Utvikler ny type akebrett

Publisert:

MÅLSELV: 19 år gamle Markus Olsen fra Bardufoss har alltid hatt en gründer i magen. I mars skal han møte den svenske produsenten Stiga for å diskutere utvikling av et nytt type akebrett.

 
Sa opp jobben på Hawaii til fordel for Malangen

Publisert: - Oppdatert: 13.02.2017 kl 11:19

SKUTVIK: Den nye daglige lederen har besøkt minst 26 ulike land. Men for Justin Marts er utsikten fra hotellet i Skutvika en av de vakreste i verden.

 
Skaper gråstein om til gull

Publisert:

BALSFJORD: Her får du kjøpt møbler du garantert ikke finner samme av hos naboen.

 
Naturen er en venn i sorg og glede

Publisert:

MESTERVIK: Uten den dype kjærligheten for naturen ville livet kanskje sett annerledes ut for Ågot Løvli.

 
Høster naturens medisin

Publisert: - Oppdatert: 16.01.2017 kl 22:44

MÅLSELV: Ronald Kvernmo høster soppen chaga slik som hans samiske forfedre har gjort i århundrer. Sjamanen merker at interessen rundt naturmedisinen øker hvert år.

 
Eksisterer takket være grasrota

Publisert:

NORDKJOSBOTN: Hadde det ikke vært for inntektene fra grasrotandelen, hadde det forlengst vært over for fotballklubben Foot 04. Ifølge president Øystein Deilet holder grasrotandelen liv i klubben.

 
Skaper sine egne klær

Publisert:

BARDUFOSS: Lene Grønning Minkstuen har si egen hobbysystue i hjemmet i Lia på Bardufoss. Der blir Lemi-klær for både små og store til.

 
Feirer jul i det eldste huset i Målselv

Publisert: - Oppdatert: 27.12.2016 kl 13:32

BRANDSKOGNES: Det eldste bevarte huset i Målselv er fra 1798. Når Sølvguttene har sunget jula inn, feirer familien Brandskognes julehøytida i dette huset.

 
 
Oppfordrer folk til å være åpne om sin depresjon

Publisert:

BALSFJORD: Selv har Rolf Erik Nyland slått seg til ro med at han har perioder med depresjon. Han mener det er viktig å prate om sin psykiske helse til sine nærmeste – og lage sanger om det.

 
Spikfrostmartna på Rundhaug

Publisert:

RUNDHAUG: Kong Vinter lo trolig godt i rimskjegget da årets martnadag opprant med en lufttemperatur helt nede i 28 blåe grader. Til tross for kulda fant 670 betalende gjester veien til Rundhaug lørdag.

 
Takker snart for seg etter 35 år som Målselv Sølvsmie

Publisert: - Oppdatert: 05.12.2016 kl 12:24

KARLSTAD: Nesten helt siden sølvsmias begynnelse har ekteparet Gunhild og Per Bjørnar Tangen produsert bunadssølv til Bardu- og Målselvbunaden. De håper yngre krefter vil ta over når Per Bjørnar snart lodder krok på den siste skjorteknappen.

 
Julestemninga snart i boks

Publisert: - Oppdatert: 19.11.2016 kl 16:58

MÅLSELV: For mange blir det ikke jul i Bardu og Målselvdalen før bladet med samme navn har kommet inn i heimen. Nå er årets juleblad klart til å skape julestemning.

 
Bygger fjøs for tredje gang på 20 år

Publisert: - Oppdatert: 27.10.2016 kl 10:55

STORBUKTA: Elin og Ronald Norheim er ikke redd for å satse. Nå bygger de nytt løsdriftsfjøs med plass til 40 melkekyr. Det er den tredje store utbygginga av bruket siden Ronald overtok familiegården i 1989.

 
Én til sykehus etter ulykke

Publisert: - Oppdatert: 24.10.2016 kl 17:42

BALSFJORD: En personbil kjørte av veien ved Saglevvatn i Balsfjord rundt klokka 11 i formiddag. Én person er sendt til UiT etter ulykka.

 
Værskifte i Bardu

Publisert:

BARDU: Henrik Svendsen har sendt oss dette bildet.

 
Ekstra spreke malangsdager

Publisert:

SAND: UIL Røyken har arrangert Malangsdagan i flere år, men aldri tidligere sammen med Malangshalvøya Ballklubb. Denne gang var det program over tre dager der hovedfokus var åpningen av den nye kunstgressbanen.

 
Markerte fireårsdagen for 22. juli

Publisert:

SETERMOEN: I går markerte Bardu fireårsdagen for 22. juli. Om to uker er Bardu AUF representert på den første sommer­leiren på Utøya.

 
Dyrisk sommer for Annika og Kristian

Publisert:

FJELLFROSKVATNET: Annika og Kristian trodde de hadde startet Fjellfrosklabben dyrepensjonat for sent på våren. Men sommeren har gått over all forventning.

 
35 år i Målselva

Publisert:

MÅLSELVFOSSEN: De kommer igjen hvert eneste år. Ekteparet fra Sortland stortrives med fiskeferie i Målselva.

 
Mariell er ingen gjennomsnittlig bonde

Publisert:

STORSTEINNES: Mariell Strand er 25 år gammel og har nettopp oppfylt sin største barndomsdrøm. Å bli gårdeier og bonde.

 
Med hjerte for Øverbygd

Publisert: - Oppdatert: 14.07.2015 kl 10:14

ØVERBYGD: Solveig Aarbogh mener nærheten til naturen og samholdet blant folk er noen av de viktigste kvalitetene ved Øverbygd-samfunnet. På Solbergnes har hun og mannen Fredrik Hanssen etablert sin egen lille oase, midt inne i furuskogen.

 
Endelig kom sommeren

Publisert:

BARDUFOSS: På innlandet har beboere og turister de siste dagene dristet seg til å ta på shortsen. Nå nytes sommeren med isspising og bare legger. Endelig ble det over 20 grader.

 
Skal lære bort førstehjelp

Publisert:

BALSFJORD: LHL Balsfjord ønsker å gjøre en innsats for at flere av dem som brått og uventet får hjertestans utenfor sykehus, skal få utført god og tidlig hjerte- og lungeredning (HLR).

 
Bygdekrangel i hovedstaden

Publisert:

MÅLSELV: Tidligere leder og æresmedlem vil legge ned laget. Det er det ingen grunn til, ifølge dagens styreleder.

 
Årets villmarksfoto 2015

Publisert: - Oppdatert: 10.06.2015 kl 19:40

Nordnorsk Villmarksmesse og Nye Troms skal kåre Årets villmarksfoto 2015. Her kan du se bildene som er kommet inn så langt. Du kan sende inn bilder frem til og med onsdag 10. juni.

 
ANNONSE