STØTTER: Ole Johan Skogmo er gladf for at Lian's caravan fortsatt er med som hovedsponsor, her representert ved Hege Lian og Jørn Larsen. Foto: Privat
STØTTER: Ole Johan Skogmo er gladf for at Lian's caravan fortsatt er med som hovedsponsor, her representert ved Hege Lian og Jørn Larsen. Foto: Privat

Snart klart for ny dose idrettsglede

MÅLSELV: Det er bare to uker til årets Bardufoss cup-Lians. Da skal over 160 lag boltre seg på til dels helt nye underlag.

Publisert Sist oppdatert

Bardufoss OIF er i disse dager i full gang med renovering av 11-erbanen ute og skal ferdigstille den nye 7-erbanen mellom storhallen og 11-erbanen. Banene skal være klare til Bardufoss cup-Lians som starter fredag 15. juni.

Med nytt asfaltert veisystem og bedre parkeringsmuligheter med den nye videregående skolen, tror turneringslederen at få andre turneringer kan vise til maken av forhold.
– Da har vi et topp uteområde, topp baner og topp parkering til alle våre gjester, sier Ole Johan Skogmo, som er leder av BOIF fotball.

Han er fornøyd med 163 påmeldte lag til årets turnering, selv om det er 17 færre enn i fjor da 180 lag var med på den aldersbestemte fotballfesten.

– Vi er fortsatt Nord-Norges største barnefotballturnering, og det er vi stolte over. At deltakerantallet går litt i bølgedaler, det må vi være forberedt på, sier Skogmo.

Storhallen blir primært brukt til kampene for de yngste. Der vil det bli satt opp seks baner for 5-erfotball og en bane for 7-erfotball, i tillegg til et lite hjørne der det skal spilles 3-erfotball. Ute blir det 7-erfotball på den helt nye banen, mens 11-erbanen ute vil bli delt opp i en 7-er og en 9-erbane. Eldste klasse det spilles i er 14-årsklassen for jenter og gutter.

– Vi synes det er gledelig at vi i år får flere lag fra Skjervøy og Svolvær til årets turnering. De blir ytterpunktene våre, sier Skogmo.

Han setter pris på god støtte fra næringslivet og ikke minst en stabil og god arrangementsstab som vet hva som kreves og må gjøres før og underveis i turneringa.
– Det er gull verdt for oss å ha en organisasjon som er så «dreven» og som har vært i samme posisjon i flere år, sier Skogmo.

Bardufoss cup viderefører samarbeidet med caravanforhandleren Lian’s som de innledet i fjor, etter noen års opphold.

Ole Johan Skogmo er gladf for at Lian's caravan fortsatt er med som hovedsponsor, her representert ved Hege Lian og Jørn Larsen.

- Vi er veldig glad for at de er med oss videre som hovedsponsor, sier fotballformannen som også er turneringsleder.

Bardufoss og omegn idrettsforening feirer 70 år i år. Det vil bli markert noe under barnefotballturneringa, men den store markeringa tar laget først i september måned.

Powered by Labrador CMS