NM-klar etter høydeopphold

Publisert:

MÅLSELV: Fredrik Mack Rørvik har for første gang vært på et langt høydeopphold i sesongoppkjøringa. Kanskje gir det gode resultater under norgesmesterskapet i rulleskiskyting som arrangeres denne helga.

 
Håper en god høst skal berge klubben unna nedrykk

Publisert:

TROMSØ: Kent-Are Antonsen og hans Tromsø IL har hatt en svært tung sesong og ligger på nedrykksplass ti serierunder før slutt.

 
Kjørte inn til bronse

Publisert:

BALSFJORD: Johan Nilsen Salangli fra Laurasætra motorklubb kjørte inn til bronse sammenlagt etter siste runde av NNM i motocross. I de to siste rundene i Kirkenes endte han på en 4. og en 5. plass i sin klasse.

 
Kjempet seg til ett poeng på Alfheim

Publisert:

TROMSØ: Nordkjosbotn IL stjal med seg ett poeng fra bortemøtet med Tromsø IL 3 tirsdag kveld. NIL-laget var effektive som få og skåret på begge sine målsjanser og klarte 2–2 mot det unge TIL-mannskapet.

 
Nytt kunststykke av NIL

Publisert: - Oppdatert: 03.09.2017 kl 22:22

FOTBALL: Nordkjosbotn IL leverte et nytt lite "kunststykke" i hjemmekampen mot Senja 2. De snudde 1-3 til 7-3 i løpet av kampens siste halvtime.

 
Viste krefter på hjul

Publisert:

RULLESKI: Erik Valnes har ikke treningsgrunnlaget til de andre på laget etter vårens kragebeinsbrudd. Det hindret ham ikke fra å vinne torsdagens nesten tre mil lange testløp i rulleskiløypa på Bardufoss.

 
BOIF holdt til uavgjort

Publisert:

FOTBALL: Seiersrekka til BOIF ble stoppet av formsterke Kvaløya SK.

 
Ga idrettslaget penger etter Hilmars bortgang

Publisert:

RUSTAHØGDA: Da Hilmar Tangen gikk bort i vinter, ville familien at det skulle gis penger til idretten i stedet for blomster. Pengene har BOIF fått og brukt til å kjøpe inn to nye mål.

 
 
Vil slå fra seg under EM

Publisert:

TAKVATN: Robin Rognmo har en drøm før europamesterskapet i kickboksing. Den innebærer en medalje rundt halsen etter endt mesterskap.

 
Skal representere Norge

Publisert:

STORSTEINNES: Hun er ennå ikke 15 år gammel. Til helga representerer likevel Mona Martinsen Norge under Barents Summer Games som arrangeres i Bodø.

 
BOIF-gutta på toppen av tabellen

Publisert:

MÅLSELV: Tabellen i 5. divisjon er fin å lese for alle med hjerte i Bardufoss OIF. Etter seieren borte mot Skognes, har laget fortsatt seks poeng ned til nærmeste opprykksrival.

 
Tok 27 av 43 pallplasser

Publisert: - Oppdatert: 30.08.2017 kl 09:03

MÅLSELV: Ekvipasjene fra arrangørklubbene gjorde det sterkt under kretsmesterskapet som var lagt inn i helgas distriktsstevne i dressurridning.

 
Gjorde slutt på ti år gammel kvinnetørke

Publisert:

JOSEFVATN: For første gang på ti år deltok ei dame i klassen 40+ på Fugeltindmarsjen.

 
Viktige seire

Publisert:

FOTBALL: Nordkjosbotn IL klatrer i 4. divisjon, mens Bardufoss OIF trygget serieledelsen i 5. divisjon etter lørdagens serierunde.

 
Flat pedal på Aspelund

Publisert: - Oppdatert: 22.08.2017 kl 15:44

MÅLSELV: Det blir fullt turtall og rusende motorer når det til helga kjøres bilcross i regi av NMK Midt-Troms på Aspelund.

 
Fotballdrama

Publisert:

FOTBALL: Nordkjosbotn IL leverte en snuoperasjon av de sjeldne mot Storelva da de vant 6-5.

 

Publisert: - Oppdatert: 15.08.2017 kl 10:13

ARCTIC RACE: Været viste seg fra både sin beste og verste side da Arctic Race rullet gjennom Storsteinnes. Folkelivet holdt seg imidlertid på et jevnt høyt nivå, og ble toppet da Tv2-profil Dag Otto Lauritzen gjorde en snarvisit. SE BILDESERIE

 
Kristoff best på flystripa

Publisert: - Oppdatert: 11.08.2017 kl 18:29

ARCTIC RACE: Alexander Kristoff innfridde alle norske hjerter da han spurtet inn til seier da den andre etappen av Arctic Race of Norway hadde sin målgang på flystripa på Bardufoss.

 
ARCTIC RACE: Se bildene fra folkefesten på Bardufoss flystasjon

Publisert:

Sykkelløp for barna, flyshow og målgang på 2. etappe av Arctic Race of Norway. Ble gjennom noen av bildene fra folkefesten i Bardufoss her.

 
I dag kommer de til Målselv

Publisert:

ARCTIC RACE: Klokken 12 i dag går startskuddet på Sjøvegan. Rundt halv fire begynner sykelistene på Målselv-asfalten og ventes til Bardufoss flyplass kvarteret senere.

 
Bare nesten på feltskytinga

Publisert:

SKYTING: Ingen skyttere fra Indre Troms maktet å nå helt til topps på siste dag av Landsskytterstevnet

 
Nesten mesterlig skyting av Tor Erik

Publisert:

SKYTING: Tor Erik Fossli satte de ni første skuddene i sentrum av tieren, men det aller siste finaleskuddet gikk dessverre ut i nieren under kongelagsskytinga i kveld.

 
Inn på kongelaget

Publisert: - Oppdatert: 02.08.2017 kl 21:27

SKYTING: Gro Bjerregaard fra Bardu er klar for morgendagens kongelag under Landsskytterstevnet i Førde. Der får hun selskap av Tor Erik Fossli fra Målselv.

 
Revansjesugen etter skuffende VM-start

Publisert:

BUDAPEST: Susann Bjørnsen (23) klarte ikke å nærme seg sin egen personlige rekord på forsøket i 100 meter fri torsdag. Nå er det favorittøvelsen på lørdag som gjelder.

 
Tapte veddemål etter kjeglesmell

Publisert:

MÅLSELV: I forkant av «Norges råeste bakkeløp» i Målselv fleipet Andreas Bakkerud (25) om at han skulle slå Henning Solberg (44). Det klarte han nesten.

 
ANNONSE