AS Nye Troms

E-AVIS

Siste lyd-/videoklipp

Her får reven hjelpa den trengte

Her får reven hjelpa den trengte

Anniken Huitfeldt om Aps krav til LTP

Anniken Huitfeldt om Aps krav til LTP

E-sport

E-sport

Takelgen i Øverbygd

Takelgen i Øverbygd

Mest lest

Mest komm

Siste nytt

Notiser Vis alle

Regjeringen dropper 8. mai-markeringer

Publisert: 01.04.2020 kl 15:46

NTB: Markeringene rundt frigjøringsdagen i 2020 vil foregå uten publikum og gjester, og uten representanter fra regjeringen, på grunn av ...

Les hele

E6 over Kvænangsfjellet åpnet igjen

Publisert: 01.04.2020 kl 15:39

NTB: E6 over Kvænangsfjellet ble åpnet for trafikk klokken 15.30, opplyser Vegtrafikksentralen nord. Fjellovergangen har vært stengt på grunn av ...

Les hele

325 koronainnlagte på norske sykehus

Publisert: 01.04.2020 kl 13:14

NTB: Fra tirsdag til onsdag har det vært en økning på sju sykehusinnlagte med korona. Antallet innleggelser er nå 325, hvorav 105 ligger i ...

Les hele

Nav fikk 8600 nye dagpengesøknader på tirsdag

Publisert: 01.04.2020 kl 11:02

NTB: Nav fikk tirsdag 8600 dagpengesøknader. 7000 av søknadene gjelder dagpenger ved permittering.Siden regjeringen innførte omfattende ...

Les hele

– Det kommer til å gå bra

Ungdomsrådene ber jevnaldrende om å følge rådene fra helsemyndighetene:

– Det kommer til å gå bra

BALSFJORD/MÅLSELV/BARDU: Fiolinundervisning på Skype, Netflix-party over nett og turer i det fri. De unge forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen gjennom å tenke positivt mens de venter på at ting skal gå tilbake til normalen igjen.

E-AVIS

Informasjon

Vi begrenser besøk til våre kontorer

I disse tider med fare for spredning av koronavirus ber Nye Troms om at hovedkontoret på Olsborg og lokalkontorene våre på Storsteinnes og på Setermoen slipper besøkende i mest mulig grad. Vi oppfordrer de som har et ærend til oss om å benytte epost eller telefon når de ønsker kontakt med oss. Det er også enklest da mange av våre journalister blir å benytte hjemmekontor den nærmeste tiden. Våre epostadresser og telefonnummer til den enkelte journalist finner du herOddveig og Jan Gunnar kom med samme fly som koronasyk kvinne

Kom fra Gran Canaria fredag og rett hjem til karantene:

Oddveig og Jan Gunnar kom med samme fly som koronasyk kvinne

SELJELVNES: Onsdag ble det kjent at en kvinne fra Harstad-området er innlagt på sykehus i Harstad med covid-19-smitte. Oddveig og Jan Gunnar Kristiansen fra Seljelvnes i Balsfjord kom fra Syden med samme fly som den nå koronasyke kvinnen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...