Publisert:

Avgiftsøkninga på sukker vil ikke bidra til å få ned sukkerforbruket til det norske folk. Forbruket finner bare nye veier. I dette tilfellet gjennom utenlandske nettbutikker.

 

Publisert:

Så langt har vi heldigvis ikke hatt eksempler her til lands på at folk har blitt alvorlig skadet etter å ha blitt truffet av droner som har falt ned. Men sannsynligvis er det bare et tidsspørsmål før det skjer.

 

Publisert:

2. bataljon ble sittende med svarteper i landmaktproposisjonen fordi regjeringa heller ville bruke penger på å opprette en kavaleribataljon i Porsanger i Finnmark

 

Publisert: - Oppdatert: 11.04.2018 kl 18:12

Kommunal- og moderniseringsministeren må gjerne synge «Å Vestland, Vestland» av full hals. Det endrer likevel ikke det faktum at regjeringa nå har definert rogalendinger og sunnmøringer ut av Vestlandet.

 

Publisert:

Tenk om det hvert fjerde år skulle stilles spørsmålstegn ved om Oslo er egnet til å være landets hovedstad.

 

Publisert: - Oppdatert: 05.04.2018 kl 16:19

det burde være i alles interesse at vi som utgjør grunnplanet i demokratiet og offentligheten, er så trygg som mulig på at mektige aktører ikke får særfordeler i møte med de offentlige irrgangene som en statsråd er satt til å vokte på vegne av oss

 

Publisert:

historien vitner så altfor godt om hva konsekvensene kan bli når proteksjonistisk alenegang blir brukt som drivstoff for en nasjonalismefarget farkost på opprørt verdensøkonomihav

 

Publisert:

«Hvis Norge selv ikke er i stand til å stable på beina noe som likner et troverdig forsvar i Nord-Norge, risikerer vi ei amerikanisering av forsvaret av landsdelen også i fredstid.»

 
 

Publisert:

De ni fjellvettreglene er like aktuelle i dag som for 66 år siden. De ble for to år siden modernisert for å holde tritt med utviklinga, men grunntanken er fortsatt den samme som i 1952.

 

Publisert: - Oppdatert: 22.03.2018 kl 07:37

mens Beatles valgte å si «Hello, Goodbye», sa Sylvi Listhaug tirsdag det motsatte. Så det formelig gjallet i polariseringsmekanismene i samfunnsbyggverket

 

Publisert:

Sylvi Listhaug er en type politiker vi aldri har sett maken til ved kongens bord i Norge

 

Publisert: - Oppdatert: 14.03.2018 kl 13:46

«Det er helt naturlig at vintersportsnasjonene i Norden arrangerer OL. I 2026 bør det bli svenskenes tur»

 

Publisert:

«fremdeles kan vi ikke med vår beste vilje se at Troms og Finnmark har noe å vinne på å bli omgjort til en grisgrendt gigantregion i den nordøstlige delen av landet»

 

Publisert:

«Gratulerer med dagen, jenter! 8. mars er en viktig dag, og i dag kjenner vi på at den internasjonale kvinnedagen er viktigere enn på mange år.»

 

Publisert:

frustrasjonen rundt det nye parkeringsregimet ved Bardufoss lufthavn rommer mer enn makelig oppgitthet over at man ikke lenger kan la bilen gå på tomgang i timevis utenfor ankomstdøra

 

Publisert: - Oppdatert: 01.03.2018 kl 11:31

Uansett hva mange amerikanere mener, så er ikke flere våpen løsninga når det er våpen som er problemet

 

Publisert:

Det vil være ensbetydende med å skyte seg selv i foten hvis Forsvaret nekter å avgi tomt til en aktør som ønsker å bygge en hangar til industrien på Bardufoss

 

Publisert:

Mangelen på en helhetlig plan for utviklinga av Andslimoen er i ferd med å vokse seg fra en gordisk knute av interessemotsetninger og konfliktpotensialer.

 

Publisert:

«på nåværende tidspunkt kan ikke vi se noen bakenforliggende beveggrunner som kan frita stortingspresidenten for det overordnede ansvaret for milliardsluket på skattebetalernes regning. Og det burde også Thommessens eget parti, Høyre, se, innse og ta konsekvensen av»

 

Publisert:

«Selv om de fleste av oss fortsatt foretrekker å lese ei bok som er samlet mellom to permer, er ebøkene et viktig supplement til de tradisjonelle bøkene»

 

Publisert: - Oppdatert: 13.02.2018 kl 09:28

«den forgangne tids riddere er ute på tokt når det i februar 2018 lokkes med fordeler i bytte mot avkledning og framvisning av naken hud i det offentlige rom»

 

Publisert:

syke mennesker skal ikke bli brikker i et kynisk spill om anbud og profitt i velferdsstaten Norge

 

Publisert:

«Nå er i hvert fall Hærens inngående synspunkter om helikopterstøtte ute i åpent lende. Så får vi inderlig håpe at stortingsflertallet tar Hærens anbefalinger til følge.»

 

Publisert:

«mange i Finnmark nærer en helt berettiget frykt for at fylket nå er i ferd med å gå fra å være en selvstendig enhet, til å bli en utkant i et nytt Stor-Troms»

 

Publisert:

utvidet søndagshandel var en velvalgt smaksprøve på den liberale ånden de tre regjeringspartiene ønsker å legge til grunn for utviklinga av Norge med de kommende årene

 
ANNONSE