SLUTT: Merete Myseth gir seg som fulltidssatsende langrennsløper. Foto: Ivar Løvland
SLUTT: Merete Myseth gir seg som fulltidssatsende langrennsløper. Foto: Ivar Løvland

Merete gir seg

BALSFJORD: Langrennsløper Merete Myrseth legger toppsatsinga på ski på hylla.

Publisert Sist oppdatert

I vinter vant hun sin første NM-medalje som senior. I dag takket Merete Myrseth fra Fjellfroskvatn av som langrennsløper.

På sosiale medier varslet hun at hun gir seg som langrennsløper. Myrseth sier der at skisporten har gitt henne mange uforglemmelige minner og vil alltid være en stor del av henne.

«Jeg er takknemlig for alle som har stilt opp for meg og motivert meg til å jobbe hardt og målrettet for å realisere drømmen om bli «verdens beste skiløper». Denne drømmen ble ikke oppnådd, men har betalt seg i utrolig mange fine opplevelser som jeg ikke ville vært foruten», skriver hun.

Merete poengterer at hun har fått mulighet til å treffe mange fine mennesker og stiftet vennskap som vil vare livet ut. Drømmer og mål er til for å strekke seg etter, og det er et lite nåløye der bare et fåtall klarer å oppnå denne drømmen.

«Dessverre var det ikke «min drøm» som gikk i oppfyllelse, men jeg har flere drømmer og utfordringer som nå står for tur. Jeg gleder meg til å plante føttene på en arena jeg ikke er kjent med, en arena uten å være «skiløper»», skriver Merete Myrseth.

Og retter en stor takk til alle konkurrenter, treningskamerater, trenere, smørere, støtteapparat, sponsorer, klubber og skoler som har bidratt til den fantastiske tiden for henne som skiløper.

En spesiell takk retter hun blant annet til sine foreldre.

27 år gamle Merete Myrseth vant i vinter NM-medalje da hun gikk startetappen på Kvaløysletta skilag som vant sølv på NM-stafetten. Hun har deltatt i U23-VM og var denne sesongen på Team Veidekke Nord-Norge. Tidligere representerte hun for Øverbygd idrettslag, men hun har også representert trønderklubben Strindheim etter å ha bodd og satset fra Meråker i flere sesonger.

Powered by Labrador CMS