Etterlyser avfallsplan for havneterminalen

Publisert:

BALSFJORD: Etter at Fylkesmannen etterlyste en avfallsplan for Bergneset havneterminal, har Balsfjord kommune jobbet for å få orden på saken.

 
– Vi blir møtt med brølende stillhet

Publisert:

MOEN: Gang på gang har eldrerådet stilt spørsmål til rådmannen, ordføreren og kommunestyret. Gang på gang uteblir svarene.

 
Tatt med lysplanker på taket

Publisert: - Oppdatert: 17.02.2018 kl 12:26

BARDU: Ble bøtelagt av politiet.

 
Håper løypene i Målselv kan åpnes neste sesong

Publisert: - Oppdatert: 16.02.2018 kl 18:30

MÅLSELV: Denne uka åpnes skuterløypene i Bardu. I Målselv håper de å kunne følge i nabokommunens skuterspor om et år.

 
Går til permitteringer i Element Nor

Publisert:

BALSFJORD: Svingninger i byggebransjen har ført til at ansatte må permitteres fra en av hjørnesteinsbedriftene i Balsfjord.

 
Løypene i Bardu er åpnet

Publisert: - Oppdatert: 16.02.2018 kl 15:12

BARDU: Over 70 personer møtte opp til åpninga av skuterløypene ved Tomasodden på Leina på torsdag. Nå kan skuterkjørere benytte seg av de fire rekreasjonsløypene til kommunen.

 
Bekymret for trafikksikkerheten

Publisert:

KARLSTAD: Manglende parkering og gangvei fører til trafikksikkerhetsmessige utfordringer når busser, biler og barn skal komme seg til Karlstad oppvekstsenter. Nå har bekymrede foreldre sett seg lei og invitert ordføreren på befaring for å oppleve trafikkutfordringene.

 
Enige om  sammenslåingsavtale

Publisert:

Troms og Finnmark er enige om en sammenslåingsavtale – navnet blir Troms og Finnmark fylkeskommune.

 
 
Målselv kommune med mange millioner i pluss

Publisert: - Oppdatert: 15.02.2018 kl 17:14

MOEN: For fjerde år på rad går Målselvs regnskap med millionoverskudd. Til tross for reduksjon i eiendomsskatten endte overskuddet på 15,1 millioner kroner.

 
Oppstart om vel ett år

Publisert:

BARDU: Handelsbygg Holding AS har planene nesten klare for et handelshus på tomta de har kjøpt. Men hvem som skal inn i bygget, er for tidlig å si.

 
Nektet å overta skolebygget

Publisert:

MÅLSELV: Fylkesbyggesjef Jan Inge Hille er ennå ikke fornøyd med nye Bardufoss videregående skole. Nå kan saken bli advokatmat.

 
– Kunne ikke la sjansen gå fra meg

Publisert:

MÅLSELV: Da det ble etterlyst ny butikksjef til Coop Extra Bygg, kunne ikke Geir Arne Simonsen dy seg. Bare tre år etter han sa seg ferdig med butikkyrket, skal han nå drive byggevarebutikken på Andslimoen.

 
Oppgitt over nye krav til lærere i skolen

Publisert: - Oppdatert: 15.02.2018 kl 09:08

SAND: Kent Are Amundsen og Nina Østerås har mange års utdanning og 21 års ansiennitet. Det hjelper lite når de nye kompetansekravene for lærerne slår inn.

 
Leinaløypa blir kortere

Publisert: - Oppdatert: 15.02.2018 kl 09:09

BARDU: Flertallet vedtok i gårdagens kommunestyremøte at endepunktet for Leinløypa trekkes tilbake til Tomasodden. Dette gjøres for å unngå konflikt med reindriftssamenes flytting av rein.

 
Fylkeskommunen skal nå se på ulike muligheter

Publisert:

MÅLSELV: Troms fylkeskommune ønsker å se på muligheten for å bygge et internat ved nye Bardufoss videregående skole. Målselvordføreren har fortsatt håp om ferdigbygde hybler innen høsten 2019.

 
Studenter forsøkte å svindle seg til 36 millioner kroner

Publisert: - Oppdatert: 14.02.2018 kl 14:41

Studenter forsøkte å jukse seg til 36 millioner kroner i urettmessig borteboerstipend i løpet av 2016, ifølge Lånekassen.

 
Fikk du ikke billett? Nå har du sjansen igjen

Publisert:

MÅLSELV: Så mange ønsker å oppleve Violet Road på Moen kulturlåve at det nå er satt opp ekstrakonsert. Bandet selv forventer at det blir hæla i taket.

 
Rovviltjegere deler sin jakterfaring

Publisert:

BARDU: Torsdag kveld blir det jakt på agendaen i lokalene til NMK Bardu. Da kommer de svenske rovviltjegerne Robert Salomonsson og Nathalie Jonsson for å vise film og dele sine erfaringer om bjørnejakt og elgjakt.

 
Revy med høyt promillenivå

Publisert: - Oppdatert: 14.02.2018 kl 09:10

BARDUFOSS: I helga presenterte Nerbygda revylag årets revy for en fullsatt Istindportal. Ikke uventet var promillenivået høyt.

 
Vant hovedpremien på Frost

Publisert:

ANDSLIMOEN: Pappa Andreas Daleng vant hovedpremien under Frost. Men det var sønnen Alfred (5) som stjal showet.

 
Andreas satte fire nye norgesrekorder

Publisert:

BALSFJORD: I helga ble det arrangert Rubiks kube-turnering i Nordkjosbotn. Flere nye rekorder ble satt, alle av Andreas Jensen Forsgren.

 
Tannvik ute av Malangen Resort

Publisert:

BALSFJORD: Eirik Tannvik har solgt seg ut av Malangen Resort for å legge all sin energi i prosjektet som ligger hans hjerte nærmest, Tromsø Ice Domes.

 
Direktoratet stopper ikke skuterløypene

Publisert:

BARDU: Miljødirektoratet imøtekommer ikke ønsket om oppsettende virkning av Bardu kommunes nye skuterløyper. Onsdag skal imidlertid saken tas opp i kommunestyret.

 
Må avvikle drifta av sauebruk

Publisert:

BALSFJORD: Mattilsynet har nå behandlet klagen på vedtaket om aktivitetsstopp ved et sauebruk i Balsfjord. Klagen ble ikke tatt til følge.

 
Får likevel beholde og renovert bassenget

Publisert:

BALSFJORD: Politikerne i formannskapet gikk imot rådmannens innstilling, da hun foreslo å la være å renovere bassenget.

 
ANNONSE