AS Nye Troms

Søkeresultat

Nyheter av: Nora Alette Sandberg

Jakter på innbruddstyver i Bardu og Balsfjord

Jakter på innbruddstyver i Bardu og Balsfjord

Publisert:

BARDU: Det er gjort totalt 11 innbrudd på hytter i området ved Altevatn og i Malangen. Politiet ønsker tips fra publikum.

Bardu hoppet hele 52 plasser på NHOs kommune-NM

Bardu hoppet hele 52 plasser på NHOs kommune-NM

Publisert: - Oppdatert: 19.08.2019 kl 09:33

OLSBORG: I NHOs årlige kommune-NM har Bardu gjort et kjempe hopp. I en pressemelding skriver NHO at Bardu har klatret hele 52 plasser siden fjorårets NM. Barduordføreren sier at det gledelig.

Godt år for Bardu Maskin

Nytt godt regnskapsår for Bardu Maskin

Publisert:

BARDU: Regnskapstallene fra 2018 viser at Bardu Maskin AS økte resultatet med over én million fra året før. Daglig leder, Simen Olsen, forteller at de er fornøyd.

Full fart på Energiloftet

Full fart på Energiloftet

Publisert:

NEDRE BARDU: Energiloftet har blitt så populært at de utvider med to nye treningsplasser. Nå kan folk også trene på Setermoen og i Fagerlidal. Med treningen følger også mye latter og gode venner mener instruktørene.

Mangelfull begrunnelse for å gi dispensasjon

Mangelfull begrunnelse for å gi dispensasjon

Publisert:

SETERMOEN: Torsdag formiddag møttes og diskuterte Bardu kommune og Fylkesmannen varslet om mulig oppheving av dispensasjon for barmarkskjøring. Fylkesmannen mener begrunnelsen for dispensasjon er mangelfull, nå skal dispensasjonsnemda vurdere vedtakene på nytt.

Gardist på hjemmebane

Gardist Jørgen (20) nesten helt på hjemmebane

Publisert: - Oppdatert: 19.08.2019 kl 09:36

BARDU: Mandag kommer 3. Gardekompani til Bardu og Målselv. Med seg har de Jørgen Nordbye fra Storsteinnes.

Flere hytteinnbrudd ved Altevatn

Flere hytteinnbrudd ved Altevatn

Publisert: - Oppdatert: 16.08.2019 kl 12:08

BARDU: Det er gjort flere innbrudd på hytter i området fra Altevatn og ned til Innset. Etterforskningsleder Hege Sletten forteller at det hittil er snakk om åtte hytter.

Gode resultater for Bardubedrift

Gode resultater for Bardubedrift

Publisert:

BARDU: Mesterteknikk økte resultatet med flere millioner i 2018. Daglig leder, Odd Roar Øgård forklarer at det skyldes at prosjektene de jobber med varer over to år. Vi er der vi skal ligge, forteller Øgård.

Nytt tak på kirka i Bardu

Nytt tak på kirka i Bardu

Publisert:

SETERMOEN: Taket på kirken i Bardu skinner i takt med sola etter det ble ferdig i forrige uke. De siste ukene har de svenske klatrerne Hampus og Olle jobbet for å legge nytt tak og avslutte med tjæring. Neste år er de tilbake for en ny runde tjæring.

Skogbrann i Dividalen
Har du tips til saken? Send tips! 77 83 13 33

Skogbrann i Dividalen

Publisert: - Oppdatert: 14.08.2019 kl 12:56

BARDU: Mannskaper rykker mandag ettermiddag ut til Høgskareelva etter melding om brann i terrenget.

Per-Willy Amundsen tar saken til departementet

Per-Willy Amundsen tar barmarkskjøringa til departementet

Publisert:

BARDU: Konflikten om barmarkskjøring mellom Bardu kommune og Fylkesmannen i Troms og Finnmark har nådd fram til politiker Per-Willy Amundsen. Han tar nå opp problematikken med Kommunal og moderniseringsdepartementet.

Knut kjørte til Frankrike med sin Citroën DS fra 1972

Knut kjørte til Frankrike med sin Citroën DS fra 1972

Publisert: - Oppdatert: 09.08.2019 kl 15:56

SETERMOEN: I sommer kjørte Knut Munkebye og kjæresten til Ferté-Vidame i Normandie med Citroën DS. Der skulle de delta på et storslått 100 års jubileum for Citroën. Knut ønsker at flere skal bli med på tur.

