Deler foreldrelivet ufiltrert for 12 000 følgere

Publisert:

BALSFJORD/MÅLSELV: På et drøyt år har Mammabanden blitt en Snapchat-hit. Maiken Kill Kristiansen fra Balsfjord og Thea Olsen fra Målselv har siden i høst vært faste medlemmer.

 
Høstfest i et kryss

Publisert:

ØVERBYGD: På tross av plasseringen var det på alle måter sammenfallende interesser da lag og foreninger såvel som private aktører benket seg i sentrum av Øverbygd sist lørdag. I sitt andre år har Høstmarkedet allerede etablert seg som et arrangement med stort potensial.

 
Høytflyvende 50-årsjubilant

Publisert:

MÅLSELV: I år fyller Norges eldste fallskjermklubb 50 år. Og fortsatt er det stor aktivitet i klubben.

 
Hjemme igjen

Publisert:

En fin julidag ble det et overraskende og hyggelig møte på en skogssti ved Østensjøvannet i Oslo. En velkjent skikkelse, tidligere sokneprest og prost, Hans Erik Holm, kom i raskt tempo ut av skogen etter sin daglige trimtur.

 
Fikk rugg på 17,5 kilo

Publisert:

MÅLSELV: I slutten av forrige uke hadde Odd Harald Halvorsen fra Øverbygd sin livs største fiskeopplevelse.

 
Her er årets vinnerbilder

Publisert: - Oppdatert: 20.06.2017 kl 09:24

BARDU: Over 300 bilder ble sendt inn til den tradisjonsrike konkurransen Årets Villmarksfoto. I år var det to bilder som stakk av med seieren.

 
Her er finalebildene i Årets villmarksfoto 2017

Publisert: - Oppdatert: 16.06.2017 kl 15:57

BARDU: Til helga blir det klart hvilke bilder som blir kåret til Årets villmarksfoto 2017.

 
To branner på kort tid

Publisert:

BARDU: Lørdag ettermiddag brøt det ut brann i en garasje på Fjellstad i Nedre Bardu. Ikke lenge etter ble det meldt brann på Nytrøen i Målselv.

 
 
Kjørte i autovernet

Publisert:

MÅLSELV: En bilist kjørte i autovernet på brua mellom Rossvoll og Karlstad. Ingen skal ha blitt skadet. ULYKKE

 
Sprek og effektfull femåring

Publisert:

BARDUFOSS: Effekt Trening og Helse feiret femårsdagen sin på Bardufoss torg på lørdag. Det ble en energisk lørdag for store og små, gamle og unge.

 
Bli med i kåringa av Årets villmarksfoto

Publisert: - Oppdatert: 06.06.2017 kl 12:48

Har du et foto som forteller ei lita historie knyttet til jakt, fiske eller friluftsliv? Eller har du tatt et flott naturbilde? Ja vel, da er du så absolutt kvalifisert til å være med i kåringa av Årets villmarksfoto 2017.

 
Fiskelykke på Fjellfroskvatnet 

Publisert: - Oppdatert: 20.04.2017 kl 18:50

SE VIDEO: Det er mulig å få stor fisk på kroken på Fjellfroskvatnet i Balsfjord. Det er filmsnutten vi har fått sendt fra Roger Johansen et klart bevis på.

 
Storfisk og ny deltakerrekord

Publisert: - Oppdatert: 21.04.2017 kl 10:21

LAKSVATN: Lørdagens isfiskekonkurranse på Laksvatn samlet rekordmange deltakere. Også vinnerfisken var av betydelig størrelse.

 
Godt besøk i Fjellandsbyen

Publisert:

FJELLANDSBYEN: Det ble ingen publikumsrekord i bakkene i Målselv fjellandsby i år, men arrangørene er likevel fornøyde. – Kapasiteten på boenhetene har vært sprengt, og vi har fått masse positive tilbakemeldinger, sier daglig leder Øystein A. Johansen.

 
Damenes dag på Rostavannet

Publisert:

ROSTADALEN: Det ble jentene som stakk av med de gjeveste premiene under Rostavannspilken i år. – Dette var bare helt perfekt, uttalte Solveig Johnsen, som vant voksenklassen og ble premiert med ei grillhytte.

 
Ord om drømmer som brast

Publisert:

BARDU: De flyktet fra et helvete av krig og søkte nødhavn i Norge. Nå ber den 28 år gamle tobarnsmoren Aliya for de syriske barna – og setter ord på drømmer som brast i hjemlandet.

 
Vinnerfisk ga 15 000 kroner

Publisert:

SAGELVVATN: I 15 år har Stig Nicolaisen tatt turen fra Tromsø til Balsfjord for å delta i den årlige fiskekonkurransen på Sagelvvatn. Endelig var det hans tur til å få størst fisk.

 
Stort og smått på Råvannspilken

Publisert:

ØVERBYGD: Finværet og Råvannspilken 2017 lokket store og små til Råvatnet lørdag. Både under og over isen.

 
Finner glede i de små ting

Publisert:

SLETTMO: I 2004 ble Karl Arne Jacobsen operert for magebrokk. Nå har han sluttet å legge planer for fremtida.

 
Kåret til Årets hagelag i Troms

Publisert:

MÅLSELV: Målselv hagelag hadde mye å henge sine grønne fingre i gjennom fjorårssesongen. Stort engasjement og høyt aktivitetsnivå har gitt dem prisen for Årets hagelag for fjerde gang.

 
Tok farvel med Mads Håvard

Publisert:

TENNES: I ei fullsatt Balsfjord kirke tok familien, venner og ei hel bygd farvel med Mads Håvard Larsen (26).

 
Går videregående i Murmansk

Publisert:

BARDU: Milly Meyer fra Setermoen var nysgjerrig på den mystiske og småskumle naboen i øst. Derfor går hun like godt tredje året påvideregående i Murmansk.

 
Et innblikk i Norges sunneste gatekjøkken

Publisert:

BARDU: Hva er det som gjør ei lita bedrift ved et veikryss i ei lita bygd i Nord-Norge til Norges sunneste fast-food restaurant? Daglig leder Anne-Lise Sørensen i Patricias Gatekjøkken gir oss et lite innblikk i gatekjøkkenets hemmeligheter.

 
Utvikler ny type akebrett

Publisert:

MÅLSELV: 19 år gamle Markus Olsen fra Bardufoss har alltid hatt en gründer i magen. I mars skal han møte den svenske produsenten Stiga for å diskutere utvikling av et nytt type akebrett.

 
Sa opp jobben på Hawaii til fordel for Malangen

Publisert: - Oppdatert: 13.02.2017 kl 11:19

SKUTVIK: Den nye daglige lederen har besøkt minst 26 ulike land. Men for Justin Marts er utsikten fra hotellet i Skutvika en av de vakreste i verden.

 
ANNONSE