Endelig i gang

Publisert:

BALSFJORD: I helga var ca. 40 ungdommer samlet på Storsteinnes skole for å starte denne sesongens «Bry dæ»-prosjekt.

 
Turnéstart på hjemmebane

Publisert:

MÅLSELV: Denne uka legger Hekla Stålstrenga ut på sin første juleturné.

 
Julie kom hjem til røttene med et fele-fyrverkeri

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2017 kl 07:55

MELLEMBYGD: Det startet med bestefar Ivars fele da hun var fem år gammel. På kjøkkengulvet i besteforeldrenes hus på Rundhaug. Det låt ikke så bra den gang, men du verden for et fyrverkeri det er blitt.

 
Levendegjør nordnorske sagn i enda ei ny bok

Publisert:

BALSFJORD: Roald Larsen er ute med sin åttende bok i serien «Levende Sagntradisjon fra Nord-Norge». «Trollaksen og andre fantastiske mysterier» inneholder blant annet fire historier fra Balsfjord.

 
Søker støtte til bygdebok

Publisert:

BALSFJORD: Historielaget har søkt kommunen om 50 000 kroner i støtte til forprosjekt på ny bygdebok. Forprosjektet skal være gjennomført innen 1. september 2018.

 
Skal redde Dans Bardu

Publisert:

BARDU: Danseforbundet region Nord-Norge griper inn for å forhindre at Dans Bardu må avvikles. Forbundet inviterer til ekstraordinært årsmøte i slutten av måneden og satser på å få i drift et nytt styre for klubben.

 
Synger på brigadesjefens julekonsert

Publisert:

MÅLSELV: I år står barnekoret på Fagerlidal skole skal sammen med Wenche Myhre og Forsvarets musikkorps Nord-Norge for brigadesjefens julekonsert.

 
Prisvinnere ble hedret

Publisert:

Søndag kveld fikk fire kulturpersonligheter i Målselv overrakt sine priser.

 
 
Riksantikvaren rangerer Indre Troms lavt

Publisert: - Oppdatert: 12.10.2017 kl 19:20

Hvor godt jobber kommunene med kulturminnearbeidet? Det er spørsmålet som Riksantikvaren vil ha svar på. Våre tre kommuner får ikke spesielt god karakter.

 
Byr på kunst og kultur på gjestestua

Publisert:

BALSFJORD: På Vollan gjestestue har de lenge hatt planer om å få til ei kunstutstilling. Nå åpner de dørene for et ti dagers kulturarrangement.

 
Vil ha kandidater til kulturprisen i Bardu

Publisert:

BARDU: 1. oktober går fristen ut for å nominere kandidater årets kulturpris i Bardu. Kommunen ønsker forslag på gode kandidater.

 
Snart klar med «Den 12. mann»

Publisert:

BARDUFOSS: Filmen om Jan Baalsruds legendariske flukt fra tyskerne under krigen har norgespremiere 25. desember. Deriblant på Heggelia kino.

 
Trine har landa i Nord

Publisert:

BALSFJORD: I kveld holder Trine Strand slippkonsert for albumet «Nord» i hjembygda Malangseidet. Artisten føler at hun endelig har landa med sitt musikalske uttrykk.

 
Vil ha gamle bilder

Publisert:

MÅLSELV:Nye Troms-redaktør Gjermund Nilssen vil gjerne presentere flere interessante bildeminner fra Bardu, Målselv og Balsfjord. Og nå ber han igjen om din hjelp.

 
Magisk i Aursfjord

Publisert:

BALSFJORD: Saga Kultur- og Visefestival i Aursfjord ble en suksess. Igjen. Og årets festival – den femte i rekka – er sannsynligvis den beste av dem alle.

 
Forestilling inspirerte Hilde til tatovering

Publisert:

OLSBORG: Etter at Hilde Sagland så Hålogaland Teaters forestilling «Nordting» på Finnsnes i vår, ble hun så inspirert at hun bestemte seg for å tatovere Nordting-logoen på armen sin.

 
Feirer femårsjubileum for Saga-festivalen

Publisert: - Oppdatert: 22.08.2017 kl 11:04

med Cohen på samisk og andre godbiter

 
Ønsker flere turistbesøk til museet

Publisert:

MÅLSELV: 30 766 barn og voksne besøkte Midt-Troms Museum i fjor. Nå ønsker museet å peile seg mer inn mot turistene.

 
Bardujente skrev kontrakt med stort plateselskap

Publisert:

BARDU: Universial Music Norge har fulgt henne siden juletider. Torsdag signerte Lillian Halima Anderssen (19) artistkontrakt med selskapet.

 
Folkelig familieforhold

Publisert:

MÅLSELV: Da Nina tok permisjon for å bære fram Ola, tok samboeren Inge Martin over som festivalsjef for Kalottspel. Nå er det han som er svanger. Med en ny festival.

 
Rebusløp og krigshistorie på Setermoen

Publisert:

BARDU: 25.–27. august inviterer kjøretøygruppa ved Troms forsvarsmuseum til veteranbiltreff. Der står rebusløp og historien om en ung soldats liv under 2. verdenskrig på programmet.

 
Byr på lokale helter

Publisert:

MÅLSELV: Onsdag er det klart for konsert på Kongsvoldtunet. Arrangørene garanterer en fin opplevelse for dem som tar turen.

 
Familiedag på Målsnes

Publisert:

MÅLSELV: Bygdelaget Samhold arrangerer søndag en innholdsrik familiedag ved samfunnshuset på Målsnes.

 
Verdenspremiere i Heggelia

Publisert:

HEGGELIA: Før Heggelia kino tar sommerpause rekker de verdenspremieren på krigsfilmen «Dunkirk», som omhandler et avgjørende punkt i starten av andre verdenskrig.

 
Strikket seg til nytt NM-gull

Publisert: - Oppdatert: 14.07.2017 kl 00:11

BALSFJORD/HØYLANDET: Det endte med NM-pris for beste musikalske innslag, publikumspris og tur til Danmark for Malangsrevyen da NM i revy gikk av stabelen i helga.

 
ANNONSE