Fylkesmannen møter Bardu om barmarkskjøring 15. august

Fylkesmannen møter Bardu om barmarkskjøring 15. august

Publisert:

BARDU: Fylkesmannen i Troms og Finnmark har svart på barduordfører Toralf Heimdals henvendelse. De har foreslått et møte med kommunen den 15. august.

Syklet til inntekt for Barnekreftforeningen

Syklet til inntekt for Barnekreftforeningen

Publisert:

ROSSVOLL: I solskinn var det mange som deltok på veldedighetsrittet på Rossvoll sist lørdag. Hele 80 deltakere syklet til inntekt for barnekreftforeningen, og til sammen har de samlet inn over 30 000 kroner.

Stort oppmøte på tradisjonsrike dager på Fossmoen

Stort oppmøte på tradisjonsrike kulturdager på Fossmoen

Publisert: - Oppdatert: 05.08.2019 kl 14:39

FOSSMOTUNET: Mange tok turen til Fossmotunet denne helgen. I fint vær ble folk litt bedre kjent med tradisjonen på tunet og hva menneskene som bodde der brukte tiden sin på.

Positive tall for Målselv Fjellandsby

Positive tall for Målselv Fjellandsby

Publisert:

BARDU: Målselv fjellandsby gikk i pluss etter vintersesongen i 2018. Daglig leder Øystein Johansen forteller at det er takket være hardt arbeid og gode kunder.

Har mottatt klage på gruslagt sti i Bardu

Har mottatt klage på gruslagt sti i boligfelt i Bardu

Publisert:

BARDU: En innbygger i Bardu har klaget på at kommunen har gruslagt en sti langs tomtegrensa. I klagen kommer det frem at kommunen ikke har søkt hverken om tillatelse eller drøftet dette med naboene.

Skjerper miljøkravet på Steiland

Skjerper miljøkravet på Steiland

Publisert:

BARDU: Fylkesmannen i Troms og Finnmark krever at Steiland renseanlegg skal overvåke forurensningen i grunnvann og i Barduelva. Nå har de i samarbeid med Sea Eco utarbeidet et overvåkningsprogram.

Kan bli nektet å kjøre på veien han har benyttet i 20 år

Kan bli nektet å kjøre på veien han har benyttet i 20 år

Publisert:

SKOELVDALEN: I tillegg til tre andre har også Arnfinn Sivertsen fått varsel om mulig oppheving av dispensasjonen for kjøring til hytta. Dette er en dispensasjon han har hatt i over 20 år.

Mikroforsøpling i Målselva

Mikroforsøpling i Målselva

Publisert:

GRØTTE: Det dukker opp mye søppel langs Målselva, mandag plukket Jan Ove Fjellstad opp en mikrobølgeovn. Fryktelig unødvendig, mener Fjellstad.

Elias måtte bremse ned da den sprang over veien – Se video

Mulig observasjon av ulv på Bardufoss:

Elias måtte bremse ned da den sprang over veien – Se video

Publisert: - Oppdatert: 01.08.2019 kl 14:56

BARDU: Elias Vatne måtte tråkke på bremsen da noe som ligner ulv løp rett foran bilen hans. På E6 like ved den gamle videregående skolen på Bardufoss kom ulven løpende inn mellom hagene langs veien og inn i veibanen.

Klart for tradisjonsrike dager på Fossmotunet

Klart for tradisjonsrike dager på Fossmotunet

Publisert:

BARDU: Til helgen er det klart for de årlige Fossmodagene. Både store og små inviteres til tunet for å bli bedre kjent med tradisjonene.

Ingen endring på Bardu APs valgliste

Det blir ingen endringer på Bardu APs valgliste

Publisert:

BARDU: Lars Strøm blir stående som Arbeiderpartiets varaordførerkandidat i Bardu etter han takket ja til jobben som rådmann i Salangen.

Heimdal reagerer på Fylkesmannens varsel

Heimdal reagerer på Fylkesmannens varsel

Publisert:

BARDU: Fylkesmannen i Troms og Finnmark har varslet mulig oppheving av dispensasjon for barmarkskjøring. Ordfører i Bardu mener at Fylkesmannen i Troms og Finnmark påvirker kommunens politiske prosesser og har glemt sin rolle som tilsynsmann. Nå krever han et møte med Fylkesmannen.

Kortreist jordbær fra Bardujord

Kortreist jordbær fra Bardujord

Publisert:

BARDUJORD: Nå er jordbæra på Bardujord moden og klar for å spises. Jenny Olsen og Torfinn Motrøen forteller at produksjonen har gått over all forventing.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...