HAR SUKSESS: Ekteparet Bodil Nordgård og Frank Helgesen driver og er medeiere i YX-stasjonen på Andslimoen. I helga ble den kåret til Årets selveier 2016 i YX region nord. Foto: Privat
HAR SUKSESS: Ekteparet Bodil Nordgård og Frank Helgesen driver og er medeiere i YX-stasjonen på Andslimoen. I helga ble den kåret til Årets selveier 2016 i YX region nord. Foto: Privat

Ble regionvinner i nord

MÅLSELV: YX Bardufoss ble satt pris på i helga. Da ble bensinstasjonen kåret til Årets selveier 2016 region nord i YX Norge.

Publisert Sist oppdatert

Kåringa fant sted på årsmøtet til YX Norge i Amsterdam i Nederland. Som regional vinner var YX Bardufoss blant finalistene i kåringa av Årets selveier på landsbasis, men de nådde ikke helt opp i finalen. Det la imidlertid ikke en demper på gleden over å bli regional vinner.

– Det er veldig godt å få en slik pris, selv om vi ikke gikk helt til topps. Vår filosofi er å unne og beundre. Stasjonen som vant den nasjonale prisen, er en stor inspirasjonskilde for oss, forteller daglig leder Frank Helgesen ved YX Bardufoss.

Region nord i YX strekker seg fra Saltfjellet til grensa til Russland i Øst-Finnmark. Det er i dag 14 betjente YX-stasjoner i regionen. I sin begrunnelse la juryen vekt på at bensinstasjonen på Andslimoen har hatt vekst på salg av drivstoff, mat og varer i butikken. Evnen til nytenkning ble også framhevet. I tillegg fikk stasjonen ros for å være en ivrig bruker av sosiale medier.

– Vi har hatt en god vekst på mat- og butikksalget og en voldsom vekst på drivstoff. Så vi har ikke noe å klage på, sier Helgesen.

YX Bardufoss har 14 ansatte fordelt på 6,5 årsverk.

Ny finale

Den daglige lederen eier YX Bardufoss sammen med kona Bodil Nordgård og Ole Lauknes, som driver Esso-stasjonen på Finnsnes. Nordgård var tidligere daglig leder ved YX Bardufoss, men jobber nå som butikkmedarbeider på bensinstasjonen. Den jobben gjør hun så godt at hun i disse dager er en av fire finalister i kåringa av Årets bensinstasjonsmedarbeider i nord. Hun kom til finalen etter en nominasjonsrunde på Facebook. Kåringa er i regi av Blåbymessa, som er Nord-Norges største bil- og caravanmesse. Den arrangeres på Sortland 1. og 2. oktober.

– Stemmegivninga foregår på Facebook til og med onsdag 21. september. Jeg oppfordrer selvfølgelig alle til å stemme på Bodil, forteller Frank Helgesen.

Den som blir kåret til Årets bensinstasjonsmedarbeider i nord, vinner et hotellopphold for to på Sortland under Blåbymessa og selvfølgelig gratis inngang på messa.

Powered by Labrador CMS