MER JUBEL: Kent-Are Antonsen jubler for sesongens andre skåring som han satte mot Sandefjord søndag kveld. Foto: Rune Stoltz Bertinussen/NTB scanpix

Ny fulltreffer fra Kent-Are

BALSFJORD/TROMSØ: Kent-Are Antonsen skåret i andre hjemmekamp på rad da Tromsø IL banket Sandefjord 4–1 søndag kveld.

Publisert Sist oppdatert

TILs balsfjording skåret sesongen første mål da TIL slo Strømsgodset 3–1 hjemme i sist Alfheim-kamp. I kveld ble det sesongens andre skåring på midtbanespilleren da han etter halvtimen satte inn 3–1 mot Sandefjord fra 10-12 meter etter et innøvd cornertrekk.

Før det hadde Runar Espejord sendt TIL opp i ledelsen både 1–0 og 2–0, før Sandefjord reduserte. Daniel Berntsen satte inn 4–1 før sidebytte. Etter pause kontrollerte Tromsø IL kampen nærmest som de ville, og var nærmere 6–1 enn gjestene var redusering.

– Jeg synes vi kontrollerer kampen helt etter at Runar skåret de to første, selv om vi gir dem et litt lett mål rett etter. I andre omgang har vi full kontroll, sa Kent-Are Antonsen til Nordlys-TV etter kampen.

23-åringen fra Storsteinnes spilte igjen en meget sterk kamp på midtbanen, og kunne fortjent se det siste kvarteret fra benken etter han ble erstattet av danske Oliver Kjærgaard som fikk sin Alfheim-debut.

Med seieren er TIL oppe på 5. plass på tabellen med sine 10 poeng.