LEVENDE MAT: Lege Berit Nordstrand er aktuell med boka «Tarmens medisin: 6 smarte trinn til sunn tarm, friskere kropp og klart hode». Hun mener vi bør spise mer levende mat, og anbefaler blant annet fermentert og melkesyregjæret mat. Foto: Trine Hisdal
LEVENDE MAT: Lege Berit Nordstrand er aktuell med boka «Tarmens medisin: 6 smarte trinn til sunn tarm, friskere kropp og klart hode». Hun mener vi bør spise mer levende mat, og anbefaler blant annet fermentert og melkesyregjæret mat. Foto: Trine Hisdal

Mat som gjør oss gladere

Publisert Sist oppdatert

Kjøp tilgang eller

Få øyeblikkelig tilgang til alt innhold

Kampanjeabonnement

5 uker for 5,-

Bestill her!

Månedsabonnement (digitalt)

240,-

Bestill her!

Kvartalsabonnement (digitalt)

700,-

Bestill her!

Årsabonnement (komplett)

3290,-

Bestill her!

Powered by Labrador CMS