GIK HELT TIL TOPPS: Disse sauene og denne bonden er på topp i Norge i produksjon av lammekjøtt. Hans Helge Høyland i Salangsdalen gikk helt til topps i Norturas ROS-system som setter karakter på lammeslakt. Foto: Knut Solnes
GIK HELT TIL TOPPS: Disse sauene og denne bonden er på topp i Norge i produksjon av lammekjøtt. Hans Helge Høyland i Salangsdalen gikk helt til topps i Norturas ROS-system som setter karakter på lammeslakt. Foto: Knut Solnes

Lam fra Bardu på verdenstoppen

Publisert Sist oppdatert

Kjøp tilgang eller

Få øyeblikkelig tilgang til alt innhold

Kampanjeabonnement

5 uker for 5,-

Bestill her!

Månedsabonnement (digitalt)

240,-

Bestill her!

Kvartalsabonnement (digitalt)

700,-

Bestill her!

Årsabonnement (komplett)

3290,-

Bestill her!

Powered by Labrador CMS