SNART I MÅL: Kjøkkensjef Finn Hagen (t.h.) og medarbeiderne Beatrice Ovaldsen og Richard Sandnes ser fram til å åpne Biffhuset Setermoen førstkommende tirsdag. Restauranten satser på kortreist mat. Foto: Kari Anne Skoglund.
SNART I MÅL: Kjøkkensjef Finn Hagen (t.h.) og medarbeiderne Beatrice Ovaldsen og Richard Sandnes ser fram til å åpne Biffhuset Setermoen førstkommende tirsdag. Restauranten satser på kortreist mat. Foto: Kari Anne Skoglund.

Nå er saken snart biff

Publisert Sist oppdatert

Kjøp tilgang eller

Få øyeblikkelig tilgang til alt innhold

Kampanjeabonnement

5 uker for 5,-

Bestill her!

Månedsabonnement (digitalt)

240,-

Bestill her!

Kvartalsabonnement (digitalt)

700,-

Bestill her!

Årsabonnement (komplett)

3290,-

Bestill her!

Powered by Labrador CMS