Åpner ny kafé mandag

Publisert:

STORSTEINNES: Førstkommende mandag åpner Siv Bjørkeng dørene på den nye kaféen sin. De siste endringene i lokalet blir sannsynligvis gjort like før gjestene slippes inn.

 
«Nykirka» i Målselv begynner å bli voksen

Publisert:

MÅLSELV: I år er det 40 år siden nye Målselv kirke ble tatt i bruk. Det blir markert søndag.

 
Gleder seg over god turistsesong

Publisert:

MÅLSELV: Rundt 1000 vinterturister har besøkt Aurora park og Rundhaug gjestegård denne sesongen. Hotelldirektør Reidun Traasdahl Nilsen og reineier Nils Ole Oskal er fornøyd med antall besøkende og satser på enda flere neste sesong.

 
OL-stemning i barnehagen på Karlstad

Publisert:

MÅLSELV: De olympiske leker i Pyeongchang har inspirert flere barnehager og skoler til å ha sitt eget lille OL. I Karlstad barnehage har barna prøvd seg som OL-utøvere i hele to uker.

 
Den store OL-dagen på Olsborg

Publisert:

MÅLSELV: Onsdag spente første- og andreklassingene på Olsborg skole på seg skiene og deltok i skolens egne olympiske leker.

 
Hopper i det for sjuende gang

Publisert:

HEGGELIA: For sjuende gang forbereder avgangselevene på idrettslinja på Bardufoss videregående skole Barnas idrettsdag. De lover litt nytenking på aktivitetssida.

 
Ble hedret av kolleger og barnehagebarn

Publisert:

STORSTEINNES: Daglig leder i Trollskogen barnehage, Elin Sørum, ble tirsdag hedret av kolleger og barnehagebarn. Etter 22 år i samme stilling går hun nå av med pensjon.

 
Valgte sjeldent navn på sønnen

Publisert: - Oppdatert: 29.01.2018 kl 14:43

NORDKJOSBOTN: Sandra Bakke og Frank Solberg fikk sin andre sønn like før jul. Da var det viktig for dem å gi gutten et navn som ikke mange andre har.

 
 
Forsvarer Norges ære i «Det stora tårtslaget»

Publisert:

MÅLSELV: Kent Myklevold Krogseng er nærmest oppvokst i besteforeldrenes bakeri i Heggelia. Nå skal han delta i Skandinavias størst bakeprogram.

 
Inviterer til isfisketur

Publisert:

BARDU: Hver vår arrangeres det isfisketur for utviklingshemmede til Altevatnet. Årets tur finner sted i midten av april.

 
Tar Bardufoss-avgjørelsen innen april

Publisert:

MÅLSELV: Droneselskapet Griff Aviation har siden i sommer jobbet for å flytte deler av virksomheten til Bardufoss. Innen første kvartal av 2018 tar de den endelige avgjørelsen.

 
Tente lys for barn på flukt

Publisert: - Oppdatert: 02.01.2018 kl 16:00

HEGGELIA: Gikk i fakkeltog til støtte for de 30 millioner barn som er på flukt fra krig og konflikter i verden.

 
Rydder seg ut av Målselv-kontoret

Publisert:

MOEN: 2. januar skal han rydde seg helt ut av rådmannskontoret i Målselv. Gjennom hele sitt rådmannsvirke har Hogne Eidissen et sitat av Ole Paus i mente.

 
Satser på å finne «nåla i høystakken»

Publisert:

MÅLSELV: Det brukes mye tid og ressurser i jakten på den ideelle poteten. De neste tre årene skal to nye sorter prøves ut i åkrene hos Evy Ann og Olav Grundnes.

 
Fargespill i mørketida

Publisert: - Oppdatert: 29.12.2017 kl 12:32

BARDU: Lille julaften kunne man fra våre områder observere perlemorskyer like over horisonten i sør sør-vestlig retning.

 
Drar til byen med juletre fra egen skog

Publisert:

TENNES: Kurt er klar for å mette juletrehungrige tromsøværinger. For 22. året på rad.

 
Åpner gårdsbutikk i førjulstida

Publisert: - Oppdatert: 13.12.2017 kl 09:38

STORSTEINNES: I flere tiår har Anette Nordhus laget dekorasjoner som har blitt kjøpt av kunder over hele verden. Nå har hun åpnet gårdsbutikk hvor man kan finne julegaven ikke alle har.

 
Har beriket Rundhaugmartna’n med fattigmenn i 25 år

Publisert: - Oppdatert: 04.12.2017 kl 14:05

RUNDHAUG: Fattigmenn har vært varemerket til Rundhaugmartna’n i 25 år. Torsdag sørget ti flittige damer for å berike jubilanten med 3000 fattigmenn.

 
Knyttet bånd over legobordet

Publisert:

ANDSLIMOEN: Torsdag formiddag tok The Lofoten Ladies med seg legoklossene på besøk til beboerne på Målselvtunet. Både minner og latter ble delt over legobordet.

 
Ønsker å identifisere alle bryllupsgjestene på bildet

Publisert: - Oppdatert: 28.11.2017 kl 09:24

MÅLSELV: Else-Marie Humlestøl og Arne Vårheim har til nå klart å identifisere 65 av personene som deltok i bryllup på Kongsli i 1918. Men de trenger hjelp til å identifisere 19 stykker på bildet.

 
Spektakulært spekkhoggermøte

Publisert: - Oppdatert: 15.11.2017 kl 10:21

BALSFJORD: Da Rannveig Larsen fikk en telefon om at det befant seg spekkhoggere i forrige uke, røsket hun med seg kameraet og heiv seg i bilen for å få med seg det spektakulære synet.

 
Fikk ei helt annerledes skoleuke

Publisert:

STORSTEINNES: Forrige skoleuke var ikke som alle andre skoleuker for elever og lærere ved Storsteinnes skole. TAR-uka var preget av aktiviteter og gruppearbeid på tvers av alderstrinnene.

 
Vil hjelpe deg med det meste

Publisert:

MÅLSELV: I oktober startet Erling Andreassen opp eget firma. Nå er han klar til å hjelpe deg med det meste.

 
Deler foreldrelivet ufiltrert for 12 000 følgere

Publisert:

BALSFJORD/MÅLSELV: På et drøyt år har Mammabanden blitt en Snapchat-hit. Maiken Kill Kristiansen fra Balsfjord og Thea Olsen fra Målselv har siden i høst vært faste medlemmer.

 
Høstfest i et kryss

Publisert:

ØVERBYGD: På tross av plasseringen var det på alle måter sammenfallende interesser da lag og foreninger såvel som private aktører benket seg i sentrum av Øverbygd sist lørdag. I sitt andre år har Høstmarkedet allerede etablert seg som et arrangement med stort potensial.

 
ANNONSE