Barneteater utsolgt på ei uke

Publisert:

MÅLSELV: Barneforestillinga Vennebyen besøker i midten av april Istindportalen. Billettene gikk unna på ei uke.

 
Vil skape mer filmturisme

Publisert:

MÅLSELV: I flere år har Filmcamp samarbeidet med Business Oulu for å skape filmturisme i den arktiske regionen. Nå ønsker filmfondselskapet å styrke synergiene mellom film og turisme.

 
Ungdommen fikk et kritisk tilbakeblikk på norgeshistoria

Publisert: - Oppdatert: 14.03.2018 kl 13:23

BARDUFOSS: Tirsdag hadde ungdomsskoleelevene fra Bardu en historietime litt utenom det vanlige. I løpet av 45 minutter fikk de et humoristisk innblikk i Norges historie- på godt og vondt.

 
Lokale divaer får nå sjansen

Publisert: - Oppdatert: 13.03.2018 kl 11:08

Norges korforbund i Nord-Norge har tiårsjubileum og skal markere det med et cabaretprosjekt kalt «Club Diva». Sangere fra Midt-Troms kan melde seg på.

 
Han er en av verdens beste – og kommer til Bardu i helga

Publisert: - Oppdatert: 08.03.2018 kl 14:02

BARDU: Knut Erik Sundquist omtales som en av verdens beste kontrabassister. Lørdag er han i Bardu sammen med fiolinist Atle Sponberg. Der møter de skolemusikanter og lokale amatører.

 
Mari Boine til Kalottspel

Publisert: - Oppdatert: 07.03.2018 kl 12:51

MÅLSELV: Kalottspel slipper nå nyheten om den første bookinga til sommerens folkemusikkfestival. Det er intet mindre enn en verdensstjerne som står på plakaten.

 
På innsiden av Kartellet

Publisert:

MÅLSELV: Når du sitter på et gulv i et samfunnshus i Mellembygd, og Julie Alapnes setter seg ned på huk ved siden av deg og spiller fele … da er du på innsiden av Kartellet. Nærmere folkemusikken kommer du ikke.

 
Slipper debut-album i mars

Publisert:

BALSFJORD: Americanabandet Hollow Hearts har med ei Ida fra Målselv og ei Ida fra Balsfjord. De har nylig sluppet singel, og deres første albumslipp er like om hjørnet.

 
 
– Vi skal vise oss fra vår beste side

Publisert:

MÅLSELV: Band-nestor Øyvind Staveland lover en konsert i typisk Vamp-stil.

 
«Nykirka» i Målselv begynner å bli voksen

Publisert:

MÅLSELV: I år er det 40 år siden nye Målselv kirke ble tatt i bruk. Det blir markert søndag.

 
Tar publikum med tilbake til starten

Publisert:

MÅLSELV: I august 2012 blir Kartellets første danseforestilling urframført under Kalottspel. Nå byr arrangøren på en ønskereprise.

 
Ønsker museumsansvar velkommen

Publisert:

MÅLSELV: Fylkesråd for kultur og næring i Troms ser gjerne at fylkeskommunene overtar ansvaret for regionmuseene. Forutsetninga er at det utarbeides en tydelig nasjonal museumspolitikk.

 
Kulturukeåpning med høy kjendisfaktor

Publisert:

NORDKJOSBOTN: På Vollan Gjestestue var det fredag vernissasje og salgsutstilling av og med Ari Behn og Per Heimly. Det markerte åpninga av den første av til sammen fire kulturuker som er planlagt i år. Kunstutstillinga på loftet vil være tilgjengelig for publikum til 4. mars.

 
Festival for å sende Mangus til stamcellebehandling i Moskva

Publisert: - Oppdatert: 20.02.2018 kl 15:20

OLSBORG: Magnus Leirvaag Sandnes nekter å leve med multippel sklerose. Nå inviterer han og hans musikervenner på en fest uten like for å samle inn penger til stamcellebehandling i Moskva.

 
Vil hedre Aase i Øverbygd kirke

Publisert:

MÅLSELV: 10. juni avdukes skulpturen av Aase Nordmo Løvberg på Fossmotunet. Prosjektgruppa bak jobber nå for å kunne hedre operastjerna flere steder i kommunen.

 
Fikk du ikke billett? Nå har du sjansen igjen

Publisert:

MÅLSELV: Så mange ønsker å oppleve Violet Road på Moen kulturlåve at det nå er satt opp ekstrakonsert. Bandet selv forventer at det blir hæla i taket.

 
Revy med høyt promillenivå

Publisert: - Oppdatert: 14.02.2018 kl 09:10

BARDUFOSS: I helga presenterte Nerbygda revylag årets revy for en fullsatt Istindportal. Ikke uventet var promillenivået høyt.

 
Alexander fikk oppfylt guttedrømmen

Publisert:

BALSFJORD: Alexander Aarøen Pedersen har nylig fått spilt inn egenkomponert musikk med store filmmusikere i Los Angeles. I mars skal han holde konsert i hjembygda.

 
Håper på samarbeid med skole på Grønland

Publisert:

NORDKJOSBOTN: Nordkjosbotn videregående skole har tro på at samarbeid med andre skoler vil styrke deres egen kompetanse. Foruten samarbeid innenfor egne landegrenser er det også aktuelt å gjøre avtaler med land som Tyskland og Grønland.

 
Elever fikk oppdrag fra gründere

Publisert:

BARDUFOSS: Gründerne velger å samarbeide med Bardufoss videregående skole med profilering av et helt nytt aktivitetsmedisinsk senter på Rustahøgda.

 
NRK lager dokumentarserie fra UNN

Publisert:

Arbeidstittelen er «Når sekundene teller». Her skal vi følge helsepersonell som hver dag står i situasjoner som handler om liv og død i det store geografiske området mellom Nord-Trøndelag og Nordishavet.

 
50-åring rocker på Frost

Publisert:

BARDUFOSS: Lørdag avsluttes arrangementet Frost med fest. På scenen står et band som har rocket i 50 år.

 
Lager kunst av søppel

Publisert:

SAND: Med gammel emballasje fra søppeldunken,sement, pussepapir og litt maling kan man lage mye kult. Det har fire elever ved Sand skole funnet ut.

 
Svensk rein på ulovlig beite

Publisert:

BARDU: Også denne vinteren er svensk rein på norsk beite i Altevasstraktene. Saarivuoma sameby er blitt varslet av Fylkesmannen om at de må drive ut reinen, men flere av dyrene beiter der fremdeles.

 
Feiret samefolkets dag

Publisert:

BARDUFOSS: 6. februar ble samenes nasjonaldag feiret fra morgen til kveld på Sameskolen i Troms. 8-åringene Lise Marja og Maja Julianne er ikke i tvil om at det er den beste og viktigste dagen i året.

 
ANNONSE