To norske rekorder

Publisert: - Oppdatert: 06.11.2017 kl 18:28

BARDU: Susann Bjørnsen fra Setermoen svømmeklubb satte to nye norske rekorder under Nordsjøstevnet i Kristiansand.

 
Jublet for seier

Publisert: - Oppdatert: 05.11.2017 kl 16:24

BARDU: Endelig satt den! Bardujentene kunne juble etter en sterk seier hjemme mot Leknes.

 
Forventer ny stor deltakelse i vinterserien

Publisert:

MÅLSELV: BOIFs vinterserie for aldersbestemte lag trakk forrige vinter 101 deltakende lag. De håper på at denne vinterens seriespill vil trekke like mange lag til spill i Bardufoss storhall.

 
Rotet bort seieren

Publisert: - Oppdatert: 28.10.2017 kl 20:34

BARDU: Håndballjentene fra Bardu hadde Svolvær i kne, men rotet til slutt bort seieren og ble stående poengløse tilbake.

 
Troms sin første kvinnekandidat

Publisert:

MÅLSELV: For første gang skal det i år deles ut en pris til Årets kvinnelige leder i Fotball-Norge. Elin Nicolaisen fra Bardufoss OIF er Troms fotballkrets sin kandidat til kåringa.

 
Erlend storspiller for FK Senja

Publisert:

MÅLSELV: Erlend Fossbakk Lian fra Bardufoss har endelig suksess på fotballbanen. Nå har han skåret fem mål for førstelaget til Senja i 3. divisjon.

 
Bye, Bye, Fredrik

Publisert: - Oppdatert: 14.10.2017 kl 18:22

NORDKJOSBOTN: Fredrik Bye skåret kampens siste mål da NIL slo Stakkevollan. Nå mister Nordkjosbotn sin toppskårer.

 
NM-klar i styrkeløft på rekordfart

Publisert:

BARDUFOSS: Sigurd Fosli er kanskje Målselvs aller sterkeste mann. Styrkeløfteren håper å kunne løfte til sammen minst 560 kilo under norgesmesterskapet senere denne måneden.

 
 
360 mil i bobil  for å heie på TIL

Publisert:

ALFHEIM STADION: Trond Grimstad har fulgt Tromsø IL i tykt og tynt i flere tiår. Den interessen blir i hvert fall ikke svakere for hver sesong som går.

 
Klare for 4. divisjon

Publisert:

BARDUFOSS: Med 5-0 over Ullsfjord SK lørdag, sikret Bardufoss OIF seg seriemesterskapet og opprykk til 4. divisjon.

 
Liverpool football club tilbake med fotballskole

Publisert:

MÅLSELV: I fjor var det 220 unge fotballspillere som fikk lære fotball «The Liverpool way». Om ei uke er det klart for ny fotballskole i regi av den engelske toppklubben.

 
Avslutter sesongen med minneløpene

Publisert:

BARDU: I morgen (lørdag) er det klart for Karin og Arne Steiens minneløp. Kjøringa i Bardu markerer avslutninga på årets sesong for bilcrosskjørerne.

 
Tok sterk borteseier

Publisert:

BALSFJORD: Plassen i 4. divisjon neste år er så godt som sikret for Nordkjosbotn IL etter at de lørdag vant bortekampen mot Krokelvdalen.

 
NM-klar etter høydeopphold

Publisert:

MÅLSELV: Fredrik Mack Rørvik har for første gang vært på et langt høydeopphold i sesongoppkjøringa. Kanskje gir det gode resultater under norgesmesterskapet i rulleskiskyting som arrangeres denne helga.

 
Håper en god høst skal berge klubben unna nedrykk

Publisert:

TROMSØ: Kent-Are Antonsen og hans Tromsø IL har hatt en svært tung sesong og ligger på nedrykksplass ti serierunder før slutt.

 
Kjørte inn til bronse

Publisert:

BALSFJORD: Johan Nilsen Salangli fra Laurasætra motorklubb kjørte inn til bronse sammenlagt etter siste runde av NNM i motocross. I de to siste rundene i Kirkenes endte han på en 4. og en 5. plass i sin klasse.

 
Kjempet seg til ett poeng på Alfheim

Publisert:

TROMSØ: Nordkjosbotn IL stjal med seg ett poeng fra bortemøtet med Tromsø IL 3 tirsdag kveld. NIL-laget var effektive som få og skåret på begge sine målsjanser og klarte 2–2 mot det unge TIL-mannskapet.

 
Nytt kunststykke av NIL

Publisert: - Oppdatert: 03.09.2017 kl 22:22

FOTBALL: Nordkjosbotn IL leverte et nytt lite "kunststykke" i hjemmekampen mot Senja 2. De snudde 1-3 til 7-3 i løpet av kampens siste halvtime.

 
Viste krefter på hjul

Publisert:

RULLESKI: Erik Valnes har ikke treningsgrunnlaget til de andre på laget etter vårens kragebeinsbrudd. Det hindret ham ikke fra å vinne torsdagens nesten tre mil lange testløp i rulleskiløypa på Bardufoss.

 
BOIF holdt til uavgjort

Publisert:

FOTBALL: Seiersrekka til BOIF ble stoppet av formsterke Kvaløya SK.

 
Ga idrettslaget penger etter Hilmars bortgang

Publisert:

RUSTAHØGDA: Da Hilmar Tangen gikk bort i vinter, ville familien at det skulle gis penger til idretten i stedet for blomster. Pengene har BOIF fått og brukt til å kjøpe inn to nye mål.

 
Vil slå fra seg under EM

Publisert:

TAKVATN: Robin Rognmo har en drøm før europamesterskapet i kickboksing. Den innebærer en medalje rundt halsen etter endt mesterskap.

 
Skal representere Norge

Publisert:

STORSTEINNES: Hun er ennå ikke 15 år gammel. Til helga representerer likevel Mona Martinsen Norge under Barents Summer Games som arrangeres i Bodø.

 
BOIF-gutta på toppen av tabellen

Publisert:

MÅLSELV: Tabellen i 5. divisjon er fin å lese for alle med hjerte i Bardufoss OIF. Etter seieren borte mot Skognes, har laget fortsatt seks poeng ned til nærmeste opprykksrival.

 
Tok 27 av 43 pallplasser

Publisert: - Oppdatert: 30.08.2017 kl 09:03

MÅLSELV: Ekvipasjene fra arrangørklubbene gjorde det sterkt under kretsmesterskapet som var lagt inn i helgas distriktsstevne i dressurridning.

 
ANNONSE