Drar til byen med juletre fra egen skog

Publisert:

TENNES: Kurt er klar for å mette juletrehungrige tromsøværinger. For 22. året på rad.

 
Åpner gårdsbutikk i førjulstida

Publisert: - Oppdatert: 13.12.2017 kl 09:38

STORSTEINNES: I flere tiår har Anette Nordhus laget dekorasjoner som har blitt kjøpt av kunder over hele verden. Nå har hun åpnet gårdsbutikk hvor man kan finne julegaven ikke alle har.

 
Har beriket Rundhaugmartna’n med fattigmenn i 25 år

Publisert: - Oppdatert: 04.12.2017 kl 14:05

RUNDHAUG: Fattigmenn har vært varemerket til Rundhaugmartna’n i 25 år. Torsdag sørget ti flittige damer for å berike jubilanten med 3000 fattigmenn.

 
Knyttet bånd over legobordet

Publisert:

ANDSLIMOEN: Torsdag formiddag tok The Lofoten Ladies med seg legoklossene på besøk til beboerne på Målselvtunet. Både minner og latter ble delt over legobordet.

 
Ønsker å identifisere alle bryllupsgjestene på bildet

Publisert: - Oppdatert: 28.11.2017 kl 09:24

MÅLSELV: Else-Marie Humlestøl og Arne Vårheim har til nå klart å identifisere 65 av personene som deltok i bryllup på Kongsli i 1918. Men de trenger hjelp til å identifisere 19 stykker på bildet.

 
Spektakulært spekkhoggermøte

Publisert: - Oppdatert: 15.11.2017 kl 10:21

BALSFJORD: Da Rannveig Larsen fikk en telefon om at det befant seg spekkhoggere i forrige uke, røsket hun med seg kameraet og heiv seg i bilen for å få med seg det spektakulære synet.

 
Fikk ei helt annerledes skoleuke

Publisert:

STORSTEINNES: Forrige skoleuke var ikke som alle andre skoleuker for elever og lærere ved Storsteinnes skole. TAR-uka var preget av aktiviteter og gruppearbeid på tvers av alderstrinnene.

 
Vil hjelpe deg med det meste

Publisert:

MÅLSELV: I oktober startet Erling Andreassen opp eget firma. Nå er han klar til å hjelpe deg med det meste.

 
 
Deler foreldrelivet ufiltrert for 12 000 følgere

Publisert:

BALSFJORD/MÅLSELV: På et drøyt år har Mammabanden blitt en Snapchat-hit. Maiken Kill Kristiansen fra Balsfjord og Thea Olsen fra Målselv har siden i høst vært faste medlemmer.

 
Høstfest i et kryss

Publisert:

ØVERBYGD: På tross av plasseringen var det på alle måter sammenfallende interesser da lag og foreninger såvel som private aktører benket seg i sentrum av Øverbygd sist lørdag. I sitt andre år har Høstmarkedet allerede etablert seg som et arrangement med stort potensial.

 
Høytflyvende 50-årsjubilant

Publisert:

MÅLSELV: I år fyller Norges eldste fallskjermklubb 50 år. Og fortsatt er det stor aktivitet i klubben.

 
Hjemme igjen

Publisert:

En fin julidag ble det et overraskende og hyggelig møte på en skogssti ved Østensjøvannet i Oslo. En velkjent skikkelse, tidligere sokneprest og prost, Hans Erik Holm, kom i raskt tempo ut av skogen etter sin daglige trimtur.

 
Fikk rugg på 17,5 kilo

Publisert:

MÅLSELV: I slutten av forrige uke hadde Odd Harald Halvorsen fra Øverbygd sin livs største fiskeopplevelse.

 
Her er årets vinnerbilder

Publisert: - Oppdatert: 20.06.2017 kl 09:24

BARDU: Over 300 bilder ble sendt inn til den tradisjonsrike konkurransen Årets Villmarksfoto. I år var det to bilder som stakk av med seieren.

 
Her er finalebildene i Årets villmarksfoto 2017

Publisert: - Oppdatert: 16.06.2017 kl 15:57

BARDU: Til helga blir det klart hvilke bilder som blir kåret til Årets villmarksfoto 2017.

 
To branner på kort tid

Publisert:

BARDU: Lørdag ettermiddag brøt det ut brann i en garasje på Fjellstad i Nedre Bardu. Ikke lenge etter ble det meldt brann på Nytrøen i Målselv.

 
Kjørte i autovernet

Publisert:

MÅLSELV: En bilist kjørte i autovernet på brua mellom Rossvoll og Karlstad. Ingen skal ha blitt skadet. ULYKKE

 
Sprek og effektfull femåring

Publisert:

BARDUFOSS: Effekt Trening og Helse feiret femårsdagen sin på Bardufoss torg på lørdag. Det ble en energisk lørdag for store og små, gamle og unge.

 
Bli med i kåringa av Årets villmarksfoto

Publisert: - Oppdatert: 06.06.2017 kl 12:48

Har du et foto som forteller ei lita historie knyttet til jakt, fiske eller friluftsliv? Eller har du tatt et flott naturbilde? Ja vel, da er du så absolutt kvalifisert til å være med i kåringa av Årets villmarksfoto 2017.

 
Fiskelykke på Fjellfroskvatnet 

Publisert: - Oppdatert: 20.04.2017 kl 18:50

SE VIDEO: Det er mulig å få stor fisk på kroken på Fjellfroskvatnet i Balsfjord. Det er filmsnutten vi har fått sendt fra Roger Johansen et klart bevis på.

 
Storfisk og ny deltakerrekord

Publisert: - Oppdatert: 21.04.2017 kl 10:21

LAKSVATN: Lørdagens isfiskekonkurranse på Laksvatn samlet rekordmange deltakere. Også vinnerfisken var av betydelig størrelse.

 
Godt besøk i Fjellandsbyen

Publisert:

FJELLANDSBYEN: Det ble ingen publikumsrekord i bakkene i Målselv fjellandsby i år, men arrangørene er likevel fornøyde. – Kapasiteten på boenhetene har vært sprengt, og vi har fått masse positive tilbakemeldinger, sier daglig leder Øystein A. Johansen.

 
Damenes dag på Rostavannet

Publisert:

ROSTADALEN: Det ble jentene som stakk av med de gjeveste premiene under Rostavannspilken i år. – Dette var bare helt perfekt, uttalte Solveig Johnsen, som vant voksenklassen og ble premiert med ei grillhytte.

 
Ord om drømmer som brast

Publisert:

BARDU: De flyktet fra et helvete av krig og søkte nødhavn i Norge. Nå ber den 28 år gamle tobarnsmoren Aliya for de syriske barna – og setter ord på drømmer som brast i hjemlandet.

 
Vinnerfisk ga 15 000 kroner

Publisert:

SAGELVVATN: I 15 år har Stig Nicolaisen tatt turen fra Tromsø til Balsfjord for å delta i den årlige fiskekonkurransen på Sagelvvatn. Endelig var det hans tur til å få størst fisk.

 
ANNONSE