Endelig landa Halvdan i Bardu

Publisert:

SETERMOEN: Halvdan Sivertsen var lørdagens store trekkplaster under årets Villmarksrock. Det var en inspirert og engasjert 67-åring som entret festivalscenen lørdag.

 
Har store planer for Fossmotunet

Publisert: - Oppdatert: 20.06.2017 kl 15:41

FOSSMOEN: Reparasjoner, Aase Nordmo Løvberg-monument, gjenferdet av Ingeborg Olsdatter og et interaktivt museum. Dette er bare noen av planene.

 
Skrivegleden tar aldri slutt

Publisert:

BALSFJORD: I åtte uker har åtte menn og kvinner over 60 år samlet seg på et skrivekurs for viderekomne i Balsfjord. Gruppa ble etter hvert så sammensveiset at de ikke hadde lyst til å slutte.

 
Høydepunkt 

Publisert: - Oppdatert: 09.05.2017 kl 19:27

Det er ingen tvil om at taket nesten løftet seg på Setertun lørdag kveld. Like bra var det i Målselv kirke fredag. Korfesten i helga med Chorus Borealis og Freidig mannskor ble en megasuksess.

 
Byr på innholdsrikt kulturlåveprogram

Publisert:

MOEN: 20. mai blir det en hardtslående sesongåpning for Moen kulturlåve. Så går det slag i slag med musikalske godbiter.

 
Klar for vårens store korfest

Publisert:

MÅLSELV/BARDU: Bardukoret Freidig mannskor og målselvkoret Chorus Borealis har den siste tida øvd fram mot samme mål. Til helga byr de i samspill på to konserter.

 
Har landet Halvdan Sivertsen og Dagny

Publisert:

BARDU: Halvdan Sivertsens turné har fått navnet «Ennu ikke landa». Den skal innom innlandet og Villmarksrocken i juni.

 
Kjørte 850 km for å treffe heltene sine

Publisert:

BARDUFOSS: Gabriella Johansen (8) var i ekstase over å endelig få treffe MGP jr-artister i levende livet. Bodø-jenta hadde kjørt langt for å møte dem.

 
 
Solodebuterer på Kråkeslottfestivalen

Publisert: - Oppdatert: 24.04.2017 kl 11:10

MÅLSELV: Artist Ida Løvheim er spent, men nervøs før hun skal ha sin første solokonsert under Kråkeslottfestivalen i juni.

 
70 år med mål og mening

Publisert: - Oppdatert: 25.04.2017 kl 14:38

OLSBORG: I 70 år har Målselv Mållag jobbet for at innbyggerne skal ha mulighet og lyst til å bruke nynorsk. Men mållaget har også vært en sterkere kulturfaktor i Målselv enn det folk flest er klare over.

 
Gikk til topps på musikkfestival

Publisert:

MÅLSELV: Bandet 10th Harmonic vant i helga rockemønstringa under Rock mot rus på Andenes. To av bandmedlemmene kommer fra Målselv.

 
Bød på seg selv gjennom salmer

Publisert:

LEIRBEKKMOEN: Indre Troms prosti inviterte menighetene sine til en salmekveld utenom det vanlige onsdag. Fem jubileer ble markert.

 
Strykende konsert på Setermoen

Publisert:

BARDU: Lørdag 8. april inviterer Bardu strykeorkester og kulturskolen til konsert i Menighetshuset. Med seg på laget har de Knut Erik Sundquist på kontrabass.

 
#hengdeg på Setertun

Publisert:

BARDU: Sist fredag skrev vi om teaterstykket om nettmobbing som Nittedal teater skal framføre i Heggelia mandag. Lionsklubbene i Bardu og Dyrøy, samt Forsvaret, samarbeider om visning på Setermoen tirsdag.

 
Akustisk med trøkk på «hjemmebane»

Publisert: - Oppdatert: 28.03.2017 kl 11:42

MÅLSELV: Eva Weel Skram gjorde det akustisk, og hun gjorde det vakkert. Sammen med Thomas Stenersen fikk hun konserten i Istindportalen søndag kveld til å bli en nydelig og heftig aften.

 
Mor Gustava 

Publisert: - Oppdatert: 17.03.2017 kl 12:28

Her kan du se musikkvideoen til låten Mor Gustava som Nye Troms har fått lov til å vise.

 
Terese tok VM-bronse i bryllupsfotografi

Publisert:

BALSFJORD: Malangsjenta Terese Samuelsen (29) tok 2017s tredje beste bryllupsbilde. I verden.

 
Nå er Bjartes medaljesamling kommet hjem

Publisert:

BARDUFOSS: De elleve siste årene har Bjarte Engen Viks medaljer og premier vært utstilt i Istindportalen. Nå er de flyttet dit det hele startet.

 
«Rygge(r) ut» med redninga

Publisert: - Oppdatert: 15.02.2017 kl 18:51

BARDUFOSS: Nerbygda revylag presenterte Målselvs mulige nye luftbårne beredskapstjeneste i forestillinga «Rygge(r) ut».

 
Klart for festaften for ung kultur

Publisert:

BARDU: En miks av nye og tidligere UKM-deltakere inntar Ala grendehus søndag kveld. Arrangør Sigrid Sørgaard lover høy kvalitet og håper på masse publikum.

 
Mindre konkurransepreg på UKM

Publisert:

BARDUFOSS: UKM Målselv har vokst siden i fjor. På årets arrangement gjøres det grep for å dempe konkurransejaget blant de deltakende ungdommene.

 
Samarbeider med Hollywood-regissør

Publisert:

HØGTUN: Det har den siste tida vært uvanlig aktivitet i gymsalen på Høgtun. Hele uka har ungdommer og lærere jobbet på spreng for å lage en viktig kulisse til den nye filmen om Jan Baalsrud, «Den tolvte mann».

 
Igjen skal balsfjordungdom vise at de bryr seg

Publisert:

BALSFJORD: I morgen starter øvingen til årets Bry dæ-forestilling. Denne gang skal både nye og «gamle» balsfjordungdommer vise at de bryr seg.

 
– Vanvittig artig

Publisert:

MÅLSELV: Pristine og Hekla Stålstrenga er begge nominert til Norges gjeveste musikkpris. – Det kommer til å bli en heidundrandes fest!

 
Nedgang i kinobesøket

Publisert:

Antall kinobesøk går tilbake i Indre Troms. Her presenterer vi også hvor stor andel av besøkene som er viet norske produksjoner.

 
ANNONSE