet skytesporten et oppsving

Publisert:

SKYTING: På Bardufoss er rekrutteringa til skyttersporten god. Utfordringa nå blir å holde på de ferske skytterne når miniatyrsesongen innendørs er over.

Får de beste treningsmulighetene

Får de beste treningsmulighetene

Publisert: - Oppdatert: 31.01.2017 kl 12:25

FOTBALL: Midt-fylkets fotballhverdag er betydelig endret etter storhallens tilblivelse på Bardufoss. Hver tirsdag samles 40 av de største talentene der fra mange ulike klubber til felles treninger.

Samlet kreative sjeler

Samlet kreative sjeler

Publisert:

BALSFJORD: 40 kreative gründersjeler var i går samlet på Malangen Resort for et dagsseminar i regi av Kreative Balsfjord. Med hjelp fra foredragsholdere håper de å stå bedre rustet for framtida som små bedriftseiere.

Følger nøye med på værvarslene

Følger nøye med på værvarslene

Publisert:

MÅLSELV: Arrangørene av Troms Quest tror ikke uværet vil skape altfor store vansker for sledehundløpet som starter i morgen. Men de følger nøye med på værvarslene.

Sponsortørke truer idrettsdagen

Sponsortørke truer idrettsdagen

Publisert: - Oppdatert: 23.01.2017 kl 10:53

MÅLSELV: Barnas idrettsdag har vært arrangert i fire år av idrettselever fra Bardufoss Høgtun videregående skole. Nå truer en sponsortørke hele arrangementet.

Vil ha flere jenter på standplass

Vil ha flere jenter på standplass

Publisert: - Oppdatert: 17.01.2017 kl 15:57

MÅLSELV: Nå frir Målselv skytterlag til jentene og ønsker dem velkommen til å lære om skyttersporten. Der skal de få komme til treningskvelder nærmest helt frie for testosteron.

Gode plasseringer

Gode plasseringer

Publisert:

LANGRENN: Jentene fra Midt-Troms leverte solide norgescupresultater fredag.

Lovise VM-klar

Lovise VM-klar

Publisert: - Oppdatert: 11.01.2017 kl 16:17

LANGRENN: I ettermiddag kom bekreftelsen: Lovise Heimdal fra Bardu er klar for USA og sitt andre verdensmesterskap på ski.

Gleder seg til ny Målselv-målgang

Gleder seg til ny Målselv-målgang

Publisert:

MÅLSELV: Arctic Race-general Knut-Eirik Dybdal ser fram til et nytt Målselv-besøk for etapperittet Arctic Race of Norway.

Håper å lage fartsfest i Fjelllandsbyen

Håper å lage fartsfest

Publisert:

MÅLSELV: Bilsportsentusiastene som står bak bakkeløpet i Målselv fjellandsby, håper nå å kunne ta steget full ut.

Tror på gode forhold

Tror på gode forhold

Publisert:

MÅLSELV: Drøyt to uker før årets Troms Quest tror rennlederen på en deltakelse lik tidligere år. Selv om påmeldingene så langt ikke har tatt helt av.

Tror på ny stor folkefest

Tror på ny stor folkefest

Publisert:

MÅLSELV: Ordfører Nils Ole Foshaug er sikker på at det blir en folkefest når den andre Arctic Race-etappen får sin målgang på Bardufoss flystasjon. Samtidig blir det flyshow på stedet.

– Endelig er det vår tur

– Endelig er det vår tur

Publisert:

NORDKJOSBOTN: I fire år har Arctic Race of Norway vært i landsdelen. Endelig settes også Balsfjord på sykkelkartet når den femte utgaven av etapperittet skal gjennom kommunen.

Arctic Race tilbake

Arctic Race tilbake

Med én målgang i Målselv og én etappe gjennom Balsfjord og Malangen

Publisert: - Oppdatert: 04.01.2017 kl 19:11

MÅLSELV: I dag ble sommerens trase for etapperittet Arctic Race of Norway presentert i Oslo. Det kommer til å bli sykkelfest både i Målselv og i Balsfjord.

Sportsåret 2016

Sportsåret 2016

Publisert:

Et nytt sportsår er over, og igjen var det et år preget av mange sterke prestasjoner av utøvere fra våre tre dekningskommuner, og mange store arrangement her.

Optimale forhold i Steilia

Optimale forhold i Steilia

Publisert: - Oppdatert: 02.01.2017 kl 13:50

BARDU: Alpinistene har hatt gode kjøreforhold i Steilia. I romjula har det vært treningssamling og alpinister der tre tilreisende klubber har gjestet bakken.

Reine skjære familietreffet

Reine skjære familietreffet

Publisert:

BARDUFOSS: Romjulstreffen til Målselv skytterlag ble reineste familietreffet for familiene Sollie Nyheim og Grønås Sollie fra Nedre Målselv skytterlag.

Viste solide takter

Viste solide takter

Publisert: - Oppdatert: 28.12.2016 kl 19:05

SKISKYTING: Marius Norø Ingebrigtsen har et mål om en plass på IBU-laget. På Bardufoss vant han enkelt kretsrennet i ettermiddag.

Vant sekundstrid

Vant sekundstrid

Publisert:

LANGRENN: Erik Valnes vant det som ble en sekundstrid i herreklassen under Førjulsrennet hjemme på Bardufoss skisenter. 360 løpere gikk rennet.

Leverte nytt toppløp

Leverte nytt toppløp

Publisert:

SKISKYTING: Fredrik Mack Rørvik leverte nok et toppløp i IBU-cupen.

Tror på folkefest

Tror på folkefest

Publisert:

LANGRENN: Reistadløpet håper på stor drahjelp fra folk flest når de får verdens beste skiløpere nordover. De trenger alle for å gjøre løpet til den folkefesten de ønsker seg.

Viste alle sine turnkunster

Viste alle sine turnkunster

Publisert: - Oppdatert: 21.12.2016 kl 18:12

TURN: Om lag 100 gymnaster i alle aldre viste fram sine turnkunster da turngruppa i Bardu IL ønsket bygda god jul med sitt eget turnshow torsdag kveld.

Hedret av ungdommen

Hedret av ungdommen

Publisert: - Oppdatert: 19.12.2016 kl 08:25

SETERMOEN: Lillian Halima Anderssen ble torsdag tildelt Ungdommens motivasjonspris i Bardu. Det skjedde under turngruppas juleoppvisning.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...