AS Nye Troms

Enda større øvelse i vinter

Enda større øvelse i vinter

Publisert: - Oppdatert: 07.01.2014 kl 09:54

BARDU: Hele distriktet fra Bjerkvik til Balsfjord, inkludert øyer og havområder, blir tatt i bruk når storøvelsen «Cold Response» settes i gang i mars.

Stort kaserneløft på innlandet

Stort kaserneløft på innlandet

Publisert:

MÅLSELV: Forsvarsbygg har fått klarsignal til å rehabilitere kaserne «Porsanger» i Skjold leir. Det er det sjuende kaserneprosjektet i Indre Troms på ti år.

Økt sluttkostnad på befalsforlegning

Økt sluttkostnad på befalsforlegning

Publisert:

MÅLSELV: Bygginga av 40 befalshybler ved Rusta befalsmesse på Bardufoss ble 600 000 kroner dyrere en antatt.

Utviklingssenteret ønsker koordinatoroppdrag

Utviklingssenteret ønsker koordinatoroppdrag

Publisert:

MÅLSELV: Utviklingssenteret AS ønsker å påta seg oppdraget som forsvarskoordinator for kommunene Sørreisa, Målselv og Bardu. – Vi mener det er en styrke at et helt miljø og ikke bare en enkelt person står bak et slikt oppdrag, sier Bjørge Blekkerud.

Skal utsmykke ledelsesbygget

Skal utsmykke ledelsesbygget

Publisert:

MÅLSELV: Forrige uke fikk kunstneren Alvin Jensvold i oppdrag å utsmykke innsiden av det nye ledelsesbygget til Hærstaben i Rusta leir.

Søker om 14 millioner til befalsmessa

Søker om 14 millioner til befalsmessa

Publisert:

MÅLSELV: Skade­taksten etter brannen Rusta befalsmesse er på totalt 8,1 millioner kroner. Nå søker For­svarsbygg om 14,1 milli­oner kroner fra Forsvars­departementet til gjenoppbyggingen.

Sundlia leir blir lagt ut for salg

Sundlia leir blir lagt ut for salg

Publisert:

MÅLSELV: Sundlia leir er varslet overført til Skifte eiendom for avhending. Det betyr at leiren blir lagt ut for salg i løpet av neste år.

Forsvarsbyggduell om sjefsjobb

Forsvarsbyggduell om sjefsjobb

Publisert: - Oppdatert: 16.12.2013 kl 12:04

MÅLSELV: Erik-Anders Helin fra Sørreisa og Svein-Tore Skogstad fra Øverbygd har søkt på stillinga som regionsjef for Forsvarsbygg utvikling nord på Bardufoss.

Militær OL-støtte på 101 millioner

Publisert: - Oppdatert: 14.12.2013 kl 00:12

MÅLSELV: Forsvarets støtte til politiet ved et eventuelt OL i Oslo i 2022 er kostnadsberegnet til i overkant av 101 millioner kroner.

Fjellhangar-vern på vent

Fjellhangar-vern på vent

Publisert: - Oppdatert: 11.12.2013 kl 13:12

MÅLSELV: Riksantikvaren vil ikke ta stilling til vern av fjellhangaren på Bodø hovedflystasjon på nåværende tidspunkt.

Forsvaret kutter ut Archer

Forsvaret kutter ut Archer

Publisert:

BARDU: De nye artillerienhetene som Forsvaret hadde bestilt fra Sverige, er nå avbestilt. Artillerienheten Archer, som skulle vært levert i løpet av 2013, kommer ikke.

Vedtak omkring Hæren står fast

Vedtak omkring Hæren står fast

Publisert: - Oppdatert: 28.11.2013 kl 13:20

MÅLSELV: Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide (H) mener det er stortingsrepresentant Martin Henriksen som skaper uro rundt Forsvaret i Indre Troms. – Det er ingen grunn til bekymring, fastslår Søreide.

Nominert til arkitekturpris

Nominert til arkitekturpris

Publisert:

MÅLSELV: To av tre nominerte prosjekter til Forsvarsbyggs arki­tekturpris er lokali­sert til Indre Troms. – Hyggelig, sier fungerende region­leder Erik Anders Helin.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...