Kjørte 850 km for å treffe heltene sine

Publisert:

BARDUFOSS: Gabriella Johansen (8) var i ekstase over å endelig få treffe MGP jr-artister i levende livet. Bodø-jenta hadde kjørt langt for å møte dem.

 
Solodebuterer på Kråkeslottfestivalen

Publisert: - Oppdatert: 24.04.2017 kl 11:10

MÅLSELV: Artist Ida Løvheim er spent, men nervøs før hun skal ha sin første solokonsert under Kråkeslottfestivalen i juni.

 
70 år med mål og mening

Publisert: - Oppdatert: 25.04.2017 kl 14:38

OLSBORG: I 70 år har Målselv Mållag jobbet for at innbyggerne skal ha mulighet og lyst til å bruke nynorsk. Men mållaget har også vært en sterkere kulturfaktor i Målselv enn det folk flest er klare over.

 
Gikk til topps på musikkfestival

Publisert:

MÅLSELV: Bandet 10th Harmonic vant i helga rockemønstringa under Rock mot rus på Andenes. To av bandmedlemmene kommer fra Målselv.

 
Bød på seg selv gjennom salmer

Publisert:

LEIRBEKKMOEN: Indre Troms prosti inviterte menighetene sine til en salmekveld utenom det vanlige onsdag. Fem jubileer ble markert.

 
Strykende konsert på Setermoen

Publisert:

BARDU: Lørdag 8. april inviterer Bardu strykeorkester og kulturskolen til konsert i Menighetshuset. Med seg på laget har de Knut Erik Sundquist på kontrabass.

 
#hengdeg på Setertun

Publisert:

BARDU: Sist fredag skrev vi om teaterstykket om nettmobbing som Nittedal teater skal framføre i Heggelia mandag. Lionsklubbene i Bardu og Dyrøy, samt Forsvaret, samarbeider om visning på Setermoen tirsdag.

 
Akustisk med trøkk på «hjemmebane»

Publisert: - Oppdatert: 28.03.2017 kl 11:42

MÅLSELV: Eva Weel Skram gjorde det akustisk, og hun gjorde det vakkert. Sammen med Thomas Stenersen fikk hun konserten i Istindportalen søndag kveld til å bli en nydelig og heftig aften.

 
Mor Gustava 

Publisert: - Oppdatert: 17.03.2017 kl 12:28

Her kan du se musikkvideoen til låten Mor Gustava som Nye Troms har fått lov til å vise.

 
 
Terese tok VM-bronse i bryllupsfotografi

Publisert:

BALSFJORD: Malangsjenta Terese Samuelsen (29) tok 2017s tredje beste bryllupsbilde. I verden.

 
Nå er Bjartes medaljesamling kommet hjem

Publisert:

BARDUFOSS: De elleve siste årene har Bjarte Engen Viks medaljer og premier vært utstilt i Istindportalen. Nå er de flyttet dit det hele startet.

 
«Rygge(r) ut» med redninga

Publisert: - Oppdatert: 15.02.2017 kl 18:51

BARDUFOSS: Nerbygda revylag presenterte Målselvs mulige nye luftbårne beredskapstjeneste i forestillinga «Rygge(r) ut».

 
Klart for festaften for ung kultur

Publisert:

BARDU: En miks av nye og tidligere UKM-deltakere inntar Ala grendehus søndag kveld. Arrangør Sigrid Sørgaard lover høy kvalitet og håper på masse publikum.

 
Mindre konkurransepreg på UKM

Publisert:

BARDUFOSS: UKM Målselv har vokst siden i fjor. På årets arrangement gjøres det grep for å dempe konkurransejaget blant de deltakende ungdommene.

 
Samarbeider med Hollywood-regissør

Publisert:

HØGTUN: Det har den siste tida vært uvanlig aktivitet i gymsalen på Høgtun. Hele uka har ungdommer og lærere jobbet på spreng for å lage en viktig kulisse til den nye filmen om Jan Baalsrud, «Den tolvte mann».

 
Igjen skal balsfjordungdom vise at de bryr seg

Publisert:

BALSFJORD: I morgen starter øvingen til årets Bry dæ-forestilling. Denne gang skal både nye og «gamle» balsfjordungdommer vise at de bryr seg.

 
– Vanvittig artig

Publisert:

MÅLSELV: Pristine og Hekla Stålstrenga er begge nominert til Norges gjeveste musikkpris. – Det kommer til å bli en heidundrandes fest!

 
Nedgang i kinobesøket

Publisert:

Antall kinobesøk går tilbake i Indre Troms. Her presenterer vi også hvor stor andel av besøkene som er viet norske produksjoner.

 
Håper å starte en tradisjon

Publisert: - Oppdatert: 28.12.2016 kl 09:35

MÅLSELV: I år inviterer Heggelia kino og Setermoen kino til romjulskino. Dette kan det bli juletradisjon av.

 
Oppfordrer folk til å være åpne om sin depresjon

Publisert:

BALSFJORD: Selv har Rolf Erik Nyland slått seg til ro med at han har perioder med depresjon. Han mener det er viktig å prate om sin psykiske helse til sine nærmeste – og lage sanger om det.

 
Lo jula inn i Dølahallen

Publisert:

ØVRE BARDU: Latteren runget godt i Dølahallen denne helga da UL Bardujord framførte årets nisserevy. Nærmere to hundre personer var innom de to forestillingene for en god dose førjulsskratt med tilhørende nissegrøt.

 
Hedret av ungdommen

Publisert: - Oppdatert: 19.12.2016 kl 08:25

SETERMOEN: Lillian Halima Anderssen ble torsdag tildelt Ungdommens motivasjonspris i Bardu. Det skjedde under turngruppas juleoppvisning.

 
Ble satt pris på

Publisert:

MÅLSELV: Kartellet og Sigurd Johan Heide ble i går tildelt Troms fylkeskommunes kulturpris for 2016. Og årets frivillighetspris gikk til Balsfjord og omegn turlag.

 
Martnaklart på Rundhaug

Publisert: - Oppdatert: 02.12.2016 kl 15:32

MÅLSELV: Det blir ikke jul uten Rundhaugmartna. I år kan martna’n friste med flere boder og mer underholdning for barna.

 
Inviterer til julemartna

Publisert: - Oppdatert: 28.11.2016 kl 09:06

BARDU: Også i år kommer fjøsnissene fra Ala til Byrommet på Setermoen for å holde julemartna. Det skjer lørdag.