BOIF sjanseløse mot TUIL

FULLKLAFF: Guro Bell Pedersen skåret fire mål mot gamle lagvenninner da TUIL beseiret BOIF på Rustahøgda. Foto: Ivar Løvland

Senket gammelklubben

FOTBALL: Guro Bell Pedersen klarte ikke la være å juble da hun skåret mot gamle lagvenninner i BOIF.

Publisert Sist oppdatert

Ikke bare én, men fire ganger måtte hun slippe egen måljubel løs. Bardu-jenta var i storform og brukte bare tre minutter før hun hadde satt den første ballen forbi Julie Skoglund i BOIF-målet.

Den voldsomme offensiven fra første spark på ballen fra gjestenes side ga dem akkurat den starten de var ute etter. Etter tolv minutter var Guro på ny frempå og satte da en retur fra målvakta i mål, og da var kampen i realiteten avgjort. Til slutt endte det 1-6 til Tromsdalen. Fire av målene ble signert Bell Pedersen som spilte for BOIF for to sesonger siden. I fjor var hun i Fløya i 1. divisjon. Nå håper hun å gjøre TUIL til et lag med slik divisjonsstatus, selv om det kan bli tøft i år. Allerede er de to poeng bak Fløya, med en kamp mer spilt enn Tromsø-rivalene i grønt.

- Jeg klarte ikke å la være å juble, jeg spiller jo for TUIL nå, og da må jeg jo vise glede, sier Guro Bell Pedersen.

Hun var i bedaring før kampen om å la være å juble hvis hun skåret, men føler at hun måtte vise idrettsglede når hun fikk den ene fulltrefferen etter den andre. Fire mål i en og samme kamp er heller ikke hverdagskost for Guro.

- Nei det skjedde vel sist akkurat her da jeg spilte jentefotball, sier Guro.

Hun føler med et BOIF-lag som er poengløse i 2. divisjon etter vårsesongen. Onsdag kveld var det Anja Gamst som satte inn trøstemålet for bunnlaget.

- Jeg føler med BOIF-jentene. Jeg håper de klarer seg, for de gjør mye bra. De må bare roe ned og spille ball, sier den tidligere BOIF-jenta.