Åpner gårdsbutikk i førjulstida

Publisert: - Oppdatert: 13.12.2017 kl 09:38

STORSTEINNES: I flere tiår har Anette Nordhus laget dekorasjoner som har blitt kjøpt av kunder over hele verden. Nå har hun åpnet gårdsbutikk hvor man kan finne julegaven ikke alle har.

 
Vellykket Døladag i Tromsø

Publisert:

MÅLSELV: Lørdag inntok dølene tradisjonen tro Tromsø by. Forflyttinga til hotellet The Edge var en suksess.

 
Har gått alle turene i «Til topps i Målselv»

Publisert: - Oppdatert: 11.12.2017 kl 09:10

STORJORD: «Til topps i Målselv» er over for denne gang, og mange innbyggere har benyttet seg av turtilbudet i år.

 
Fornøyd med årets martna

Publisert: - Oppdatert: 05.12.2017 kl 09:38

MELLOMBYGD: Det var et sted mellom 1200 og 1300 personer innom martnaområdet og rimelig trangt om parkeringsmulighetene.

 
Har beriket Rundhaugmartna’n med fattigmenn i 25 år

Publisert: - Oppdatert: 04.12.2017 kl 14:05

RUNDHAUG: Fattigmenn har vært varemerket til Rundhaugmartna’n i 25 år. Torsdag sørget ti flittige damer for å berike jubilanten med 3000 fattigmenn.

 
Knyttet bånd over legobordet

Publisert:

ANDSLIMOEN: Torsdag formiddag tok The Lofoten Ladies med seg legoklossene på besøk til beboerne på Målselvtunet. Både minner og latter ble delt over legobordet.

 
Fikk ei helt annerledes skoleuke

Publisert:

STORSTEINNES: Forrige skoleuke var ikke som alle andre skoleuker for elever og lærere ved Storsteinnes skole. TAR-uka var preget av aktiviteter og gruppearbeid på tvers av alderstrinnene.

 
Sett flere hundre tusen ganger på nett

Publisert:

BALSFJORD: Malangsrevyens sketsj «Strikkemani» har blitt sett flere hundre tusen ganger på nett. Norsk revy ønsker flere slike sketsjer, og liker at damene inntar revyscenen.

 
 
Skal feire jul fra pub til pub gjennom villmarka

Publisert: - Oppdatert: 10.11.2017 kl 10:12

MÅLSELV: I desember legger Kjell-Harald Myrseth og Lasse Wendelbo Kornmo ut på langtur i villmarka. Men selv om de liker å være alene ute i naturen, har de lagt ruta via flere puber.

 
Ikke lenger bare en vanlig gymsal

Publisert:

KARLSTAD: For bare noen uker siden var gymsalen på Karlstad oppvekstsenter en helt vanlig gymsal. Nå har den fått seg en fargerik oppgradering.

 
Nærbutikken stenger etter 120 års drift

Publisert:

MORTENHALS: I 120 år har Nærbutikken på Mortenhals vært i familien til kjøpmann Arild Kristoffersens eie. Nå stenger han dørene for godt.

 
Rolf syklet fra Uganda til Norge

Publisert:

MÅLSELV: Rolf Nergård har bodd i syv land, besteget Kilimanjaro og syklet hjem til Norge fra Uganda. Nå finner han roen i Rostadalen.

 
Dobbelt singelslipp

Publisert:

MÅLSELV: Fredag gir Julietnorth ut to singler. 15 dager senere står de på scenen på Mellembygd samfunnshus.

 
Varmer hjerter med strikkede votter

Publisert:

BARDUFOSS: Berta Nordang Nymo liker å strikke og å glede andre. Fredag gledet hun en syrisk familie på syv personer og deres medleietaker fra Uganda med strikkede votter.

 
Den trivelige nærbutikken

Publisert:

MESTERVIK: Lørdag markerte rundt 400 nærbutikker i landet den årlige kampanjen for lokal handel. Om Coop Marked på Mestervik kom det mange lovord fra butikkens trofaste kunder.

 
Stolte av å få bygge ordentlige hus

Publisert: - Oppdatert: 24.10.2017 kl 09:51

MÅLSELV: Å få bygge ordentlige hus gir elevene stolthet og motivasjon. Og lenge før husene er ferdige, er det rift om å få bo i dem.

 
Fem tiår med Fagerlidal skole

Publisert: - Oppdatert: 24.10.2017 kl 09:34

FAGERLIDAL: Høsten 1967 sto Fagerlidal skole omsider ferdig, der trangboddhet, læring og trivsel har sameksistert i fem tiår.

 
– En god barnehage å jobbe i

Publisert: - Oppdatert: 20.10.2017 kl 18:38

OLSBORG: Inneværende kalenderår har det vært barnehage på Olsborg sammenhengende i 40 år. Tre av «tantene» har vært en del av staben her nesten like lenge, og det meste av sine yrkesaktive liv.

 
Lyngshestlykke på  Bardujord

Publisert:

BARDUJORD: Under oppdretternavnet Bardo går nå Ingvild Sekse nærmest «all in» for å bidra til å videreutvikle og få til en sunn og bærekraftig lyngsheststamme i Troms.

 
Første fra Målselv på Sametinget

Publisert:

MÅLSELV: Karen Anette Anti er tidenes første faste sametingsrepresentant med bostedsadresse i Målselv. Hun mener at det samiske slett ikke er godt nok synlig i hjemkommunen.

 
Filmen «Oskars Amerika» vant hovedpris i Tyskland

Publisert:

MÅLSELV: I helga vant «Oskars Amerika» hovedprisen for beste film i seksjonen 8+ under Lucas filmfestival i Tyskland. Regissør Torfinn Iversen håper den kan inspirere flere til å skrive originale historier til barnefilmer.

 
Gir folket smaken på det gode liv

Publisert:

BARDU: Anja Renée Vedal har valgt den kontinentale linja for å la gjestene finne seg til rette. Konseptet er enkel servering med store smaker av ost, skinke og vin.

 
Høytflyvende  gudbrandsdøl  med landkjenning

Publisert:

BARDU: Etter bare åtte måneder har Bardus nye rådmann allerede funnet seg godt til rette i Bardu.

 
Mange  piler peker mot Cecilie

Publisert:

BALSFJORD/OSLO: Denne høsten har Cecilie Askeland Mosli fra Malangen fått oppfylt en stor drøm. Så fikk hun beskjed om Emmy-nominasjon.

 
Har satt seg 666 høye mål

Publisert:

BALSFJORD: I 2009 satte Kent-Hugo Norheim seg et mål om å bestige 666 fjelltopper over 1000 meter i Troms. Nå har han 31 topper igjen.

 
ANNONSE