SNART I MÅL: Kjøkkensjef Finn Hagen (t.h.) og medarbeiderne Beatrice Ovaldsen og Richard Sandnes ser fram til å åpne Biffhuset Setermoen førstkommende tirsdag. Restauranten satser på kortreist mat. Foto: Kari Anne Skoglund. Nå er saken snart biff Publisert lørdag 16. april 2016 - 19:00 Sist oppdatert lørdag 16. april 2016 - 19:00 Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post Kjøp tilgang eller Allerede abonnent? Logg inn her for å få tilgang Få øyeblikkelig tilgang til alt innhold Kampanjeabonnement 5 uker for 5,- Bestill her! Månedsabonnement (digitalt) 240,- Bestill her! Kvartalsabonnement (digitalt) 700,- Bestill her! Årsabonnement (komplett) 3290,- Bestill her! Allerede abonnent? Logg inn her for å få tilgang Min side ✕ nyheter Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post