Kristoff best på flystripa

Publisert: - Oppdatert: 11.08.2017 kl 18:29

ARCTIC RACE: Alexander Kristoff innfridde alle norske hjerter da han spurtet inn til seier da den andre etappen av Arctic Race of Norway hadde sin målgang på flystripa på Bardufoss.

 
ARCTIC RACE: Se bildene fra folkefesten på Bardufoss flystasjon

Publisert:

Sykkelløp for barna, flyshow og målgang på 2. etappe av Arctic Race of Norway. Ble gjennom noen av bildene fra folkefesten i Bardufoss her.

 
I dag kommer de til Målselv

Publisert:

ARCTIC RACE: Klokken 12 i dag går startskuddet på Sjøvegan. Rundt halv fire begynner sykelistene på Målselv-asfalten og ventes til Bardufoss flyplass kvarteret senere.

 
Bare nesten på feltskytinga

Publisert:

SKYTING: Ingen skyttere fra Indre Troms maktet å nå helt til topps på siste dag av Landsskytterstevnet

 
Nesten mesterlig skyting av Tor Erik

Publisert:

SKYTING: Tor Erik Fossli satte de ni første skuddene i sentrum av tieren, men det aller siste finaleskuddet gikk dessverre ut i nieren under kongelagsskytinga i kveld.

 
Inn på kongelaget

Publisert: - Oppdatert: 02.08.2017 kl 21:27

SKYTING: Gro Bjerregaard fra Bardu er klar for morgendagens kongelag under Landsskytterstevnet i Førde. Der får hun selskap av Tor Erik Fossli fra Målselv.

 
Revansjesugen etter skuffende VM-start

Publisert:

BUDAPEST: Susann Bjørnsen (23) klarte ikke å nærme seg sin egen personlige rekord på forsøket i 100 meter fri torsdag. Nå er det favorittøvelsen på lørdag som gjelder.

 
Tapte veddemål etter kjeglesmell

Publisert:

MÅLSELV: I forkant av «Norges råeste bakkeløp» i Målselv fleipet Andreas Bakkerud (25) om at han skulle slå Henning Solberg (44). Det klarte han nesten.

 
 
– For et fantastisk arrangement

Publisert:

MÅLSELV: Justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) lot seg begeistre av folkehavet, bremsesporene og bilkjøringen under bakkeløpet i Målselv.

 
Turnere fra Bardufoss til verdensmesterskap

Publisert:

MÅLSELV: Bardufoss gym og turn er i full oppkjøring til World Gym for Life Challenge som går i Vestfold fra 26. til 30. juli. – Alt skal sitte perfekt, og vi skal gjøre vårt aller beste for å bli lagt merke til, sier trener Lise Hagensen Nytrøen.

 
Norges råeste bakkeløp med ekstra mange godbiter

Publisert:

MÅLSELV: «Norges råeste bakkeløp» arrangeres i år for sjette gang i Målselv fjellandsby og for første gang med verdensstjerner på startstreken. Denne ganger blir det motorsport tre hele dager til ende.

 
Maria nådde målet sitt

Publisert:

BALSFJORD: Sprinttalentet Maria Fagerli fra Storfjord er klar for ungdoms-OL i Ungarn.

 
Håper på publikumsfest i Fjellandsbyen

Publisert:

MÅLSELV: Arrangørene håper på minst 2000 tilskuere når «Norges råeste bakkeløp» skal kjøres opp veien i Målselv fjellandsby. Så langt er 36 førere klare til fartsfesten på asfalten.

 
2000 spillere skapte ny fotballfest

Publisert:

RUSTAHØGDA: 412 kamper og over 1800 spillere i aksjon fra over 30 forskjellige klubber på 11 ulike baner. Slikt blir det fotballmoro av.

 
– Vil skape internasjonal oppmerksomhet

Publisert: - Oppdatert: 08.06.2017 kl 18:24

BARDUFOSS: En av Norges fremste syklister gjennom tidene er ikke i tvil. Det kommer til å bli en spektakulær målgang på rullebanen på Bardufoss flystasjon fredag 11. august.

 
Drømmedebut for Marius

Publisert:

TROMSØ: Han har akslet trøya til Bodø/Glimt og vært innpå aldersbestemte landslag. Lørdag herjet Marius André Paulsen for BOIF og skåret tre mål da de knuste Skarp-reservene på bortebane.

 
Mangler enda 250 000 kroner

Publisert:

MÅLSELV: Bakkeløpet i Målselv fjellandsby er i fare om ikke arrangørene klarer å skaffe 250 000 sponsorkroner i løpet av de neste dagene.

 
Lian’s tilbake som hovedsponsor

Publisert:

MÅLSELV: Tre år borte fra Bardufoss cup. Det var evig nok for Hege Lian og caravansenteret i bygda. Nå er de tilbake som hovedsponsor.

 
Inn på Team Nord-Norge

Publisert: - Oppdatert: 09.05.2017 kl 14:04

LANGRENN: Team Veidekke Nord-Norge teller kommende sesong åtte løpere. Det er to flere enn på årets lag.

 
Ordnet poengdeling

Publisert:

FOTBALL: En våken Stian Wallin berget ett poeng for Storsteinnes i bortemøtet med Målselv lørdag ettermiddag.

 
Rett til topps

Publisert:

FOTBALL: Fredrik Bye skåret tre, og NIL skåret seks totalt og er på overraskende tabelltopp etter to serierunder i 4. divisjon.

 
Slutter i Reistadløpet

Publisert:

LANGRENN: Etter ett år i jobben slutter Alexander Os som daglig leder av Reistadløpet. Det er familiære årsaker til at den tidligere skiskytteren lar det bli med ett år som leder av Reistadløpet AS.

 
Kanskje kommer «Lille Gul»

Publisert:

BILSPORT: Verdenstopper som Henning Solberg og Andreas Bakkerud blir begge å finne på startstreken under sommerens bakkeløp i Målselv fjellandsby. Det samme blir kanskje også hovedingrediensen fra Børning-filmene: Mustangen «Lille Gul».

 
Fredrik satser på toppskårertittelen

Publisert:

FOTBALL: Fredrik Ødegård Bye tar sikte på like mange skåringer som sist sesong. Nyervervelsen startet med to fulltreffere i serieåpningen mot Burfjord på Moan kunstgress.

 
Gir seg med kombinert

Publisert:

KOMBINERT: Thomas Kjelbotn har bestemt seg for å legge opp som kombinertløper. Han blir stående med en 7. plass i 2014 som sitt beste resultat i verdenscupen.

 
ANNONSE