AS Nye Troms

Søkeresultat

Nyheter av: Ivar Løvland

Troms sin første kvinnekandidat

Troms sin første kvinnekandidat

Publisert:

MÅLSELV: For første gang skal det i år deles ut en pris til Årets kvinnelige leder i Fotball-Norge. Elin Nicolaisen fra Bardufoss OIF er Troms fotballkrets sin kandidat til kåringa.

Fikset radioforholdene til May

Fikset radioforholdene til May

Publisert:

NORDKJOSBOTN: May Bjørkmo sin egen montering av den eksterne DAB-antenna i bilen var ikke god nok. Da radio.no kom på besøk til Balsfjord med sin kortesje ble det straks bedre radioforbindelse.

Erlend storspiller for FK Senja

Erlend storspiller for FK Senja

Publisert:

MÅLSELV: Erlend Fossbakk Lian fra Bardufoss har endelig suksess på fotballbanen. Nå har han skåret fem mål for førstelaget til Senja i 3. divisjon.

Bye, Bye, Fredrik

Bye, Bye, Fredrik

Publisert: - Oppdatert: 14.10.2017 kl 18:22

NORDKJOSBOTN: Fredrik Bye skåret kampens siste mål da NIL slo Stakkevollan. Nå mister Nordkjosbotn sin toppskårer.

Fra rekordoverskudd til store nedskjæringer

Har driftet over evne

Publisert: - Oppdatert: 16.10.2017 kl 09:15

BALSFJORD: Nå er utfordringene for kommuneøkonomien så store at det kan ende med skolenedleggelser i Balsfjord.

Nedskjæringer kan tvinge fram skolenedleggelser i Balsfjord

Må legge ned skoler

Publisert:

STORSTEINNES: De økonomiske utfordringene i Balsfjord er ennå på mellom 6 og 8 millioner kroner for 2018-budsjettet. Det kan fort ende med at skolestrukturen blir endret.

NM-klar i styrkeløft på rekordfart

NM-klar i styrkeløft på rekordfart

Publisert:

BARDUFOSS: Sigurd Fosli er kanskje Målselvs aller sterkeste mann. Styrkeløfteren håper å kunne løfte til sammen minst 560 kilo under norgesmesterskapet senere denne måneden.

360 mil i bobil  for å heie på TIL

360 mil i bobil for å heie på TIL

Publisert:

ALFHEIM STADION: Trond Grimstad har fulgt Tromsø IL i tykt og tynt i flere tiår. Den interessen blir i hvert fall ikke svakere for hver sesong som går.

Klare for 4. divisjon

Klare for 4. divisjon

Publisert:

BARDUFOSS: Med 5-0 over Ullsfjord SK lørdag, sikret Bardufoss OIF seg seriemesterskapet og opprykk til 4. divisjon.

Liverpool football club tilbake med fotballskole

Liverpool football club tilbake med fotballskole

Publisert:

MÅLSELV: I fjor var det 220 unge fotballspillere som fikk lære fotball «The Liverpool way». Om ei uke er det klart for ny fotballskole i regi av den engelske toppklubben.

Blir ny kommunalsjef

Blir ny kommunalsjef

Publisert:

STORSTEINNES: Vegar Gystad fra Bardufoss starter til uka som ny kommunalsjef for plan og utvikling i Balsfjord kommune. Han kjenner til nå Balsfjord best fra naturens side.

Avslutter sesongen med minneløpene

Avslutter sesongen med minneløpene

Publisert:

BARDU: I morgen (lørdag) er det klart for Karin og Arne Steiens minneløp. Kjøringa i Bardu markerer avslutninga på årets sesong for bilcrosskjørerne.

Rykker rett tilbake til start

Balsfjord gjør skatteretrett

Publisert:

STORSTEINNES: Et enstemmig kommunestyre valgte i går å rykke tilbake til start i eiendomsskattesaken. Nå skal skatten skrives ut på ny. Ut fra gammel takst.

Tok sterk borteseier

Tok sterk borteseier

Publisert:

BALSFJORD: Plassen i 4. divisjon neste år er så godt som sikret for Nordkjosbotn IL etter at de lørdag vant bortekampen mot Krokelvdalen.

NM-klar etter høydeopphold

NM-klar etter høydeopphold

Publisert:

MÅLSELV: Fredrik Mack Rørvik har for første gang vært på et langt høydeopphold i sesongoppkjøringa. Kanskje gir det gode resultater under norgesmesterskapet i rulleskiskyting som arrangeres denne helga.

Håper en god høst skal berge klubben unna nedrykk

Håper en god høst skal berge klubben

Publisert:

TROMSØ: Kent-Are Antonsen og hans Tromsø IL har hatt en svært tung sesong og ligger på nedrykksplass ti serierunder før slutt.

Første skiltet på plass

Første skiltet på plass

Publisert:

NORDKJOSBOTN: De første nye stedsnavnskiltene med både norsk og samiske stedsnavn er nå kommet på plass. Sørfra er Nordkjosbotn nå også skiltet med Gárgán.

Kjørte inn til bronse

Kjørte inn til bronse

Publisert:

BALSFJORD: Johan Nilsen Salangli fra Laurasætra motorklubb kjørte inn til bronse sammenlagt etter siste runde av NNM i motocross. I de to siste rundene i Kirkenes endte han på en 4. og en 5. plass i sin klasse.

Kjempet seg til ett poeng på Alfheim

Kjempet seg til ett poeng på Alfheim

Publisert:

TROMSØ: Nordkjosbotn IL stjal med seg ett poeng fra bortemøtet med Tromsø IL 3 tirsdag kveld. NIL-laget var effektive som få og skåret på begge sine målsjanser og klarte 2–2 mot det unge TIL-mannskapet.

Vil ikke endre fartsgrensen

Vil ikke endre fartsgrensen

Publisert:

BALSFJORD: Statens vegvesen vil ikke sette ned fartsgrensen i 60-sonen fra Nordkjosbotn og nordover. De har vurdert forholdene etter en søknad om nedsatt fartsgrense.

«Bobilnord» blir «Ferda Nordkjosbotn»

«Bobilnord» blir «Ferda Nordkjosbotn»

Publisert:

NORDKJOSBOTN: Nå blir de en del av forhandlerkjeden Ferda, og de blir sentrale i satsinga på å gjøre kjeden ledende i hele Norden.

Nytt kunststykke av NIL

Nytt kunststykke av NIL

Publisert: - Oppdatert: 03.09.2017 kl 22:22

FOTBALL: Nordkjosbotn IL leverte et nytt lite "kunststykke" i hjemmekampen mot Senja 2. De snudde 1-3 til 7-3 i løpet av kampens siste halvtime.

Viste krefter på hjul

Viste krefter på hjul

Publisert:

RULLESKI: Erik Valnes har ikke treningsgrunnlaget til de andre på laget etter vårens kragebeinsbrudd. Det hindret ham ikke fra å vinne torsdagens nesten tre mil lange testløp i rulleskiløypa på Bardufoss.

BOIF holdt til uavgjort

BOIF holdt til uavgjort

Publisert:

FOTBALL: Seiersrekka til BOIF ble stoppet av formsterke Kvaløya SK.

Ga idrettslaget penger etter Hilmars bortgang

Ga idrettslaget penger etter Hilmars bortgang

Publisert:

RUSTAHØGDA: Da Hilmar Tangen gikk bort i vinter, ville familien at det skulle gis penger til idretten i stedet for blomster. Pengene har BOIF fått og brukt til å kjøpe inn to nye mål.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...