Trine har landa i Nord

Publisert:

BALSFJORD: I kveld holder Trine Strand slippkonsert for albumet «Nord» i hjembygda Malangseidet. Artisten føler at hun endelig har landa med sitt musikalske uttrykk.

 
Vil ha gamle bilder

Publisert:

MÅLSELV:Nye Troms-redaktør Gjermund Nilssen vil gjerne presentere flere interessante bildeminner fra Bardu, Målselv og Balsfjord. Og nå ber han igjen om din hjelp.

 
Magisk i Aursfjord

Publisert:

BALSFJORD: Saga Kultur- og Visefestival i Aursfjord ble en suksess. Igjen. Og årets festival – den femte i rekka – er sannsynligvis den beste av dem alle.

 
Forestilling inspirerte Hilde til tatovering

Publisert:

OLSBORG: Etter at Hilde Sagland så Hålogaland Teaters forestilling «Nordting» på Finnsnes i vår, ble hun så inspirert at hun bestemte seg for å tatovere Nordting-logoen på armen sin.

 
Feirer femårsjubileum for Saga-festivalen

Publisert: - Oppdatert: 22.08.2017 kl 11:04

med Cohen på samisk og andre godbiter

 
Ønsker flere turistbesøk til museet

Publisert:

MÅLSELV: 30 766 barn og voksne besøkte Midt-Troms Museum i fjor. Nå ønsker museet å peile seg mer inn mot turistene.

 
Bardujente skrev kontrakt med stort plateselskap

Publisert:

BARDU: Universial Music Norge har fulgt henne siden juletider. Torsdag signerte Lillian Halima Anderssen (19) artistkontrakt med selskapet.

 
Folkelig familieforhold

Publisert:

MÅLSELV: Da Nina tok permisjon for å bære fram Ola, tok samboeren Inge Martin over som festivalsjef for Kalottspel. Nå er det han som er svanger. Med en ny festival.

 
 
Rebusløp og krigshistorie på Setermoen

Publisert:

BARDU: 25.–27. august inviterer kjøretøygruppa ved Troms forsvarsmuseum til veteranbiltreff. Der står rebusløp og historien om en ung soldats liv under 2. verdenskrig på programmet.

 
Byr på lokale helter

Publisert:

MÅLSELV: Onsdag er det klart for konsert på Kongsvoldtunet. Arrangørene garanterer en fin opplevelse for dem som tar turen.

 
Familiedag på Målsnes

Publisert:

MÅLSELV: Bygdelaget Samhold arrangerer søndag en innholdsrik familiedag ved samfunnshuset på Målsnes.

 
Verdenspremiere i Heggelia

Publisert:

HEGGELIA: Før Heggelia kino tar sommerpause rekker de verdenspremieren på krigsfilmen «Dunkirk», som omhandler et avgjørende punkt i starten av andre verdenskrig.

 
Strikket seg til nytt NM-gull

Publisert: - Oppdatert: 14.07.2017 kl 00:11

BALSFJORD/HØYLANDET: Det endte med NM-pris for beste musikalske innslag, publikumspris og tur til Danmark for Malangsrevyen da NM i revy gikk av stabelen i helga.

 
Pristine klare for Europa

Publisert:

MÅLSELV: Pristine står foran den største lanseringen i bandets historie når den nye plata deres i høst lanseres i stor målestokk i Tyskland.

 
Øystein tar med koret hjem til låven

Publisert:

MÅLSELV: I 1991 flyttet Øystein Hågbo fra Målselv. Lite visste han at han 26 år senere skulle ta med seg et helt kammerkor fra Akershus for å opptre på heimgården sin.

 
Endelig landa Halvdan i Bardu

Publisert:

SETERMOEN: Halvdan Sivertsen var lørdagens store trekkplaster under årets Villmarksrock. Det var en inspirert og engasjert 67-åring som entret festivalscenen lørdag.

 
Har store planer for Fossmotunet

Publisert: - Oppdatert: 20.06.2017 kl 15:41

FOSSMOEN: Reparasjoner, Aase Nordmo Løvberg-monument, gjenferdet av Ingeborg Olsdatter og et interaktivt museum. Dette er bare noen av planene.

 
Skrivegleden tar aldri slutt

Publisert:

BALSFJORD: I åtte uker har åtte menn og kvinner over 60 år samlet seg på et skrivekurs for viderekomne i Balsfjord. Gruppa ble etter hvert så sammensveiset at de ikke hadde lyst til å slutte.

 
Høydepunkt 

Publisert: - Oppdatert: 09.05.2017 kl 19:27

Det er ingen tvil om at taket nesten løftet seg på Setertun lørdag kveld. Like bra var det i Målselv kirke fredag. Korfesten i helga med Chorus Borealis og Freidig mannskor ble en megasuksess.

 
Byr på innholdsrikt kulturlåveprogram

Publisert:

MOEN: 20. mai blir det en hardtslående sesongåpning for Moen kulturlåve. Så går det slag i slag med musikalske godbiter.

 
Klar for vårens store korfest

Publisert:

MÅLSELV/BARDU: Bardukoret Freidig mannskor og målselvkoret Chorus Borealis har den siste tida øvd fram mot samme mål. Til helga byr de i samspill på to konserter.

 
Har landet Halvdan Sivertsen og Dagny

Publisert:

BARDU: Halvdan Sivertsens turné har fått navnet «Ennu ikke landa». Den skal innom innlandet og Villmarksrocken i juni.

 
Kjørte 850 km for å treffe heltene sine

Publisert:

BARDUFOSS: Gabriella Johansen (8) var i ekstase over å endelig få treffe MGP jr-artister i levende livet. Bodø-jenta hadde kjørt langt for å møte dem.

 
Solodebuterer på Kråkeslottfestivalen

Publisert: - Oppdatert: 24.04.2017 kl 11:10

MÅLSELV: Artist Ida Løvheim er spent, men nervøs før hun skal ha sin første solokonsert under Kråkeslottfestivalen i juni.

 
70 år med mål og mening

Publisert: - Oppdatert: 25.04.2017 kl 14:38

OLSBORG: I 70 år har Målselv Mållag jobbet for at innbyggerne skal ha mulighet og lyst til å bruke nynorsk. Men mållaget har også vært en sterkere kulturfaktor i Målselv enn det folk flest er klare over.

 
ANNONSE